fbpx

Αυτά που πρέπει να προσέξεις με το κινητό σου όταν έχεις διπλή σχέση !

Αυτά που πρέπει να προσέξεις με το κινητό σου όταν έχεις διπλή σχέση !

Αν είσαι από εκείνους που …εδώ πατούν και …αλλού βρίσκονται, δηλαδή αν έχεις διπλή σχέση, τότε είναι βέβαιο ότι πρέπει να προσέξεις ορισμένα πραματάκια και κυρίως το κινητό σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί η γυναίκα θέλει να είναι πιο κοντή από σένα !

 

Το κινητό μπορεί να σε προδώσει και για να μη συμβεί αυτό δες τι μπορείς να κάνεις:

 

  1. Κλείνε το internet όταν είσαι μαζί της

Διακριτικά και πριν συναντηθείς κλείσε WiFiή δεδομένα. Κοινώς κλείσε το ίντερνετ. Αν το πάρει χαμπάρι πες ότι το ξέχασες αφού ήσουν σε μια συνάντηση επαγγελματική ή ότι άλλη δικαιολογία θες. Όμως εκεί μπροστά της άνοιξε το και άσε το κινητό δίπλα να βαράει μηνύματα χωρίς να ασχοληθείς με αυτά.

 

  1. Έχε το στο αθόρυβο

Ένα τρικ που χρησιμοποιούν πολλοί όταν βρίσκονται μαζί με τις συντρόφους τους, είναι να βάζουν το κινητό τους στο αθόρυβο. Αν το ανακαλύψει τότε θα πεις απλά ότι είναι μια κίνηση για να γλιτώσεις τα μηνύματα ή τηλεφωνήματα σε ακατάλληλες ώρες. Όχι για κάτι πονηρό, μπορεί ακόμη και ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα ή το τηλεφώνημα του κολλητού που πήρε για να σου πει τα δικά του, να χαλάσει τη βραδιά.

 

  1. Η οθόνη ανάποδα

Συνήθως αυτό το κόλπο πάει συνδυαστικά με το αθόρυβο, αφού το να απενεργοποιήσεις τον ήχο αλλά να αφήνεις την οθόνη σε κοινή θέα, δεν προσφέρει και πολλά.

 

  1. Η αμήχανη στιγμή να σηκώσει το κινητό σου την ώρα που οδηγείς

Για να αποφύγεις αυτή τη κακία στιγμή τα ακουστικά είναι ή λύση. Βάλε ακουστικό ενώ οδηγείς και αν σε ρωτήσει πες ότι το κάνεις για την ασφάλεια σου και για να μη φας κάποιο πρόστιμο από την Τροχαία. Έτσι θα γλιτώσεις τη δυσάρεστη έκπληξη να σηκώσει το κινητό σου ενώ οδηγείς!