fbpx

Αυτές είναι δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου!

Αυτές είναι δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου!

Υπάρχουν δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι και τον υπολογιστή και να κερδίζεις από ένα καλό χαρτζιλίκι ή ακόμα και ένα αξιοπρεπές μεροκάματο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Με την τηλεργασία της πανδημίας πολλοί ανακάλυψαν ότι θέλουν να εργάζονται …γυμνοί!

 

Κάποτε η τηλεργασία ήταν όνειρο, όμως σήμερα και με την πανδημία σε εξέλιξη για πολλές δουλειές αποτελεί αναγκαία πρακτική. Αν λόγω της πανδημία είσαι εκτός δουλειάς, ακόμα και αν εργάζεσαι με τηλεργασία μπορείς να βγάλεις κάποια χρήματα κάνοντας διάφορες δουλειές.

Δες μερικές από αυτές που μπορεί να σου ταιριάξουν:

 

Affiliate Marketer

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το affiliate marketing, είναι απλώς μάρκετινγκ παραπομπής όπου κερδίζετε προμήθεια. Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα website και αναφέρετε ένα βιβλίο από το Amazon. Όταν ο επισκέπτης κάνει κλικ στον σύνδεσμο και αγοράσει το βιβλίο, η Amazon θα σας πληρώσει ένα ποσοστό της πώλησης. Οι άνθρωποι αγαπούν το affiliate marketing επειδή μπορούν να αρχίσουν να κερδίζουν παθητικά χρήματα με λίγα κόστη εκκίνησης.

 

Εισαγωγή δεδομένων

Η εισαγωγή δεδομένων για επιχειρήσεις δεν είναι η πιο συναρπαστική δουλειά. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε προηγούμενη εμπειρία και μπορείτε να ξεκινήσετε από 10 € ανά ώρα. (εξωτερικό)

 

Graphic Designer

Πολλές επιχειρήσεις χρειάζονται κάποιον για να σχεδιάσουν τα λογότυπά τους, τα site τους ή τις οπτικές διαφημίσεις τους. Εάν έχετε πτυχίο ή πιστοποίηση σε αυτόν τον τομέα, μπορείτε να απολαμβάνετε έναν άνετο μισθό ετησίως (σύμφωνα με πληροφορίες 45.000 € και άνω). Όσο πιο ειδικευμένοι είστε, τόσο περισσότεροι πελάτες πιθανότατα θα ενδιαφερθούν.

 

Social Media Manager

Υπάρχουν πολλοί οργανισμοί που χρειάζονται κάποιον για να διαχειριστεί τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ορισμένοι ίσως θέλουν ακόμη και να αναπτύξετε εντελώς μια στρατηγική κοινωνικών μέσων για αυτούς. Άν είστε graphic designer και γνωρίζεται λίγο απο google ads και facebook ads τοτε έχετε πολλές πιθανότητες.

 

Μεταφραστής

Μιλάτε τέλεια μια άλλη γλώσσα; Ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα από αυτήν την ικανότητα μεταφράζοντας έγγραφα ή γίνοντας διερμηνέας.

 

Εικονικός βοηθός

Εάν είστε οργανωμένοι και μπορείτε να χειριστείτε καθήκοντα γραφείου όπως απάντηση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαχείριση ημερολογίου, εισαγωγή δεδομένων και βοήθεια με κοινωνικά μέσα, τότε αυτή η εργασία είναι ιδανική για εσάς.

 

Web Developer

Ανάλογα με τη συγκεκριμένη εργασία, καθώς και την εξειδίκευσή σας, θα μπορούσατε να φέρετε μεταξύ 20.000 € και 100.000 € ετησίως, δημιουργώντας site από το μηδέν.(Οί μισθοί μπορεί να διαφέρουν με τα ελληνικά δεδομένα).

 

Blogger

Το blogging είναι φθηνό και εύκολο να ξεκινήσετε. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο απλά γράφετε για την αγαπημένη σας μουσική ή φαγητό και, τελικά, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε χρήματα από τον website σας. Απλώς λάβετε υπόψη ότι πρέπει να έχετε μεγάλη υπομονή διότι χρειάζεται χρόνος για να αρχίσετε να βγάζετε κέρδος. Είναι ένας μαραθώνιος και όχι σπριντ.

 

Εξυπηρέτηση Πελατών

Διαθέτετε εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας; Έχετε επίσης σταθερό και αξιόπιστο Διαδίκτυο; Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας στην Ελλάδα που σας χρειάζονται.

 

Δημοσίευση εκπαιδευτικών βίντεο

Είσαι πολύ καλός σε κάτι; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό YouTube και να γυρίσετε τον εαυτό σας, δίνοντας οδηγίες στους άλλους για το πώς να κάνουν αυτό που είστε ειδικευμένοι. Για να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα, εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών του YouTube, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε 1 έως 2 $ ανά 1.000 προβολές η να δημιουργήσετε το δικό σας site και να δώσετε την επιλογή για συνδρομή στους χρήστες. Άλλα site μπου θα σας φανούν χρήσιμα είναι το udemy.com .

 

Διαδικτυακός δάσκαλος

Είστε δάσκαλος που αναζητά ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα; Εξετάστε το ενδεχόμενο διδασκαλίας μέσω Skype η zoom.

 

Φωτογράφος

Παρόλο που ο καθένας έχει μια κάμερα στο τηλέφωνό του αυτές τις μέρες, υπάρχει ακόμη ανάγκη για αυτούς τους τύπους επαγγελματιών, όπως για social media για κάποιο μαγαζί. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε τις εικόνες σας σε sites όπως το Foap.

 

Virtual Recruiter

Αυτή είναι σχεδόν η ίδια θέση με τους εσωτερικούς υπαλλήλους εκτός από το ότι μπορείτε να εργαστείτε όπου θέλετε. Η άλλη σημαντική διαφορά είναι ότι κάνετε αναζήτηση στον Ιστό για να βρείτε τον κατάλληλο υπάλληλο για τη σωστή θέση. Είστε επίσης υπεύθυνοι για τον έλεγχο του αιτούντος και τη συμμετοχή σας στη διαδικασία συνέντευξης και διαπραγμάτευσης.

 

Να γράφετε

Οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών χρειάζονται γραπτό περιεχόμενο, όπως δημοσιεύσεις blog, social media, αντίγραφο ιστοτόπου ή eBook.