fbpx

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι την αγαπάς πραγματικά

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι την αγαπάς πραγματικά

Εμείς οι άντρες έχουμε ένα κακό! Συχνά δεν δείχνουμε την αγάπη μας όπως εκείνες, είμαστε ή μάλλον δείχνουμε σοβαροί κάτι που αφήνει αμφιβολίες για την αγάπη μας, φυσικά άθελα μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί δεν πρέπει να μείνεις για πάντα εργένης!

Μπορεί να είναι και μια ανασφάλεια που μας διακρίνει επειδή μάθαμε ότι δεν πρέπει να δείχνουμε τα συναισθήματα μας.

Όπως και να έχει αν πραγματικά την αγαπάς υπάρχουν κάποια σημάδια στη συμπεριφορά σου που δείχνουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Δες ποια είναι αυτά τα σημάδια:

 

Θέλεις να μιλάτε συνέχεια

Βρίσκεις τις πιο ηλίθιες, αλλά χαριτωμένες αφορμές για να της μιλάς. Όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, φροντίζει να το δείχνει χωρίς απαραίτητα να το λέει και κατά λέξη. ”Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι”.

 

Την προσέχεις και την φροντίζεις

Από το να την σκεπάσεις το βράδυ, μέχρι το να της πιάνεις  το χέρι όταν πάτε να περάσετε το δρόμο. Μπορεί απλά να της πεις κάτι όπως ”κουράστηκες σήμερα, καλύτερα να ξαπλώσεις νωρίς”, ή να της φέρεις τις βιταμίνες που χρειάζεται.

 

Θυμάσαι τις πιο απίθανες λεπτομέρειες

Όταν αγαπάς πραγματικά κάποιον, δίνεις σημασία σε μικροπράγματα που υπό άλλες συνθήκες δε θα πρόσεχες ποτέ και ίσως δεν το συνειδητοποιείς κιόλας.

 

Μιλάτε για το μέλλον

Όχι απαραίτητα το κοινό σας μέλλον – ίσως είναι πολύ νωρίς για να το κάνει αυτό – αλλά το ιδανικό μέλλον που περιγράφει, αφήνει ξεκάθαρα χώρο και για σένα

 

Την αγγίζεις και όχι μόνο σεξουαλικά

Την χαϊδεύεις, την αγκαλιάζεις και δεν το κάνεις πάντα για να κάνετε σεξ.

 

Δε ντρέπεσαι να ζητήσεις ”συγγνώμη”

Το να παραδέχεσαι ανοιχτά το λάθος σου θέλει εκτός από θάρρος και ειλικρινή αισθήματα απέναντι στον άλλον.

 

Κάνεις κοπλιμέντα

Αν δε μπορεί να πει μεγάλες λέξεις όπως ”σ’αγαπώ”, θα φροντίζει πάντα να δείχνει πόσο σε θέλει λέγοντάς σου μικρότερες, αλλά εξίσου σημαντικές ατάκες: ”είσαι πολύ όμορφη σήμερα”, ”σου πάνε πολύ αυτά που φοράς”.