fbpx

Αυτά είναι τα 4 βασικά ρούχα που πρέπει να έχει η χειμωνιάτικη ντουλάπα σου

Αυτά είναι τα 4 βασικά ρούχα που πρέπει να έχει η χειμωνιάτικη ντουλάπα σου

Αν θέλεις να είσαι συνεχώς ένας μοδάτος άντρας και να μπορείς εύκολα να συνδυάζεις τα ρούχα σου δες ποια είναι τα είδη χειμωνιάτικων ρούχων που πρέπει να έχει ο κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, στη ντουλάπα του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί είναι καλό να αποφεύγεις να φοράς πουλόβερ κατάσαρκα

 

Δες ποια είναι αυτά τα ρούχα:

 

  1. Τέσσερα είδη πουκαμίσων

Τα ανδρικά πουκάμισα είναι από τα βασικότερα κομμάτια  μιας ανδρικής ντουλάπας και φοριούνται σε όλες τις περιστάσεις αρκεί να έχεις προμηθευτεί τα βασικά είδη πουκαμίσων και δες ποια είναι αυτά:

 

 

  • Oxford: Έχουνε δύο κουμπάκια στο γιακά. Αυτά που χρειάζεται να έχεις στην ντουλάπα σου είναι ένα άσπρο και ένα μπλε σκούρο η μαύρο. Συνδυάστε τα με μαύρο παντελόνι για κλασικό στυλ.
  • Smart: Το ύφασμα ενός Smart πουκαμίσου είναι πολύ πιο “σιδερωμένο” και λεπτό, γι’ αυτό και φαίνεται και πιο σοβαρό. Αν θέλεις να φανείς πιο προσεγμένος. Ενα Άσπρο καλό πουκάμισο και ένα ανοιχτό μπλε σιέλ είναι ότι πρέπει για τις βραδινές εξόδους και για πιο επίσημες εκδηλώσεις.
  • Τζιν: Το τζιν πουκάμισο συνδυάζεται τέλεια με τα chinos παντελόνια. Επίσης μπορείς να το φορέσεις και σαν πανωφόρι κάτω από ένα t-shirt
  • Καρό: Τα καρό πουκάμισα σε κάνουν να δείχνεις αλλά και να αισθάνεσαι τόσο άνετος όταν τα φοράς. Σίγουρα ένα κλασικό κόκκινο είναι ότι πρέπει. Το δεύτερο καρό πουκάμισο μπορεί να είναι με μπλε η με πράσινο μοτίβο.

 

 

  1. Τα είδη των παντελονιών

Αυτά είναι τα βασικά παντελόνια που πρέπει να βρίσκονται σε μία χειμωνιάτικη ανδρική ντουλάπα αν θέλεις να είσαι πάντα στιλάκι. Δες ποια  είναι:

  • Chinos: Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια οι άντρες έχουμε ξεφύγει λίγο από το συνεχόμενο τζιν …τζιν …τζιν  σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε. Τα chinos παντελόνια είναι το ίδιο άνετα και τα  βρίσκεις σε διαφορετικά χρώματα. Τα τρία βασικά χρώματα που χρειάζεσαι για τη χειμωνιάτικη ντουλάπα σου είναι το μπορντό το χακί  η λάδι και το γκρι με αυτά τα τρία χρώματα μπορείς να κάνεις τέλειους συνδυασμούς το χειμώνα. Ωστόσο μην περιοριστείς καθώς το μπεζ και το μαύρο είναι και αυτά από τα βασικά χρώματα.
  • Τζιν: Με ένα σκούρο μπλε τζιν βγάζεις άνετα το χειμώνα .Άμα σου αρέσουν όμως τόσο το τζιν μπορείς να διαλέξεις και ένα μαύρο για περισσότερους συνδυασμούς. Συνδυάστε το με τα πάντα.
  • Μία «καλή» φόρμα: Μία φόρμα που θα μπορείς να τη φορέσεις και για καφέ. Διάλεξε μία στο χρώμα του γκρι  η του μαύρου.
  • Smart: Ένα μαύρο Smart παντελόνι για να το έχεις για μία επίσημη εκδήλωση.

 

 

  1. Τα φούτερ

Βασικό χειμωνιάτικο ρούχο που το φοράς και άνετα στις ενδιάμεσες εποχές, την άνοιξη και το φθινόπωρο είναι τα φούτερ:

  • Φούτερ χωρίς κουκούλα:΅Αυτό το κομμάτι το φοράς φθινόπωρο και αρχές της άνοιξης αλλά μπορείς να το φορέσεις ακόμα και πάνω από το πουκάμισο στα μέσα του χειμώνα. Επέλεξε μονόχρωμα χωρίς πολλές στάμπες.
  • Φούτερ με κουκούλα: Τα φούτερ με κουκούλα μπορούν να συνδυαστούν ωραία και με  φόρεμα από κάτω για πιο άνετο ντύσιμο απέφυγε και εδώ τα υπερβολικά σχέδια.

 

 

  1. Πουλόβερ

Από πολύ λεπτά πουλόβερ μέχρι πάρα πολύ χοντρά πλεκτά  ακόμα και πουλόβερ με λαιμό ζιβάγκο θα σε κρατήσουν ζεστό τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα. Παίξε πολύ με το άσπρο μπεζ χρώμα  το σκούρο μπλε και το γκρι που μπορεί να ταιριάξουν τέλεια με πολλά διαφορετικά παντελόνια. Είναι καλό να έχεις ένα τουλάχιστον και από τα δύο είδη.