fbpx

Αυτά είναι τα 9 …υποχθόνια κόλπα της γυναίκας για να σε …ρίξει

Αυτά είναι τα 9 …υποχθόνια κόλπα της γυναίκας για να σε …ρίξει

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε να ρίξουμε μια γυναίκα λίγο πολύ είναι γνωστές. Τι γίνεται όμως με τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η γυναίκα για να σε ρίξει και πως μπορείς να βρεθείς ξαφνικά… ανάσκελα  ημίγυμνος με εκείνη να σε βάζει κάτω στην κυριολεξία.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το φρούτο του καλοκαιριού που …σηκώνει τον «μικρούλη» σου!

 

Θα μας πεις ότι αυτό είναι η φαντασίωση του κάθε άντρα; Ίσως και να είναι όμως είναι κάτι που ενέχει κινδύνους αφού τα κόλπα των γυναικών που χρησιμοποιούν όταν επιθυμούν κάποιον μπορεί να πρόκειται απλώς για τον «χαβαλέ» τους και όχι για πραγματικό ενδιαφέρων. Εξαρτάται βέβαια πως το βλέπεις το θέμα όμως είναι καλό να είσαι ενημερωμένος και «οπλισμένος» από όλες τις πλευρές θα πρέπει να μάθεις και να κατανοήσεις και το δικό τους παιχνίδι.

Πως λοιπόν κατανοείς ότι μια γυναίκα «παίζει»;

 

  1. Η καημενούλα

Ας αρχίσουμε από το βασικότερο το παίζει «καημενούλα». Μπορεί να’ναι πρώτη μούρη στο Καβούρι αλλά όταν σου μιλά αρχίζει και «νιαουρίζει» το παίζει η καημενούλα που είναι τόσο καλή και αθώα όσο ένα μωρό παιδί. Θεωρώ το κάνει όταν θέλει να σε τουμπάρει και να την λυπηθείς (αν και δεν είμαι ακόμη τόσο σίγουρος αν το κάνει για αυτόν τον λόγο).

 

  1. Τα …ναζάκια

Επίσης έχουν και τα λεγόμενα ναζάκια τους.

 

  1. Η εμφάνιση

Στα όπλα της επίσης υπάρχει και η εμφάνιση της. Έτσι θα χάσει κιλά (αν έχει παραπανίσια) θα προσπαθήσει να πετύχει το ιδανικό μακιγιάζ και να βάλει και τα προκλητικά της ρούχα (συνήθως να τονίζουν τον κώλο και το στήθος της). Εδώ στα ρούχα της ειδικά όταν είναι εφαρμοστά θα την δεις να περνά επίτηδες από μπροστά σου για να δεις τον κώλο της και επίσης θα σκύβει για τυχαία πράγματα.

 

  1. Το …σκύψιμο

Τώρα αν της πέσει κανένα χαρτί και σκύψει μην θεωρήσεις ότι το κάνει επειδή σε γουστάρει και αρχίσεις να την χουφτώνεις λέγοντας της «το ήξερα ότι με θες. Μάθε ότι και εγώ σε θέλω πάμε να την βρούμε«.

 

  1. Το δυνατό όπλο: Push-Pull

Πέραν από αυτά υπάρχουν τα πιο δυνατά όπλα της. Ένα από αυτά είναι το λεγόμενο σκοτσέζικο ντουζ (δηλαδή μια κρύο και μια ζέστη εμείς το λέμε Push-Pull). Αυτό είναι και το δυνατότερο τους όπλο το οποίο πολλές φορές με εκνεύριζε όταν το έβλεπα αφού αναρωτιόμουν τι διάολο είχα πει/κάνει και φέρονταν έτσι. Έναν άντρα (ειδικά αν δεν γνωρίζει) αυτήν η μέθοδος μπορεί να τον κάνει να καίγεται και να κάνει τα πάντα αρκεί να βλέπει την ζεστή της πλευρά.

 

  1. Οι …αδιάφορες

Επίσης το παίζουν (και καλά) αδιάφορες ότι δεν καίγονται και τόσο και τα λοιπά. Εδώ πάλι θα πρέπει να’σαι master στην γλώσσα του σώματος των γυναικών αφού όντως μπορεί και να’ναι αδιάφορη για εσένα.

 

  1. Οι …ευχάριστες

Το αντίθετο με το «αδιάφορες» έρχεται το «ευχάριστες». Το παίζουν (και καλά πάλι) θετικές απέναντι σου γελάνε με τα αστεία σου και δημιουργούν ένα τέτοιο θετικό κλίμα που σε κάνει να πετάς από την χαρά σου και να θέλεις να την ξαναδείς. Εδώ μετά (ειδικά αν το παιχνίδι το γνωρίζουν καλά) μπορεί να σου το παίξουν αδιάφορες. Φαντάσου τώρα να είναι ας πούμε μια τύπισσα που μπορεί να βλέπεις πχ στην σχολή σου ή στην δουλειά σου και εκεί που περιμένεις να είναι πάλι μες στην καλή χαρά (και ίσως να το θέλεις αυτό ώστε να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω και να ζητήσεις το τηλέφωνο της ή να βγείτε για ποτό) να σου το παίξει κρύα και αδιάφορη.

 

  1. Το κολπάκι της …ζήλιας

Ένα ακόμη κολπάκι τους είναι το να σε κάνουν να ζηλέψεις. Δηλαδή μπορεί μέχρι πριν να φλερτάρατε μαζί και μετά από λίγο να την βλέπεις να χαζογελά και να αγγίζει κάποιον άλλον άντρα εκεί κοντά. Εκεί σου έρχεται να κάνεις έγκλημα. Εγώ προσωπικά το δέχομαι μέχρι ενός σημείου αυτό το συγκεκριμένο και αν το παρακάνει της βάζω Χ”,” παίρνω το κουβαδάκι μου και πάω σε άλλη παραλία.

 

  1. Δείχνει καλή με τους φίλους σου

Εδώ να πω ότι μπορεί και να το κάνει για να δείξει ότι είναι καλή με τους φίλους σου  ώστε να την θέλεις ακόμη περισσότερο (αν είσαι ακόμη σε φάση που δεν της έχεις δείξει και πολύ έρωτα).