fbpx

Αυτές είναι οι βασικές διαφορές που έχουμε με εκείνες

Αυτές είναι οι βασικές διαφορές που έχουμε με εκείνες

Κατά καιρούς θα έχεις πιάσει τον εαυτό σου να προσπαθείς να καταλάβεις τη συμπεριφορά μια γυναίκας. Μάταιο όμως!

Οι γυναίκες σίγουρα είναι πολύπλευρες και συνήθως βάζουν το συναίσθημα πάνω από τη λογική. Αλλά αυτό από μόνο του δεν σημαίνει πως μπορείς εύκολα να κατανοήσεις τον τρόπο που σκέφτονται και πράττουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό που σκέφτονται οι γυναίκες για τα αντρικά πέη είναι αρκετά …πολύπλοκο!

 

Δες λοιπόν ποιες είναι οι πιο βασικές διαφορές που έχουμε με εκείνες:

 

Επικοινωνία

Όσον αφορά την επικοινωνία, οι γυναίκες δίνουν συνήθως μεγαλύτερη βαρύτητα στις λέξεις και χρησιμοποιούν τον προφορικό και γραπτό λόγο καλύτερα. Ακόμα, όταν συζητάνε με κάποιον, προσπαθούν να “διαβάσουν” πίσω από το νόημα των λέξεων και να καταλάβουν τη διάθεση με την οποία της απευθύνεσαι. Οι άνδρες δεν δίνουν τόση έμφαση στις λέξεις, όσο στο γενικότερο νόημα.

 

Επιλύουν τα προβλήματα – Συμβουλεύονται

Καθώς οι άνδρες είναι περισσότερο ανεξάρτητοι συναισθηματικά από τη γυναίκα, δεν επιζητούν τις συμβουλές των άλλων για να επιλύσουν τα προβλήματα τους. Αντίθετα οι γυναίκες, θέλουν και χρειάζονται μια δεύτερη-τρίτη γνώμη και κάπου να στραφούν για βοήθεια.

 

Εpωτική επιθυμία

Η εpωτική επιθυμία είναι ισχυρή και στα δύο φύλα, αλλά στους άνδρες είναι αισθητά μεγαλύτερη. Σκέφτονται το σeξ συχνότερα και μπορούν πιο εύκολα να δεθούν με μια γυναίκα αν την θεωρούν εξαιρετικά γοητευτική και σeξι. Οι γυναίκες από την άλλη, θέλουν γοητεία αλλά θέλουν να νοιώθουν και ασφάλεια όπως και κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα του που να τις “γεμίζει”. Τότε μπορούν πραγματικά να δεθούν μαζί σου. Μπορείς να δεις εδώ 7 Πράγματα που η σύντροφός σου ντρέπεται να σου ζητήσει!

 

Επιθετικότητα και διπλωματία

Οι άνδρες είναι πιο επιθετικοί από τις γυναίκες και μπορούν εύκολα να λύσουν κάποια παρεξήγηση με βία ή φωνές. Οι γυναίκες από την άλλη χρησιμοποιούν τη διπλωματία για να καλύψουν λάθη ή να σου δώσουν να καταλάβεις τι θέλουν.

 

Λογική

Η συναισθηματική νοημοσύνη στις γυναίκες είναι εξαιρετικά υψηλή και έτσι βάζουν το συναίσθημα πάνω από τη λογική. Λειτουργούν με βάση τι τους λέει η καρδιά τους, χωρίς πολλές φορές να σκεφτούν τις επιπτώσεις των πράξεών τους. Οι άνδρες από την άλλη πρώτα σκέφτονται με τη λογική και μετά με το συναίσθημα, για αυτό μπορεί κάποιες φορές να φαίνονται πιο ψυχροί και απόμακροι.