fbpx

Αυτά είναι τα πιο βασικά χρώματα για να είσαι πάντα στιλάτος

Αυτά είναι τα πιο βασικά χρώματα για να είσαι πάντα στιλάτος

Yπάρχουν μερικά χρώματα στο ανδρικό ντύσιμο που είναι all time classic και που κάνουν όλο το outfit να δείχνει προσεγμένο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι μπορείς να αγοράζεις έξυπνα και γρήγορα τα ρούχα σου!

Αναμφίβολα, επιλέγοντας το σωστό χρώμα σε ένα ρούχο μπορείς να κάνεις τη διαφορά στην εμφάνιση σου.

Ανακάλυψε λοιπόν τα πέντε κομψά χρώματα στο ανδρικό ντύσιμο που θα είναι πάντα στη μόδα!

 

Μπλε

Το μπλε αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στο ανδρικό ντύσιμο κι όχι άδικα! Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε εσένα, είτε είσαι ξανθός είτε μελαχρινός και ταυτόχρονα συνδυάζεται σχετικά εύκολα. Ωστόσο, απόφυγε να το συνδυάσεις με μαύρα ρούχα. Ένα μπλε κοστούμι ή ένα μπλε παλτό αποτελούν απόλυτα must για τη ντουλάπα σου!

 

Μπεζ

Το μπεζ είναι ένα basic χρώμα, με το οποίο όμως μπορείς να φτιάξεις άπειρους συνδυασμούς! Μπορεί να μοιάζει κυρίως καλοκαιρινό χρώμα αλλά είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Συγκεκριμένα, ένα μπεζ πουλόβερ θα σε βολέψει ιδιαίτερα. Επιπλέον, ένα μπεζ chino παντελόνι είναι σίγουρα ένα από τα πιο χρήσιμα παντελόνια στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

 

Γκρι

Το γκρι είναι ένα χρώμα που δεν απογοητεύει ποτέ! Είτε σε πιο ανοιχτές είτε σε πιο σκούρες αποχρώσεις το γκρι έχει την ικανότητα να δείχνει κομψό και “ακριβό”. Για παράδειγμα, ένα γκρι παλτό τώρα το χειμώνα είναι πολύ ευκολοφόρετο. Αντίστοιχα, ένα γκρι σακάκι ή ακόμα και ολόκληρο κοστούμι είναι διαχρονικό και σίγουρα θα κάνει απόσβεση!

 

Μαύρο

Σίγουρα, το μαύρο χρώμα δεν αποτελεί έκπληξη στη λίστα αυτή! Κι αυτό γιατί ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα με αποτέλεσμα να συνδυάζεται πανεύκολα! Εξάλλου, ξέρεις την αξία που έχει ένα μαύρο παντελόνι ή ένα μαύρο παλτό. Για το λόγο αυτό αξίζει να επενδύσεις σε μαύρα κομμάτια καθώς θα μείνουν στη ντουλάπα σου για πολλά χρόνια!

 

Μπορντό

Το μπορντό είναι ένα ιδιαίτερο και πλούσιο χρώμα που σίγουρα δεν περνάει αδιάφορο! Αν λοιπόν θέλεις ένα outfit που θα ξεχωρίζει τότε χρειάζεσαι ένα μπορντό item. Αυτό μπορεί να είναι ένα παντελόνι, μια πλεκτή μπλούζα ή ακόμα και ένα μπορντό κοστούμι αν σου αρέσει να τολμάς!