fbpx

Αυτά είναι τα 4 super hot spot φαγητού και διασκέδαση στη Περαία και Νέους Επιβάτες!

Αυτά είναι τα 4 super hot spot φαγητού και διασκέδαση στη Περαία και Νέους Επιβάτες!

Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις Χαλκιδική όταν σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης υπάρχει η Περαία και οι Νέοι Επιβάτες. Εκεί θα βρεις αμμουδιά, θάλασσα και πολλά μαγαζιά για φαγητό, ποτό και γενικά για διασκέδαση. Για να μη ρισκάρεις και να μη …ψάχνεις οι άνθρωποι του Activeman.gr έψαξαν και βρήκαν τα τέσσερα super hot spot του φαγητού και της διασκέδασης.

Τέσσερα μαγαζιά που επιλεγμένα που έχουν να στο προσφέρουν από καλό φαγητό μέχρι ποτό και φυσικά όμορφες δροσερές στιγμές και χαλάρωση.

 

 

 

Αρχίζοντας ανάποδα την αλφαβητική λίστα η πρώτη επιλογή είναι το μινιμαλιστικό μεσογειακό εστιατόριο  Two Mach By Antonio που βρίσκεται στην αρχή της Περαίας. Φαγητό με στιλ σε προσιτές τιμές.

Αν όμως θέλεις κάτι σε μπαρ και στιλάτες βουτιές με καφέ το πρωί, μπύρες το μεσημέρι και ποτά το βράδυ, τότε πρέπει να πας μέχρι τους Νέους Επιβάτες, στο Mama Bloom.

Καλοκαίρι σημαίνει ταβερνούλα και αν είσαι λάτρης του τσίπουρου και ειδικά του βολιώτικου με τους μεζές του, τότε ο Ιωλκός στην αρχή της Περαίας είναι ότι πρέπει.

Από το πάρεις στο χέρι ένα πιτόγυρο, μέχρι να καθίσεις να απολαύσεις τους μεζέδες με παγωμένη βαρελίσια μπύρα, τότε θα πρέπει να προτιμήσεις τις Γυροβολιές στη σκάλα της Περαίας.

Δες αναλυτικά τις τέσσερις επιλογές με αλφαβητική σειρά και αποφάσισε:

Γυροβολιές: Γεύσεις είναι μοναδικές και η θέα ατελείωτη!

Οι Γυροβολίες είναι το ψητοπωλείο της Περαίας που αξίζει να επισκεφτείς, να χορτάσεις και γενικά να περάσεις καλά.

 

 

Γύρος που …λιώνει γευστικά στο στόμα και ψητά με μοναδικές γεύσεις που τα απολαμβάνεις ατενίζοντας τη καταπληκτική θέα του Θερμαϊκού, εκεί στη σκάλα της Περαίας.

 

 

Ιωλκός: Τσιπουράδικο βολιώτικου στιλ με φρέσκα θαλασσινά και γεύσεις μοναδικές

Όσοι γνωρίζουν το βολιώτικο τσιπουράδικο από την Πολίχνη που λειτουργεί εδώ και χρόνια έχει καλώς. Όσοι δεν το γνωρίζουν πρέπει να το μάθουν γιατί αξίζει, τόσο με τις γεύσεις του, αλλά και την απίθανη θέα – θάλασσα και Θεσσαλονίκη.

 

 

Ο Ιωλκός είναι το Βολιώτικο τσιπουράδικο στην Περαία. Γνήσιοι μεζέδες θα σας ενθουσιάσουν γευστικά και θα σας προκαλέσουν πληθώρα ευχάριστων συναισθημάτων. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην θάλασσα και οι επισκέπτες του εστιατορίου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί με το φαγητό και την θέα.

 

 

Mama Bloom: Βουτιές τη μέρα, ειδυλλιακή ατμόσφαιρα τη νύκτα, για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης

 

Μάμα …μπλούμ θα έλεγε το παιδάκι και θα βουτούσε τα δροσερά νερά των Νέων Επιβατών. Mama Bloom λένε και τα μεγάλα …παιδάκια και βουτάνε στα κοκτέιλ, τις μπύρες, τα ποτά ακόμα και τους καφέδες ενώ ρίχνουν και καμιά βουτιά στη θάλασσα στο μοναδικό Mama Bloom των Νέων Επιβατών.

 

 

Ένα μοναδικό all day bar που λειτουργεί όλο το χρόνο στο τέλος των Νέων Επιβατών, όμως το καλοκαίρι είναι μοναδικό με τις ξαπλώστρες, το μπαρ στην άμμο και τη θάλασσα που προσφέρει δροσιά την ημέρα και μοναδική ατμόσφαιρα τα βράδια.

 

 

Two Much by Antonio: Όμορφος μινιμαλιστικός χώρος μεσογειακής κουζίνας και καταπληκτικές γεύσεις

 

Ένας πολύ όμορφος χώρος μινιμαλιστικός χώρος, μεσογειακής κουζίνας, άριστα διακοσμημένος που σου δίνει την εντύπωση ενός πολύ «grande» εστιατορίου με τιμές όμως πολύ προσιτές.

 

 

Η θέα είναι υπέροχη, δίπλα στην θάλασσα, απέναντι από τη Θεσσαλονίκη, το Two much by Antonio, αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για τη Περαία. Η ατμόσφαιρα και η μουσική χαλαρώνουν ενώ διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες κρασιών και υπέροχα πιάτα από τον σεφ με καταπληκτική παρουσίαση.