fbpx

Αυτά είναι τα 10 sex games που κάθε άντρας πρέπει να δοκιμάσει!

Αυτά είναι τα 10 sex games που κάθε άντρας πρέπει να δοκιμάσει!

Αν έχεις ταμπού μη συνεχίσεις να διαβάζεις παρακάτω. Αν όμως δεν έχεις τότε θα πρέπει να ενισχύσεις τη φαντασία σου και σε συνεργασία με το ταίρι σου να προχωρήσετε σε ερωτικά παιχνίδια που θα κάνουν πιο …πικάντικη την ερωτική σας ζωή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η ηλικία που οι γυναίκες έχουν τους μεγαλύτερους οργασμούς!

 

Μπορεί να μη σου αρέσουν και τελικά να είσαι συμβατικός όμως μια δοκιμή απ΄ όλα είναι βέβαιο ότι θα σου μείνει αξέχαστη… και ποιος ξέρει ίσως σε κάποιο sex game ανακαλύψεις τον… εαυτό σου!

Δες λοιπόν ποια είναι τα sex games που κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να δοκιμάσει έστω και μια φορά στη ζωή του:

 

  1. Strip poker με …τιμωρία

Δεν είναι ανάγκη να ξέρετε να παίζεται πόκερ μπορείτε να το κάνετε με όποιο άλλο παιχνίδι με χαρτιά ακόμα και με ξερή. Απλά σε κάθε στάδιο ο καθένας θα βγάζει ένα ρούχο… στο τελικό στάδιο όπου ο ένας έχει μείνει γυμνός ή γυμνή θα τα παίξει όλα για όλα και αν χάσει θα «τιμωρηθεί»… αν κερδίσει θα «τιμωρηθείς» εσύ…

 

 

  1. Δεμένος και ανήμπορος

Κάποιοι λένε ότι αισθάνονται κάπως όταν τα χέρια τους είναι δεμένα. Ξεπέρνα το και δοκίμασε μια φορά να δεις πως θα αντιδράσεις. Πες της ότι θέλεις να σου φορέσει χειροπέδες και να σε κάνει δικό της με τον πιο… αυταρχικό… τρόπο. Άσε την να σε δέσει και να παίξει με το κορμί σου.

 

  1. Άστην να σε πονέσει

Δεμένος ή λυτός άσε την να βγάλει το …άχτι της πάνω σου και να σε πονέσει. Λίγο τις ρόγες λίγο να σου δαγκώνει τα χείλη λίγο να σε …μαστιγώσει με τη ζώνη. Δοκίμασε αφού είναι βέβαιο ότι δεν θα σε πονέσει πολύ.

 

  1. Με δεμένα μάτια

Άστην να σου δέσει τα μάτια και με δεμένα ή λυτά χέρια αφέσου στα παιχνίδια της.

 

  1. Rolegames

Τι θα λέγατε για την νοσοκόμα και τον γιατρό  ή μήπως την ασθενή Θα δώσει ένταση στην σχέση θα την αναζωπυρώσει και μην ξεχνάτε πως είναι κάτι καινούριο και εντελώς διαφορετικό.

 

  1. Παίξε με τις λέξεις

Κάντε spelling λέξεων με την γλώσσα σας στο σώμα της και αντίστοιχα αυτή στο δικό σου. Μαντέψτε λέξεις και παίξτε ένα είδος κρεμάλας. Όποιος καίγεται κάνει κάτι που έχετε συμφωνήσει μεταξύ σας.

 

 

  1. Άστην να ακουμπήσει…

Άφησε τη να σου ακουμπήσει το πιο ανδρικό σημείο που έχεις προστατευμένο δηλαδή ανάμεσα στα οπίσθια σου… Είναι κάτι που ερεθίζει τις περισσότερες γυναίκες και δεν αρέσει στους περισσότερους άντρες… Άφησε την μέχρι εκεί που θέλεις…

 

  1. Strip Tease

Χαμήλωσε τα φώτα βάλε μια απαλή μουσική και κάνε της έναν prive αισθησιακό χορό και παράλληλα strip tease.

 

 

  1. Food Sex

Κάνε έκπληξη στη σύντροφό σου και πρόσφερέ της το δείπνο στο… κορμί σου!

 

  1. Άστην να σε αλείψει…

Είναι κάτι που αρέσει πολύ στις γυναίκες να αλείφουν το στήθος σου με παγωτό ή ακόμα και με μαρμελάδα… Μετά ίσως αλείψουν και τον μικρούλη σου…