fbpx

Αυτά είναι τα 20 sex toys που έχεις σπίτι σου και δεν το ξέρεις !!!

Αυτά είναι τα 20 sex toys που έχεις σπίτι σου και δεν το ξέρεις !!!

Οι ώρες του «Μένω Σπίτι» περνούν γενικά πολύ …αργά! Αν είσαι μόνος σου, ακόμα πιο αργά! Αν είσαι με παρέα κάτι γίνεται.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα sex toys θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τη μονοτονία του εγκλεισμού !

 

Όπως και να έχει μόνος ή με παρέα του σεξ είναι μέσα στο παιχνίδι και αν το κάνεις πικάντικο θα γίνει ακόμα καλύτερο και πικάντικο γίνεται το σεξ με sextoys!

Επειδή αυτή την εποχή καλό θα είναι να μη σπαταλάμε λεφτά ανακαλύψαμε 20 σπιτικά αντικείμενα που γίνονται τέλεια sex toys και σου τα παρουσιάζουμε:

Όταν λοιπόν ξυπνήσει το dark side σου, ψάξε γύρω σου να βρεις:

 

  1. Φτερό ξεσκονίσματος: Οποιοδήποτε φτερό σου κάνει, ακόμη και κάποιο διακοσμητικό σε στυλό ή κάποιο που σου έχει ξεμείνει από τις απόκριες. Απαλό, αισθησιακό και γαργαλιστικό, αν δεν είναι βρώμικο είναι ό,τι πρέπει για να αρχίσουν τα βρώμικα παιχνίδια.
  2. Ένα καθαρό πινέλο: Πολύ καλή εναλλακτική του φτερού, ένα οποιοδήποτε (καθαρό) πινέλο φτάνει για να γίνεις καλλιτέχνης του σεξ και να την κάνεις να σε παρακαλάει να συνεχίσεις. Αν είναι και λίγο σκληρό τόσο το καλύτερο για εκείνη.
  3. Ζώνη απ΄το μπουρνούζι: Οι χειροπέδες είναι κάπως κλισέ, ενώ από την άλλη οι γραβάτες σου είναι κρίμα να καταστραφούν σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Η ζώνη του μπουρνουζιού είναι ανθεκτική, αρκετά μακριά ώστε να της δέσεις και τα δύο χέρια στο κεφαλάρι ενώ το πετσετέ ύφασμα είναι τέλειο, διότι αφενός δεν την κόβει, αφετέρου ένας γερός κόμπος δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί.
  4. Λάστιχα γυμναστικής: Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και που άλλωστε εξαρχής προορίζεται για πήδημα.
  5. Τσιμπιδάκια: Ιδανικά για παιχνίδια μικρού ελεγχόμενου πόνου πάνω σε ευαίσθητα σημεία του κορμιού της.
  6. Μανταλάκια: Θεωρητικά μπορείς για την ίδια δουλειά να χρησιμοποιήσεις καιαλλά η αλήθεια είναι πως αυτά πονάνε πολύ. Αν όμως το κορίτσι σου αγαπάει τον πόνο, βάλ’ τα άφοβα στο παιχνίδι.
  7. Ψαλίδι: Kανείς δεν πρόκειται να πληγωθεί αν το χειριστείς σωστά. Με αυτό το ερεθιστικό επικίνδυνο εργαλείο ανά χείρας και προσεκτικές κινήσεις, θα κόψεις τρύπες στα ρούχα της στα επίμαχα σημεία και έπειτα να κάνετε σεξ χωρίς να χρειαστεί καν να την γδύσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις την συγκατάθεσή της για να καταστρέψεις το Zara λεοπάρ κολάν της.
  8. Αποσμητικό στικ: Σου κάνει οτιδήποτε έχει οβάλ σχήμα και στρογγυλεμένες άκρες και τέτοιου είδους οικιακά προϊόντα είναι σαφώς προτιμότερα από τα περιεχόμενα του ψυγείου σου που κανονικά απαγορεύεται να τα χρησιμοποιείς στο σεξ για λόγους υγιεινής. Φρόντισε το καπάκι να είναι βιδωτό και σταθερό.
  9. Γουδί: Διαφορετικά ψάξε μήπως διαθέτεις αυτόπου την ώρα εκείνη μπορεί να γίνει το δεξί σου (γουδο)χέρι. Φυσικά, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτόγια ευνόητους kinky λόγους.
  10. Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα: Δεν είναι μόνο για ατμόσφαιρα αλλά και για χρήση. Απέφυγε τις πολύ ευαίσθητες περιοχές της και κατά τ’ άλλα δώσε πόνο ελεύθερα.
  11. Κεριά: Εξίσου καλά λειτουργεί και το ακριβώς αντίθετο των κεριών που είναι άκρως ερεθιστικά αν πέσουν τα κατάλληλα χέρια. Ζωγράφισε εν ψυχρώ πάνω στο κορμί της με τα χέρια ή το στόμα σου.
  12. Παγάκια και η λαβίδα τους: Μιας όμως που είμαστε στα παγάκια, ίσως πρέπει να εξετάσεις την χρησιμότητα αυτού του εργαλείου δηλαδή της λαβίδας που τα πιάνεις που μπορεί να λειτουργήσει όπως τα τσιμπιδάκια ή τα μανταλάκια, με τη διαφορά ό,τι εδώ η ένταση και ο πόνος που ασκείς είναι στο χέρι σου.
  13. Σε αντίθεση με ένα αυτοσχέδιο μαντίλι στα μάτια της, προσφέρει πλήρη συσκότιση και είναι sexy να την βλέπεις να την φοράει. Αλλά, θα μου πεις, αν την έχεις ήδη σπίτι σου, δεν περίμενες εμάς να σου βάλουμε kinky ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις μαζί της.
  14. Μάσκα νυκτός για τα μάτια: Αφού τις έκλεισες τα μάτια, ώρα να της κλείσεις και το στόμα. Κάντο με τον αυθεντικό, θριλερικό τρόπο και άστη να σε παρακαλάει να σταματήσεις ή να συνεχίσεις μόνο με το βλέμμα της. (bonus: δωρεάν αποτρίχωση στο μουστάκι κατά την αφαίρεση).
  15. Κολλητική ταινία: Ίσως ο πιο hardcore τρόπος δεσίματος, οδηγεί σε πλήρη ακινητοποίηση ενώ παράλληλα η διαφάνεια σου επιτρέπει να βλέπεις το κορμί της. Ο μόνος κίνδυνος είναι να σε ανατριχιάσει το υλικό ή να σου θυμίσει τον Dexter.
  16. Μεμβράνη: Ένα BDSM διαμάντι στην κουζίνα σου, ένα σεξουαλικό πολυεργαλείο, η ξύλινη μακριά επιφάνειά του κάνει για μασάζ, αλλά και οι στρογγυλές του άκρες μπορούν να αποδειχθούν ιδιαιτέρως χρήσιμες. Και φυσικά είναι μια καλή λύση για spanking, ίσως όχι τόσο καλή βέβαια όσο αυτό…
  17. Μπλαστρης: Που η πλατιά ξύλινη επιφάνεια υπόσχεται αξέχαστες μικρές ξυλιές. Αν είσαι εργένης και δεν σου βρίσκεται τίποτα από τα δύο, μπορεί να τα αντικαταστήσεις με αυτό
  18. Ξύλινη κουτάλα και χάρακας: Που θα μετρήσει με ακρίβεια την ηδονή της όσο θα προσγειώνεται με φόρα στο απαλό της δέρμα. Από αυτή την κατηγορία των spanking εργαλείων δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και
  19. Βούρτσα μαλλιών: Η οποία προσφέρει ελεγχόμενο πόνο με τα δοντάκια της αλλά έχει και χρηστική λαβή που ίσως αξιοποιήσεις και με άλλους τρόπους. Τέλος, αν σου αρέσει να κάνεις μόνος σου το spanking σου, αλλά θέλεις/θέλει να πονέσει παραπάνω, κάν’ το αλλά όχι με γυμνά χέρια
  20. Λαστιχένιο γάντι: Το λάστιχο πάνω στην επιδερμίδα θα πολλαπλασιάσει τον πόνο της άλλα και την ηδονή της.