fbpx

Αυτά είναι 6 μέρη να κάνεις σεξ και να σου μείνει αξέχαστο!

Αυτά είναι 6 μέρη να κάνεις σεξ και να σου μείνει αξέχαστο!

Μπορείς απλά να κάνεις σεξ στην κρεβατοκάμαρα σου ή σε …άλλη κρεβατοκάμαρα, όμως αν θες να δώσεις έναν ενδιαφέροντα τόνο στη σεξουαλική πράξη υπάρχουν πέντε μέρη που αν καταφέρεις και το κάνεις… τότε θα υπάρξει περαιτέρω διέγερση και  για τους δυο σας!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο έτοιμος μπορεί να είσαι όταν ξυπνά η ερωτική ορμή της γυναίκας;

 

Αν είσαι από τους συντηρητικούς του σεξ τότε είναι γενικά δύσκολο να προχωρήσεις. Αν είσαι όμως από τα λεγόμενα «ανοικτά μυαλά» τότε είναι καλό να προχωρήσεις.

Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις κάτι να θυμάσαι αν δεν το ξανακάνεις στα πέντε μέρη που ακολουθούν:

 

  1. Σε ξενοδοχείο

Το σεξ σε ξενοδοχείο είναι εκπληκτικό διότι δεν χρειάζεται να καθαρίσετε τίποτα! Απλά κάνετε check in και όλα γυρίζουν γύρω από το σεξ ειδικότερα άμα βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και παίξετε ένα παιχνίδι ρόλων!

 

 

  1. Στο αυτοκίνητο

Δύσκολο αν έχεις μικρό αυτοκίνητο, εκρηκτικό αν κάνετε road trip. Δεν επιτρέπονται πολλές στάσεις, αλλά λόγω περιορισμένου χώρου θα έρθετε πιο κοντά.

 

 

  1. Στο ντους

Το μόνο μέρος που μπορείς να εκμεταλλευτείς το νερό και να περάσεις τέλεια είναι η ντουζιέρα του σπιτιού σου. Απλά για να μην είναι βαρετό βάλε λίγη φαντασία και προσοχή στα γλιστρήματα!

 

  1. Στο ασανσέρ

Λίγο ο περιορισμένος χώρος, λίγο ο κίνδυνος μήπως κάποιος σας δει και οι καθρέφτες εντείνουν τις σεξουαλικές σας ορμές. Τι πιο sexy λοιπόν από το να σου πει η άλλη «σε θέλω εδώ και τώρα».

 

  1. Στο σινεμά

Βρες ένα μικρό σινεμά και μπες σε μία προβολή που ξέρεις ότι δε θα έχει πολύ κόσμο. Επιβεβαίωσε ότι η αίθουσα δεν έχει κάμερες και κάτσε στην τελευταία σειρά. Από εκεί και πέρα, την εξέλιξη του «έργου» τη φαντάζεσαι…

 

 

  1. Μπροστά στον καθρέφτη

Μπροστά στον καθρέφτη είναι το πιο εύκολο μέρος για να κάνεις σεξ απόψε κιόλας. Οι πιο πολλοί άντρες αναφέρουν πως το doggy style μπροστά στον καθρέφτη είναι απίστευτα διεγερτικό γιατί μπορούν να δουν την έκφραση της γυναίκας αλλά και όλα τα σημεία του σώματος της.

Κάντο γι ‘αυτόν λοιπόν!