fbpx

Αυτά που πρέπει να ξέρεις αν θες να τα φτιάξεις με γυναίκα που έχει παιδί!

Αυτά που πρέπει να ξέρεις αν θες να τα φτιάξεις με γυναίκα που έχει παιδί!

Μπορεί να την …δάγκωσες τη …λαμαρίνα με εκείνη! Εκείνη όμως έχει παιδί μικρό από έναν αποτυχημένο γάμο!

ΟΙ φίλοι σου μπορεί να σου είπαν να φύγεις τρέχοντας, όμως εσύ επιμένεις! Βλέπεις οι σχέσεις είναι ένα αρκετά πολύπλοκο θέμα. Είναι δύσκολο όταν ξεκινάς να βλέπεις κάποια να αφεθείς και να είσαι ο εαυτός σου από τις πρώτες μέρες. Θα πρέπει να βρεις τις διαφορές που έχετε σαν άτομα αλλά και τα σημεία που συμφωνείτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 tips για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου και να φλερτάρεις αποτελεσματικά!

 

Έχοντας όλα αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού σου, φαντάσου πως θα είναι τα πράγματα με ένα παιδί στη μέση. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος που σίγουρα θα επηρεάσει την επιλογή της. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να γνωρίζεις κάποια πράγματα πριν ξεκινήσεις να βγαίνεις ραντεβού με μια γυναίκα που έχει παιδί.

Δες λοιπόν ορισμένα πράματα που πρέπει να ξέρεις:

 

Δε θα έχεις το χρόνο που θέλεις να είσαι μόνος μαζί της

Αν θέλεις να έχεις όλη την προσοχή από τη σύντροφό σου να είσαι προετοιμασμένος ότι αυτό δε θα συμβαίνει πάντα. Το παιδί της έρχεται πρώτο στη ζωή της και αυτό είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να συμβιβαστείς αν θέλεις να είσαι μαζί της.

 

Ψάχνει για κάτι μόνιμο

Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες που έχουν ένα παιδί και έχουν βγει από ένα γάμο συνήθως ψάχνουν για κάτι πιο μόνιμο. Αν ο σκοπός σου είναι να έχετε μια απλή σχέση και να περνάτε απλά καλά ίσως και να μην κρατήσει. Να είσαι προετοιμασμένος ότι μπορεί να ψάχνει κάτι πιο σοβαρό.

 

Δε θα γνωρίσεις το παιδί της κατευθείαν

Μη σε ανησυχήσει αν η σύντροφός σου δε σου γνωρίζει το παιδί της αμέσως. Το πιο πιθανό είναι να θέλει πρώτα η ίδια να σε γνωρίσει καλύτερα πριν σε φέρει σε επαφή με το παιδί της. Είναι το πιο πολύτιμο άτομο για την ίδια οπότε δε θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις και να το πληγώσει.

 

Να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγή σχεδίων

Το να έχεις παιδί δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ακόμα κι αν έχεις κανονίσει να βγεις έξω μαζί της μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε έχει να κάνει με το παιδί της. Αυτό μπορεί να πάει τα σχέδιά σας λίγο πίσω ή ακόμα και να τα ακυρώσει.

 

Δε θα είναι εύκολο να είσαι αυθόρμητος

Το πρόγραμμά της είναι συγκεκριμένο. Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που πρέπει να πάει το παιδί στο σχολείο και να πάει να το πάρει. Επίσης, μπορεί να έχει οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που θα πρέπει να είναι και η ίδια παρούσα. Αυτό κάνει λίγο πιο δύσκολο το να γίνεις αυθόρμητος και να πας να τη βρεις για να περάσετε χρόνο μαζί.

 

Το κλειδί για την καρδιά της είναι σίγουρα το παιδί της

Σαν μητέρα είναι απόλυτα λογικό να αγαπάει το παιδί της. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να το βλέπει ευτυχισμένο. Όταν φτάσει η ώρα να σε γνωρίσει στο παιδί της, αν θέλεις πραγματικά να είσαι μαζί της, θα πρέπει να τα πας καλά μαζί του. Όσο περισσότερο σε συμπαθήσει το παιδί τόσο περισσότερο θα σε συμπαθήσει αλλά και θα σε εκτιμήσει και η ίδια.

 

Μην περιμένεις άμεση επαφή

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να δίνει το πρώτο φιλί στο πρώτο ραντεβού. Μπορεί όμως να μη γίνει το ίδιο σε αυτήν την περίπτωση. Μη σου φανεί περίεργο αν είναι απόμακρη τις πρώτες φορές. Προσπαθεί να σε μάθει καλύτερα πριν μπει σε μια σχέση. Θέλει να βλέπει απέναντί της το επόμενο πιθανό άτομο που θα συζήσει και θα περάσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της.