fbpx

Αυτά είναι τα 7 χαρακτηριστικά της τέλειας γυναίκας …αν υπάρχει!

Αυτά είναι τα 7 χαρακτηριστικά της τέλειας γυναίκας …αν υπάρχει!

Αναρωτήθηκες ποτέ ποια είναι τα κριτήρια βάση των οποίων την «πέφτεις» σε μια γυναίκα; Η κίνηση αυτή γίνεται ασυναίσθητα, όμως αν ψάξεις το μυαλό σου θα δεις ότι εκείνο έχει τα κριτήρια βάση των οποίων …σκανάρει και αποφασίζει: «Επίθεση»!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 3 έρευνες εξηγούν γιατί οι άντρες «υποτάσσονται» στη γόβα στιλέτο!

 

Δεν θα αρνηθεί κανείς πως η εξωτερική ομορφιά παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο σήμερα αλλά και από αρχαιότατων χρόνων. Πάντα οι γυναίκες έψαχναν τρόπους για δείχνουν όσο γίνεται πιο ελκυστικές και όμορφες και πάντα οι άντρες έψαχναν τις όμορφες και περιποιημένες γυναίκες.

Όμως αν και η πρώτη εικόνα είναι σημαντική εσύ δεν ψάχνεις να βρεις την «γλάστρα» εκτός αν ψάχνεσαι για ένα γρήγορο ώστε να τελειώσει καλά το βράδυ!

Ψάχνεις μια γυναίκα που θα μπορείς εκτός από το σεξ να επικοινωνείς.

Ποια είναι όμως τα κριτήρια για μια τέτοια γυναίκα;

 

  1. Να έχει αυτοπεποίθηση

Οι γυναίκες  που έχουν αυτοπεποίθηση έχουν και υψηλή αυτοεκτίμηση. Είναι σίγουρες για τον εαυτό τους  και δεν περιμένουν επιβεβαίωση από τους άλλους. Εμπιστεύονται τις  ικανότητές τους, πράγμα που φαίνεται ότι  τραβάει πιο εύκολα τους άλλους λόγω θαυμασμού και εκτίμησης.

 

  1. Να είναι έξυπνη

Μια γυναίκα  έξυπνη και καλλιεργημένη που έχει επενδύσει στη γνώση και μπορεί να συζητήσει κανείς μαζί της για οποιοδήποτε θέμα είναι περισσότερο ελκυστική από μια γυναίκα που αναλώνεται σε  gossip ειδήσεις, life style, μαλλιά και μανικιούρ.

 

  1. Να έχει αίσθηση του χιούμορ

Το να μπορεί κανείς να αντιληφθεί και να κάνει χιούμορ αποτελεί δείγμα ευστροφίας. Έτσι μια γυναίκα που μπορεί να αυτοσαρκάζεται, να γελά και να ανταποκρίνεται στο χιούμορ φαντάζει απίστευτα γοητευτική στα μάτια ενός άντρα.

 

  1. Να είναι ευγενική

Η ευγένεια, η καλοσύνη και η γενναιοδωρία δείχνουν ψυχική ανωτερότητα και χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης . Οι άντρες βλέπουν  στο πρόσωπο της γυναίκας κάποια που μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες τους, τα συναισθήματά τους και να ενδιαφερθεί πραγματικά για αυτούς.

 

  1. Να είναι αυθόρμητη

Μια γυναίκα που είναι αυθόρμητη και ανέμελη δίνει τα περιθώρια και στον άλλο να λειτουργήσει πιο ελεύθερα χωρίς να φοβάται το ενδεχόμενο της γκρίνιας. Ο αυθορμητισμός είναι σίγουρα ένα από τα στοιχεία που συνθέτουν μια γοητευτική προσωπικότητα.

 

  1. Να είναι συγκαταβατική και ευέλικτη

Η κατανόηση και η συγκαταβατικότητα, αλλά και η ευελιξία ως προς τις απόψεις της σίγουρα βοηθούν στο να ανοιχτεί πιο εύκολα ένας άντρας αλλά και για να την εμπιστευτεί.

 

  1. Να τη διακατέχει η τρυφερότητα

Όσο σημαντικός είναι ο δυναμισμός στη γυναίκα, άλλο τόσο είναι και η τρυφερότητα, η ευαίσθητη πλευρά της και η εκδήλωση αυτής όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.