fbpx

Αυτά που μπορεί να θέλεις στο σεξ αλλά δεν τολμάς να τα ζητήσεις!

Αυτά που μπορεί να θέλεις στο σεξ αλλά δεν τολμάς να τα ζητήσεις!

Υπάρχουν πολλά πράματα που έχει στο μυαλό του ο άνθρωπος και γιατί να μην έχει και για το σεξ αλλά δεν …τολμά να τα ζητήσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι 6 μέρη να κάνεις σεξ και να σου μείνει αξέχαστο!

 

Μη κολλάς δεν  είναι περίεργο αφού τα ταμπού κυριαρχούν στη κοινωνία μας και ίσως φοβάσαι μην παρεξηγηθείς. Όμως για να περάσεις εσύ  καλά… καλό είναι να βρεις τον τρόπο να ζητήσεις ότι πραγματικά θέλεις.

Δες μερικά παραδείγματα!

 

  • Ίσως θέλεις να σου φερθεί ωμά

Το ωμό σεξ βγάζει σε μας τους άντρες πρωτόγονα ένστικτα! Αν καταφέρεις να της δ΄’ωσεις να καταλάβει και μπορεί αν το κάνει τότε θα περάσεις καλά. Αν αρχίσει να σε φιλάει με πάθος και να σου λέει πόσο την τρελαίνεις τότε όλα θα πάνε καλά.

 

 

  • Κάνε το σεξ διασκεδαστικό

Δυστυχώς, το σεξ στην πραγματική ζωή δεν είναι όπως στις ταινίες. Τα πράγματα δεν κυλάνε τόσο ομαλά, μερικές στάσεις δεν βολεύουν και περίεργοι θόρυβοι μπορεί να συμβούν! Αν κάτι από αυτά σου συμβεί δεν χρειάζεται να είσαι αμήχανος…. Γέλα ρίξε και κανένα αστειάκι, σίγουρα θα την χαλαρώσεις και θα αφεθεί.

 

 

  • Δώσε της να καταλάβει ότι μπορεί να λέει όχι

Το χειρότερο είναι να καταλάβεις ότι κάθεται από …υποχρέωση. Αυτό το συναίσθημα δεν είναι ανάγκη να το ζήσεις για να της πεις ότι πρέπει να λέει τι της αρέσει και τι όχι. Βασικά σε βγάζει και από τη δύσκολη θέση του να προσπαθείς να μαντέψεις εάν την ικανοποιείς ή όχι.

 

 

  • Σου αρέσει να βλέπεις πριν αρπάξεις…

Λογικά είσαι από τους περισσότερους που τους αρέσει να βλέπουν πριν …ορμήσουν! Δώστης να καταλάβει ότι πρέπει να δώσει τη …θέα που χρειάζεσαι. Για παράδειγμα κάντε το μπροστά σε καθρέφτη για να βλέπεις και εκείνα τα σημεία του σώματος της που δεν βλέπεις με τα μάτια την ώρα του σεξ!

 

 

  • Άστην να είναι άτακτη

Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι πώς θέλουμε εκτός κρεβατιού η γυναίκα να έχει την εικόνα του καλού κοριτσιού και στο κρεβάτι να είσαι όσο πιο άτακτη γίνεται. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν μπορείς να το ζητήσεις, όμως επειδή οι περισσότερες δεν είναι σοβαρές ή …θεούσες στο κρεβάτι, δώσε της να καταλάβει πως μπορεί να βγάλει τον άλλον της εαυτό!