fbpx

Αυτά είναι τα 2 σημεία που κάνουν το μαγιό σου να …δείχνει αυτό που θες!

Αυτά είναι τα 2 σημεία που κάνουν το μαγιό σου να …δείχνει αυτό που θες!

Αν το μαγιό θέλεις να δείχνει σωστά και τα σωματικά σου προσόντα, τότε πρέπει αν διαλέξεις το κατάλληλο σαν σχήμα αλλά και σαν χρώμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 2 tips για να διαλέξεις το μαγιό που θα τονώνει το κορμί σου!

 

Εξαρτάται βέβαια τι θέλεις να βλέπουν τα βλέμματα όταν σε …βλέπουν να βγαίνεις από τη θάλασσα ή να ξαπλώνεις στη ξαπλώστρα ή ακόμα να παίζεις ρακέτες και φυσικά αν βολεύει εσένα.

 

 

Το θέμα είναι καθαρά υποκειμένικό, όπως και το χρώμα του μαγιό που επιλέγεις, καθώς ο κάθε τύπος ή χρώμα «δείχνει» τα ανάλογα σημεία του σώματος σου που θέλεις να τονίσεις.

Δες τα δύο βασικά σημεία:

 

 

  • Μαγιό πισίνας

Αν φοράς μαγίο πισίνας τότε θα πρέπει αν έχεις χύσει ιδρώτα στη προπόνηση και στα γυμναστήρια. Είναι ένας τύπος μαγιό που κατά πλειοψηφία ο γυναικείος πληθυσμός δεν αρέσκεται στο να βλέπει εκτός και αν αυτός που το φοράει πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, με το ανάλογο V των κοιλιακών του να χάνετε μέσα στο μαγιό. Βέβαια αν έχεις και προικισμένο «μικρούλη» τότε καλό είναι να προτιμήσεις λευκό ή γαλάζιο χρώμα.

 

 

  • Κοντό σορτσάκι

Αν φοράς κοντό σορτσάκι μαγιό που μπορεί να είναι η τελευταία τάση της μόδας τότε κρύβεις έντεχνα τον …μικρούλη σου και αφήνεις την «έκπληξη» για αργότερα.

 

 

Όμως θα πρέπει να έχεις καλοσχηματισμένα πόδια και γλουτούς αφού είναι γνωστό πως οι γυναίκες προσέχουν πολύ τα πόδια, άσχετα αν όλοι νομίζουμε πως κοιτάνε μόνο τους κοιλιακούς μας. Οι γυναίκες αγαπούν τα σορτσάκια και ιδιαίτερα τα πιο κοντά που σταματούν στο μέσο του μηρού.