fbpx

Αυτές είναι οι ανασφάλειες που μπορεί να έχει ο κάθε άντρας και δεν ενδιαφέρουν τις γυναίκες!

Αυτές είναι οι ανασφάλειες που μπορεί να έχει ο κάθε άντρας και δεν ενδιαφέρουν τις γυναίκες!

Όλοι οι άντρες έχουν κάποια πράγματα για τα οποία δε νιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Αυτές οι ανδρικές ανασφάλειες όμως συχνά δεν ενδιαφέρουν καθόλου τις γυναίκες και δεν αποτελούν στοιχεία που θα τις ξενερώσουν. Καλό είναι λοιπόν να μάθεις ποιες είναι αυτές ώστε να τις αποβάλλεις και να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τα μικρά μυστικά για να της κάνεις καλό κρεβάτι!

 

Πράγματι, είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης να έχουμε κάποια στοιχεία του εαυτού μας που μας κάνουν ανασφαλείς, ειδικά απέναντι στο αντίθετο φύλλο. Δες όμως ποιες είναι οι 5 ανδρικές ανασφάλειες που δε νοιάζουν καθόλου τις γυναίκες!

 

Πόσα χρήματα βγάζεις- Ανδρικές ανασφάλειες

Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που θα σε κοιτάξουν στην τσέπη αλλά δεν είναι η πλειοψηφία και το πιθανότερο είναι ότι θα τις καταλάβεις γρήγορα. Οι σύγχρονες γυναίκες δεν ψάχνουν χορηγό αλλά κάποιον που θα τις φέρεται ισάξια και με σεβασμό. Επομένως, τα χρήματα που βγάζεις και κατ’ επέκταση τα δώρα που της κάνεις δεν έχουν καμία σημασία για εκείνη.  Άσε που αν πληρώνεις συνέχεια για εκείνη το πιθανότερο είναι να την κάνει να νιώθει άβολα ή κατώτερη από εσένα.

 

Αν είσαι ψηλός

Το ύψος είναι ευαίσθητο σημείο για πολλούς άντρες, κυρίως επειδή κανείς δε μπορεί να κάνει κάτι για να το αλλάξει! Ωστόσο, λίγες είναι οι γυναίκες που δε θα μπορούσαν να είναι με έναν άντρα πιο κοντό από εκείνες. Για το λόγο αυτό, φρόντισε να αποβάλλεις αυτή την ανασφάλεια σου πριν σου δημιουργήσει κακές συμπεριφορές από αντίδραση και χάσεις τη γοητεία σου.

 

Αν είσαι πολύ γυμνασμένος

Σίγουρα ένα γυμνασμένο αντρικό σώμα είναι αξιοθαύμαστο αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό για τις γυναίκες όσο νομίζεις! Είναι άλλο πράγμα να γυμνάζεσαι για να έχεις καλή υγεία και μια υγιή εικόνα κι άλλο το κίνητρο σου να είναι οι γυναίκες. Κι αυτό γιατί οι γυναίκες δίνουν πολύ μεγαλύτερη σημασία στον τρόπο που τις προσεγγίζεις, που τους μιλάς και που τους φέρεσαι παρά σε ένα μυώδες σώμα.

 

Αν δεν είσαι πολύ σκληρός

Οι ευαίσθητοι άντρες συχνά νιώθουν ανασφάλεια που δεν είναι σκληροί ή αυτό που λέγεται alpha male. Παρόλα αυτά, η ανασφάλεια σου αυτή στην πραγματικότητα είναι προτέρημα για τις γυναίκες! Το να έχουν δίπλα τους έναν άντρα που έρχεται σε επαφή με το συναίσθημα του αντί να το κουκουλώνει και να βγάζει προς τα έξω μια άτρωτη εικόνα είναι κάτι που όλες θέλουν!

 

Τι αυτοκίνητο οδηγείς

Το να έχεις ένα αυτοκίνητο για να μετακινείσαι άνετα είναι το μόνο που έχει σημασία. Τώρα, η μάρκα του αυτοκινήτου ή το πόσο στοίχισε είναι κάτι που εντυπωσιάζει μόνο εσένα και τους φίλους σου! Ξεπέρνα λοιπόν το κόμπλεξ σου αν έχεις ένα παλιό αυτοκίνητο καθώς οι περισσότερες γυναίκες δε θα επηρεαστούν καθόλου από αυτό.