fbpx

Αυτά είναι τα φυσικά συμπληρώματα που θα κάνουν τον «μικρούλη» σου ντούρο!

Αυτά είναι τα φυσικά συμπληρώματα που θα κάνουν τον «μικρούλη» σου ντούρο!

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να πάρει τα καθημερινά συμπληρώματα. Επειδή ο γιατρός σου είπε ότι έχεις ανεπάρκεια των βιταμινών, ή επειδή κουράζεσαι στο γυμναστήριο ή ακόμα γιατί θέλεις μεγαλύτερες επιδόσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί οι περισσότεροι «φρικάρουν» με τις σεξουαλικά επιθετικές γυναίκες

 

Όμως υπάρχει ένας μυς που θέλεις πάντα να είναι ντούρος και δυνατός, είναι ο «μικρούλης» σου που φυσικά «γυμνάζεται» μόνο με το σεξ και για να έχεις δυνατό «μικρούλη» υπάρχει μια σειρά από φυσικά συμπληρώματα.

Δες τι παίζει:

  1. Ginseng

Έχετε ακούσει πιθανώς ότι το ginseng συνιστάται για μια γενική ώθηση ενέργειας, παρόμοια με την καφεΐνη, αλλά τα αποτελέσματα είναι λίγο πιο ισχυρά. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι το ginseng αποτελεί βασικό συστατικό των περισσότερων ανδρικών φαρμάκων ισχύος και εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιείται στην ανατολική ιατρική για να αυξήσει τη γενική λίμπιντο και να βοηθήσει ορισμένα άτομα με στυτική δυσλειτουργία. Μελέτες με κόκκινο ginseng, ιδίως, οδηγούν σε πιο άκαμπτες στύσεις και συνολικό αριθμό σπερματοζωαρίων και παραγωγή στα περισσότερα αρσενικά. Πάρτε το εύκολο με αυτό όμως, δεν συνιστάται να πάρετε περισσότερα από 2.000 χιλιοστόγραμμα την ημέρα.

  1. Maca Powder Ρίζας

Το Maca είναι ένα φυτό των Άνδεων που ανήκει στην οικογένεια μουστάρδας. Μετά την άλεση της ρίζας σε μια λεπτή σκόνη θεωρείται ένα από τα «φυσικά φάρμακα» για τη βελτίωση της επιθυμίας και της δημιουργικότητας. Το Maca έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στις Άνδεις για να ενισχύσει τη γονιμότητα στους ανθρώπους και τα ζώα και καταναλώνεται καλύτερα σε ένα λείο ή σπιτικό χυμό.

  1. Βιταμίνη Ε

Απλά σωστά; Στοίχημα ότι δεν γνωρίζετε ότι τα συμπληρώματα βιταμίνης Ε ενθαρρύνουν το σπερματοζωάριο υψηλότερης ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Περιοδικό της Γενικής Ιατρικής. Στη μελέτη, πάνω από 600 άντρες που έπασχαν από προβλήματα γονιμότητας άρχισαν να παίρνουν 200 μικρογραμμάρια για 100 ημέρες ευθεία. Αποδεικνύει πάνω από 50 τοις εκατό αναφερθείσες βελτιώσεις στη κινητικότητα και τη μορφή του σπέρματος, ενώ ένα ολόκληρο 11 τοις εκατό των ατόμων ήταν σε θέση να εμποτίσει τον σύντροφό τους μετά τη λήψη. Αυτό οδηγεί τη μελέτη στο συμπέρασμα ότι οι υγιείς δόσεις αυτής της βιταμίνης έχουν εξαιρετικά ευεργετική επίδραση στο θέμα της στειρότητας. Αλλά αν δεν έχετε προβλήματα γονιμότητας, ο υψηλότερος αριθμός σπερματοζωαρίων και η μορφή τους δεν ακούγονται τόσο άσχημα!

  1. Ψευδάργυρος

Ο ψευδάργυρος βελτιώνει τα γενικά επίπεδα αντοχής και ενέργειας, μπορεί να σας βοηθήσει δραστικά με τη λίμπιντο και τη σεξουαλική σας υγεία. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης που παρέχει το μετάλλευμα, ενισχύοντας τη σεξουαλική σας υγεία. Η συμπλήρωση ψευδαργύρου εμποδίζει την αναστολή των συγκεντρώσεων τεστοστερόνης, που σημαίνει ότι επιτρέπει στα επίπεδα Τ να ρέουν ελεύθερα στο σώμα, οδηγώντας σε μια πληθώρα πλεονεκτημάτων για την υγεία.

  1. L-αργινίνη

Αν πάσχεις από στυτική δυσλειτουργία δοκίμασε τη L-αργινίνη, καθώς μόνο 5 γραμμάρια την ημέρα για έξι εβδομάδες έχουν αποδειχτεί ότι βελτιώνουν τη σεξουαλική λειτουργία σε άνδρες. Αυτό το συμπλήρωμα είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει στο σώμα για να παράγει πρωτεΐνες.

Σε γενικές γραμμές μην πιστεύετε όλα τα τρελά χάπια και τα ακριβά φάρμακα που σας υπόσχονται να ανακαλύψουν ξανά τη σεξουαλική σας ζωή για μια τρελή τιμή. Οι πιθανότητες είναι ότι μπορείτε να πάρετε τα ίδια αποτελέσματα, συχνά ακόμα καλύτερα, για ένα κλάσμα της τιμής και εντελώς φυσικά.