fbpx

Αυτά είναι τα σημεία του ντυσίματος σου που κοιτάνε οι κυρίες και σε γδύνουν με τα μάτια

Αυτά είναι τα σημεία του ντυσίματος σου που κοιτάνε οι κυρίες και σε γδύνουν με τα μάτια

Δεν αρκεί το ντύσιμο σου να είναι ωραίο ή να είναι ακριβό για να σε προσέξουν οι κυρίες. Εκείνες έχουν τον δικό τους κώδικα –που αποκωδικοποιήσαμε- και προσέχουν συγκεκριμένα σημεία των ρούχων σου και έτσι σε …γδύνουν με τα μάτια!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 tips για να φορέσεις σωστά το λευκό σου πουκάμισο!

 

Καλό είναι λοιπόν την επόμενη φορά που θα αγοράσεις ρούχα να έχεις αυτά τα σημεία στο μυαλό σου.

Δες τι κοιτάνε συνήθως:

 

 

  • Το στήθος μέσα από το πουκάμισο

Αν φοράς πουκάμισο το πρώτο που κοιτάνε, εκτός από το πρόσωπο σου είναι το γυμνό σου στήθος, όσο δηλαδή αφήνει να φανεί ο λαιμός του πουκαμίσου! Γι αυτό καλό είναι να μη φοράς φανελάκι από μέσα! Όταν διαλέγεις πουκάμισο πρόσεξε σε ποιο ύψος είναι τα κουμπιά. Πρέπει να αφήνεις δύο κουμπιά ανοιχτά τόσο όσο να διακρίνεται και να κινεί την περιέργεια.

 

 

  • Το στήθος μέσα από το μπλουζάκι

Όπως και να έχει το στήθος διαγράφεται κάτω από το μπλουζάκι. Εκείνο που ψάχνουν και θέλουν να δούνε είναι τις …ρόγες σου, αφού βέβαια διαπιστώσουν πόσο καλοσχηματισμένο στήθος έχεις. Πρόσεξε λοιπόν όταν αγοράζεις μπλουζάκι πως κάθεται πάνω στο στήθος σου!

 

 

  • Το καβάλο του παντελονιού

Το επόμενο σημείο που κοιτάνε είναι το καβάλο του παντελονιού σου. Εκεί λοιπόν ψάχνουν το «φούσκωμα» πόσο δηλαδή «φουσκώνει» ο «μικρούλης» σου και πόσο …μεγαλούλης είναι! Πρόσεξε λοιπόν όταν αγοράζεις παντελόνι εκείνο το σημείο.

 

 

  • Τα οπίσθια σου

Κατά παράδοξο τρόπο τα αντρικά οπίσθια αρέσουν στις κυρίες. Ειδικά τα …πεταχτά. Η αγορά του παντελονιού θα πρέπει να σου τονίζει τα οπίσθια σου!

 

 

  • Τους αστραγάλους σου

Τα πόδια και κυρίως οι αστράγαλοι είναι εκείνοι που ξυπνούν σε πολλές κυρίες σεξιστικά αισθήματα. Μη νομίζεις ότι επειδή τα πόδια είναι πολύ κάτω εκείνες δεν βλέπουν. Πρόσεξε λοιπόν πόσο ψηλά είναι το παντελόνι σου και τι καλτσάκια φοράς. Με δύο λόγια πόσο γυμνό αστράγαλο αφήνει. Σε καμιά περίπτωση το καλτσάκι δεν θα πρέπει να είναι μισοβυθισμένο μέσα στο παπούτσι αλλά να φαίνεται ελάχιστα αφήνοντας γυμνό τον αστράγαλο.

 

 

  • Τα μπράτσα σου

Τα στιβαρά αντρικά μπράτσα αρέσουν σε όλες. Τα διακρίνουν ακόμα και μέσα από τα πουκάμισα! Όταν λοιπόν φοράς κοντομάνικο απλά φρόντισε να διαλέξεις εκείνα τα μπλουζάκια που ούτε πολύ κατεβασμένο μανίκι έχουν αλλά ούτε και πολύ κοντό. Όσο για το πουκάμισο, διάλεξε ένα που δεν είναι τόσο πολύ χαλαρό στα χέρια.

 

 

  • Τους ώμους μέσα από το σακάκι

Όταν θες να διαλέξεις σακάκι θα πρέπει να προσέξεις να σου κάθεται καλά στους ώμους χωρίς να …πλέει. Στις κυρίες αρέσουν οι δυνατοί ώμοι των αντρών και όταν φοράς σακάκι καλό είναι να ξεχωρίζουν.

 

 

  • Στο γυμναστήριο

Ότι αθλητικά και να φοράς, φρόντισε να μην είναι πολύ εφαρμοστά, αλλά ούτε και να αφήνουν όλο το κορμί εκτεθειμένο. Συνδύασε χρώματα αλλά και την άνεση σου. Άστες να φαντάζονται πως είναι το ιδρωμένο σου κορμί κάτω από τα ρούχα!