fbpx

Αυτά είναι τα 6 θετικά αν δουλεύεις Αύγουστο!

Αυτά είναι τα 6 θετικά αν δουλεύεις Αύγουστο!

Πήρες νωρίς άδεια και ενώ φεύγουν οι περισσότεροι εσύ …επέστρεψες στη καθημερινότητα της δουλειάς  αλλά το μυαλό έχει μείνει ακόμα εκεί… στη παραλία στις βουτιές στο μπιτς μπαρ!

Κάθεσαι με τις ώρες και μόνο μυαλό δεν έχεις τη δουλειά με κίνδυνο να βρεθείς εκτεθειμένος στον προϊστάμενο σου. Δεν ξεκολλάς με τίποτα και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να το ξεπεράσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί όσοι αθλούνται είναι ήρεμοι στη δουλειά τους!

 

Είτε πήγες πραγματικές διακοπές είτε την έβγαλες σε φιλικό ή συγγενικό εξοχικό και γενικά πέρασες ωραία πρέπει να ξεκολλήσεις και αυτό είναι μονόδρομος διαφορετικά μπορεί να βρεθείς χωρίς την πολύτιμη δουλειά και τα ελάχιστα αλλά σημαντικά που σου δίνει.

Βάλε ένα λοιπόν ένα πρόγραμμα και θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να περάσεις καλά ακόμα και δουλεύοντας τον Αύγουστο:

 

  1. Δεν ήρθε ο χειμώνας!!!

Το ότι επέστρεψες από τις διακοπές δεν σημαίνει ότι ήρθε ο χειμώνας! Μην ξεκόβεις από τη θάλασσα το μπάνιο και τις παρέες. Προγραμμάτισε λοιπόν ημερήσιες βόλτες στις κοντινές παραλίες για τα επόμενα σαββατοκύριακα. Άλλωστε ο καιρός ακόμα είναι πολύ καλός.

 

  1. Έχεις την ησυχία του Αυγούστου

Σκέψου το θετικό οι περισσότεροι φεύγουν τον Αύγουστο και εσύ μαζί με κάποιους άλλους θα μείνετε σε μια άδεια πόλη χωρίς μποτιλιάρισμα και με χαλαρούς ρυθμούς παντού.

 

  1. Προπόνηση

Άρχισε την προπόνηση!   Άρχισε χαλαρές προπονήσεις είτε έξω, είτε στο γυμναστήριο αν είναι ανοικτό.

 

  1. Βγάλε selfie

Βγάλε μια selfie στο γραφείο και ποστάρισε την! Με δύο λόγια προσπάθησε να επαναφέρεις σιγά, σιγά το μυαλό σου στην σκληρή πραγματικότητα της πόλης. Αλλά μην μπεις στο τρυπάκι ότι τελείωσε το καλοκαίρι. Δεν τελείωσε και υπάρχουν και κοντινές παραλίες να βουτήξεις! Είπαμε σαν τη Χαλκιδική δεν έχει… αλλά υπάρχουν και άλλες καλές θάλασσες!