fbpx

Αυτά είναι 3 στέκια για να φας καλά σε Περαία και Αγγελοχώρι

Αυτά είναι 3 στέκια για να φας καλά σε Περαία και Αγγελοχώρι

Στο δρόμο για μια μικρή εξόρμηση από τη Θεσσαλονίκη το Αγγελοχώρι και η Περαία απέχουν ελάχιστα χιλιόμετρα. Τρία στέκια σε περιμένουν στη Περαία και στο Αγγελοχώρι για να σου προσφέρουν στιγμές γαστρονομικής ευχαρίστησης. Ειδικά στο Αγγελοχώρι όπου υπάρχει μια ταβέρνα που πολλοί την χαρακτηρίζουν «κρυφή» αν και είναι εμφανάστατη.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα καλύτερα ψητά και γύρος στη Θεσσαλονίκη που θα χάσεις αν δεν δοκιμάσεις!

 

Αν λοιπόν πας προς τα εκεί πιο εύκολο είναι αν μπεις στη Περαία όπου στα πρώτα μαγαζιά της παραλιακής σειράς θα ανακαλύψεις το «Στέκι του Βασίλη». Εκεί θα ανακαλύψεις τα γεμιστά πουγκιά μέχρι και τα σαγανάκια που θα βρεθούν στο τραπέζι σου θα σου δώσουν την αίσθηση γκουρμέ μαγειρικής, αφού είναι όχι μόνο προσεγμένα στην εμφάνιση αλλά και πολύ γευστικά.

 

 

Αν πάλι θέλεις καλό κρέας, τότε θα στρίψεις από την κεντρική είσοδο της Περαίας και θα βρεθείς στη σκάλα. Εκεί σε περιμένουν οι Γυροβολιές με γύρο που …λιώνει γευστικά στο στόμα και ψητά με μοναδικές γεύσεις που τα απολαμβάνεις ατενίζοντας τη καταπληκτική θέα του Θερμαϊκού, εκεί στη σκάλα της Περαίας.

 

 

Όμως αν θες να μάθεις το «κρυφό» τότε καλό είναι να οδηγήσεις λίγα ακόμα χιλιόμετρα, να μην πας στη Μηχανιώνα αλλά να στρίψεις στη στροφή Αγγελοχωρίου και να ανακαλύψεις την ταβέρνα του Μπαρμπαντώνη. Μια ψαροταβέρνα γραφική με ωραίο απλό περιβάλλον, απίθανο δροσερό κήπο το καλοκαίρι, ζεστή ατμόσφαιρα τον χειμώνα και πολλές σπεσιαλιτέ από τις Ζωή και τις υπόλοιπες γυναίκες που τις μαγειρεύουν. Στου Μπαρμπαντώνη αξίζει να πας!

 

 

Δες τι παίζει και στις τρεις προτάσεις μας, επειδή οι άνθρωποι του Activeman.gr δοκιμάζουν πριν προτείνουν:

 

Στου Μπαρμπαντώνη για όμορφο περιβάλλον και νοστιμιές

Μια ψαροταβέρνα γραφική με ωραίο απλό περιβάλλον, απίθανο δροσερό κήπο το καλοκαίρι, ζεστή ατμόσφαιρα τον χειμώνα και πολλές σπεσιαλιτέ από τις Ζωή και τις υπόλοιπες γυναίκες που τις μαγειρεύουν. Στου Μπαρμπαντώνη αξίζει να πας!

 

 

Βρίσκεται στο Αγγελοχώρι της Θεσσαλονίκης που γενικώς έχει ηρεμία.

 

 

Στο «Στέκι του Βασίλη» θα φας καλά και θα περάσεις …τρίκαλα!

Στη Περαία υπάρχουν πολλές ταβέρνες όμως το Στέκι του Βασίλη ξεχωρίζει για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι θα φας καλά τις μοναδικές νοστιμιές που ετοιμάζει και ο δεύτερος ότι θα περάσεις …τρίκαλα λόγω του περιβάλλοντος, της εξυπηρέτησης, των events μόδας που γίνονται συχνά πυκνά και του καλού κρασιού!

 

 

Από τα γεμιστά πουγκιά μέχρι και τα σαγανάκια που θα βρεθούν στο τραπέζι σου θα σου δώσουν την αίσθηση γκουρμέ μαγειρικής, αφού είναι όχι μόνο προσεγμένα στην εμφάνιση αλλά και πολύ γευστικά.

 

 

Στις Γυροβολιές για γύρο και κρεατικά που …λιώνουν στο στόμα!

Γύρος που …λιώνει γευστικά στο στόμα και ψητά με μοναδικές γεύσεις που τα απολαμβάνεις ατενίζοντας τη καταπληκτική θέα του Θερμαϊκού, εκεί στη σκάλα της Περαίας.

 

 

Οι Γυροβολίες είναι το ψητοπωλείο της Περαίας που αξίζει να επισκεφτείς, να χορτάσεις και γενικά να περάσεις καλά.