fbpx

Αυτά που χρειάζονται για να κερδίσεις τους γονείς της είναι σχετικά …απλά!

Αυτά που χρειάζονται για να κερδίσεις τους γονείς της είναι σχετικά …απλά!

Και ήρθε η ώρα να σε γνωρίσει στους γονείς της. Αυτό είναι ένα μεγάλο στάδιο για τη σχέση. Μάλιστα, η πρώτη γνωριμία μπορεί να είναι καθοριστική για την εντύπωση που θα σχηματίσουν για εσένα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πως το χιούμορ μπορεί να σου δώσει …πόντους στη σχέση σου

 

Είναι λοιπόν σημαντικό να κάνεις καλή εντύπωση στους γονείς της στην πρώτη γνωριμία κι αυτό μπορείς να το πετύχεις με μερικές συμβουλές που θα δεις παρακάτω.

Είναι αλήθεια ότι η γνωριμία με τους γονείς μπορεί να είναι πολύ αγχωτική και αμήχανη για μερικούς. Ανακάλυψε 6 tips για να κάνεις καλή εντύπωση στους γονείς της αν τους επισκεφθείς πρώτα φορά στο σπίτι τους!

 

Ντύσου σωστά

Μπορεί να ακούγεται επιφανειακό αλλά το να ντύνεσαι σωστά για κάθε περίσταση είναι σημαντικό. Παίζει λοιπόν το ρόλο του το να ντυθείς σωστά για τη γνωριμία με τους γονείς της κοπέλας σου. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να ντυθείς καλά. Ένα casual look είναι ότι πρέπει απλά φρόντισε τα ρούχα σου να είναι καθαρά και σιδερωμένα. Μπορεί να ακούγεται απλό αλλά δεν είναι πάντα αυτονόητο!

 

Ακολούθα τους κανόνες του σπιτιού

Αν η πρώτη γνωριμία γίνει στο σπίτι των γονιών τότε είναι σημαντικό να ακολουθήσεις τους κανόνες του σπιτιού. Για παράδειγμα, αν όλοι βγάζουν τα παπούτσια τους κάνε κι εσύ το ίδιο. Γενικά, μιας που η πρώτη επίσκεψη είναι διερευνητική καλό είναι να παρατηρήσεις πως φέρονται οι υπόλοιποι και να κάνεις περίπου το ίδιο.

 

Μην τους επισκεφθείς με άδεια χέρια

Ακούγεται πολύ απλό αλλά πρέπει να το τονίσουμε! Ειδικά στην πρώτη επίσκεψη είναι σημαντικό να μην πας με άδεια χέρια. Το να τους προσφέρεις ένα γλυκό, λουλούδια ή κάποιο δώρο για το σπίτι (αυτό βέβαια είναι πιο δύσκολο) θα κάνει πολύ καλή εντύπωση και θα σου δώσει πόντους.

 

Μην είστε υπερβολικά διαχυτικοί

Ένα κοινό λάθος που πολλά ζευγάρια κάνουν είναι να είναι υπερβολικά διαχυτικά μπροστά στους γονείς! Σίγουρα, το να δείχνετε αγαπημένοι είναι κάτι που θα αρέσει και θα χαροποιήσει τους γονείς της. Ωστόσο, το να δείχνετε ερωτική διάθεση είναι απόλυτο don’t!

 

Καλύτερα να μην αγγίξετε αμφιλεγόμενα θέματα

Μιας και πρόκειται για την πρώτη σας επαφή θα ήταν αρκετά αμήχανο να υπάρξουν στιγμές έντονης διαφωνίας. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να μην αγγίξετε αμφιλεγόμενα θέματα, όπως μπορεί να είναι τα πολιτικά ή η θρησκεία. Αν όλα πάνε καλά θα έχετε επόμενες φορές να συζητήσετε τέτοια θέματα και να διαφωνήσετε παραγωγικά, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην το κάνετε από την πρώτη κιόλας συνάντηση σας.

 

Μην μονοπωλείς τη συζήτηση

Σίγουρα οι γονείς της κοπέλας σου θέλουν να σε γνωρίσουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μονοπωλείς τη συζήτηση. Φρόντισε να μάθεις κι εσύ πράγματα για αυτούς, να κάνεις ερωτήσεις και να προκαλείς συζήτηση αντί να κάνεις μονόλογο.