fbpx

Αυτά είναι τα 2 που πρέπει να κάνεις αν σε ξύπνησε εκείνη που φλέρταρες χθες!

Αυτά είναι τα 2 που πρέπει να κάνεις αν σε ξύπνησε εκείνη που φλέρταρες χθες!

Και ξαφνικά λίγο πριν ξυπνήσεις χτυπάει το τηλέφωνο σου. Το σηκώνεις αγουροξυπνημένος και διαπιστώνεις ότι είναι εκείνη που γνώρισες χθες το βράδυ!

Όπως καταλαβαίνεις εκείνη σου δείχνει με τον δικό της διακριτικό τρόπο πως της αρέσεις. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ανακάλυψε τι κερδίζεις αν είσαι ένας πραγματικά ρομαντικός άντρας

 

Το σίγουρο είναι ότι σου αρέσει που σου τηλεφώνησε από την άλλη ακόμα όμως και αν παριστάνοντας τον αδιάφορο δείχνεις πιο δυναμικός για λίγο, αν η κοπέλα ενδιαφέρεται και εσύ συνεχίζεις σε αυτό το μοτίβο τότε το πιθανότερο είναι να τη χάσεις.

Γιατί είτε εκείνη θα κουραστεί και θα σταματήσει να ασχολείται μαζί σου, είτε θα καταλήξεις να δείχνεις περισσότερο δήθεν και ανασφαλής.

Οπότε τι πρέπει τελικά να κάνεις όταν η κοπέλα σου δείχνει ανοικτά ότι της αρέσεις;

 

Φρόντισε να κλιμακώσεις ομαλά

Όταν η κοπέλα σου δείχνει ότι ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα και το δείχνει πολύ ξεκάθαρα με το τηλεφώνημα, τότε θα πρέπει να κλιμακώσεις ερωτικά την γνωριμία σας το συντομότερο δυνατό. Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνετε τηλεφωνικό σεξ επειδή εσένα σου σηκώθηκε …και λογικό είναι. Θα πρέπει πρώτα να ξέρεις σε ποιο στάδιο του φλερτ είστε, ώστε να ξέρεις πως να προχωρήσεις την κατάσταση. Επίσης χρειάζεται να μην νιώσει πως η γνωριμία σας μένει στάσιμη, πως τα πράγματα έχουν «κολλήσει» ή πως διστάζεις να προχωρήσεις τη μεταξύ σας γνωριμία.

 

Δείξε θάρρος και αυτοπεποίθηση

Όπως εμείς οι άνδρες «ανάβουμε» κοιτώντας το γυναικείο σώμα, έτσι και μια γυναίκα «ανάβει» από την αυτοπεποίθηση του άνδρα και την πίστη του στον εαυτό του. Για αυτό τον λόγο στο φλερτ είναι πιο σημαντικό να δρας με τόλμη ακόμα και αν δεν είσαι σίγουρος, παρά να περιμένεις. Επίσης χρειάζεται να δείχνεις αυτή την τόλμη όταν μιλάς μαζί της και χρειάζεται να τη δείχνεις μέσα από την συμπεριφορά σου. Το να δρας τολμηρά, δημιουργεί πολύ πιο δυνατά και έντονα συναισθήματα στην γυναίκα με την οποία μιλάς, από οποιαδήποτε ατάκα.

 

Από τη στιγμή που η κοπέλα σου δείχνει ότι της αρέσεις, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου. Κανόνισε να βρεθείτε το συντομότερο ακόμα και για καφέ ή ένα ελαφρύ πρωινό!