fbpx

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν πόσο πολύ την αγαπάς

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν πόσο πολύ την αγαπάς

Μπορεί ώρες …ώρες να σου τη σπάει αλλά την αγαπάς. Το νιώθεις μέσα σου, αλλά όταν στην σπάει θες να την …πνίξεις… αλλά σε λίγο το μετανιώνεις και θες να της κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε για είναι σημαντικό να μιλάμε για το ερωτικό μας παρελθόν.

Το κακό είναι ότι εμείς οι άντρες αγαπάμε αλλά δε το λέμε φωναχτά και αγαπάμε πολύ τόσο που τα σημάδια είναι πολλά. Δες τα οκτώ και πιο σημαντικά από αυτά:

 

Θέλεις να μιλάτε συνέχεια

Βρίσκεις τις πιο ηλίθιες, αλλά χαριτωμένες αφορμές για να της μιλάς. Όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά φροντίζει να το δείχνει χωρίς απαραίτητα να το λέει και κατά λέξη. ”Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι”.

 

Την προσέχεις και την φροντίζεις

Από το να την σκεπάσεις το βράδυ, μέχρι το να της πιάσεις το χέρι όταν πάτε να περάσετε το δρόμο. Μπορεί απλά να της πεις κάτι όπως ”κουράστηκες σήμερα, καλύτερα να ξαπλώσεις νωρίς”, ή να της πας τις βιταμίνες που χρειάζεσαι όταν δεν είναι στα καλύτερά της.

 

Θυμάσαι τις πιο απίθανες λεπτομέρειες

Όταν αγαπάς πραγματικά κάποιον, δίνεις σημασία σε μικροπράγματα που υπό άλλες συνθήκες δε θα πρόσεχες ποτέ και ίσως δεν το συνειδητοποιείς κιόλας.

 

Μιλάς για το μέλλον

Όχι απαραίτητα το κοινό σας μέλλον – ίσως είναι πολύ νωρίς για να το κάνεις αυτό – αλλά το ιδανικό μέλλον που φαντάζεσαι αφήνοντας ξεκάθαρα χώρο και για εκείνη.

 

Την αγγίζεις όχι μόνο σεξουαλικά

Την χαιδεύεις, την αγκαλιάζεις και δεν το κάνεις πάντα για να κάνετε σεξ. Σου αρέσει απλά να νιώθεις πως είναι δίπλα σου.

 

Την δοκιμάζεις

Χωρίς να το εννοείς, θα πετάξεις υπονοούμενα για άλλες κοπέλες μπροστά της και μετά θα την πειράξεις για το πόσο ”τσιμπάει”.

 

Υιοθετείς τις συμπεριφορές της

Είτε κάποια ατάκα που λέει, είτε συμμορφώνεσαι και ακολουθείς το πρόγραμμα του ύπνου της. Αρχίζει να βλέπεις τις ίδιες σειρές με εκείνη και μαγειρεύεις πλέον το κοτόπουλο έτσι όπως το προτιμά εκείνη. Απλά αγαπάς και το κάνεις.

 

Δε ντρέπεσαι να ζητήσεις ”συγγνώμη”

Το να παραδέχεσαι ανοιχτά το λάθος σου θέλει εκτός από θάρρος και ειλικρινή αισθήματα απέναντι στον άλλον. Θέλεις πραγματικά να σε συγχωρέσει και να είναι μαζί σου επειδή την έχεις ανάγκη.