fbpx

Αυτά είναι τα πιο 5 πιο kinky που μπορεί να σου ζητήσει στο sex

Αυτά είναι τα πιο 5 πιο kinky που μπορεί να σου ζητήσει στο sex

Μην εκπλαγείς το μυαλό των γυναικών είναι …κάπως όλη την ημέρα χωρίς βέβαια να εξαιρείται το σεξ! Επομένως να είσαι έτοιμος να γίνεις αποδέκτης περίεργων σεξουαλικών ορέξεων… Ορέξεων που εσύ μπορεί να θεωρείς περίεργες αλλά εκείνη όχι!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι 4 κορυφαίες ερωτικές φαντασιώσεις

 

Δες λοιπόν τι παίζει και αν έρθεις αντιμέτωπος με κάποιο από τα παρακάτω βίτσια μάθε πως μπορείς να ανταποκριθείς στις προσδοκίες της παρτενέρ σου και να της δώσεις να καταλάβει πως μπορείς να είσαι για εκείνη ο εραστής που θα ικανοποιεί ακόμα και τις πιο «τραβηγμένες» της απαιτήσεις.

 

 

 

  1. Ο …δονητής που δεν σε μειώνει

Όσο και να πληγώνει τον ανδρισμό σου το γεγονός πως «δεν της είσαι αρκετός» η αλήθεια είναι πως τα ερωτικά βοηθήματα είναι ίσως το πιο συνηθισμένο βίτσιο των γυναικών. Ο δονητής είναι ο καλύτερός τους φίλος όταν λείπεις και το γεγονός πως τον αποζητούν ακόμα κι όταν είσαι εσύ εκεί δείχνει το πόσο απενοχοποιημένες και ανοιχτές σε νέες εμπειρίες είναι. Αντί να τον βλέπεις σαν εχθρό σου φρόντισε να τον εντάξεις στο παιχνίδι και να μάθεις να τον χρησιμοποιείς σωστά επάνω της.

 

 

 

  1. Καμιά …φάπα δεν βλάπτει

Μην απορήσεις αν σου ζητήσει να τη χτυπήσεις κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Πέρα από το «ξύλο της αγάπης» που όλοι λίγο πολύ ρίχνουμε στο κρεβάτι υπάρχουν γυναίκες που τολμούν να πάνε ένα βήμα παραπέρα και αποζητούν την άγρια μεταχείριση για να… λειτουργήσουν. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν συνειδητοποιήσεις πως το μαστίγιο στον τοίχο του δωματίου της δεν είναι διακοσμητικό.

 

 

 

  1. Όταν το παίζει mistress

Εντάξει αυτό μπορεί και να το απολαύσεις. Όταν εκείνη αποφασίσει να πάρει στα χέρια της την κατάσταση και να σε μετατρέψει σε παιχνίδι του σεξ μόνο καλά μπορείς να περάσεις. Θα σε αντιμετωπίσει σαν ένα απλό όργανο για την ικανοποίησή της και θα σου ζητήσει να κάτσεις να σε χρησιμοποιήσει όπως ακριβώς εκείνη θέλει. Κάτι σαν τον βιασμό ας πούμε: Αν δε μπορείς να το αποφύγεις κάτσε και απόλαυσε το.

 

 

  1. Όταν το …παίζει πορνοστάρ… live

Αν πιστεύεις πως μόνο εσένα ιντριγκάρει το σεξ σε δημόσιο χώρο κάνεις τεράστιο λάθος. Κάποιες γυναίκες επιδιώκουν να συνεβρεθούν σε κοινή θέα με το σύντροφό τους όχι απλά επειδή τις ανάβει ο κίνδυνος να τις δουν αλλά επειδή το να τις βλέπουν οι άλλοι να επιδίδονται στο αγαπημένο τους σπορ τις οδηγεί στην απόλυτη κορύφωση. Αν ανήκεις στους ντροπαλούς προφανώς θα κακοπεράσεις.

 

 

  1. Sexting

Συμβαίνει λίγο πολύ σε όλες. Άλλες το παραδέχονται άλλες όχι όμως όλες ανεξαιρέτως ανάβουν με ένα προκλητικό και πολλά υποσχόμενο μήνυμα του συντρόφου τους. Όταν βρίσκεσαι μακριά και ξεκινήσει να σου μιλάει όπως δεν είχες φανταστεί ποτέ πως θα τολμούσε να μιλήσει τότε έρχεσαι αντιμέτωπος με την απόλυτη πρόκληση: Το τηλεφωνικό σεξ το θέλει της αρέσει και στο ζητάει πλαγίως. Φωτογραφίες με καυτό περιεχόμενο είναι σαφώς εντός παιχνιδιού. Φρόντισε να «εκμεταλλευτείς» την αδυναμία της και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Και μην ξεχνάς: Πολλοί θα σε ζήλευαν.