fbpx

Αυτές είναι οι γυναικείες συμπεριφορές που σου τη σπάνε… αλλά γελάς ή …φεύγεις!

Αυτές είναι οι γυναικείες συμπεριφορές που σου τη σπάνε… αλλά γελάς ή …φεύγεις!

Όλοι άνθρωποι έχουμε τα δικά μας ελαττώματα που πιθανόν να ενοχλούν τους γύρω μας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνει μια γυναίκα που θεωρούνται αρκετά ενοχλητικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι μεγάλες (και ξεκαρδιστικές) απορίες που έχουμε όλοι μας για τις γυναίκες

 

Πράγματι, μερικές γυναικείες συμπεριφορές είναι ικανές να απωθήσουν ακόμα και τους πιο υπομονετικούς άντρες ή απλά να τους κάνουν να γελάσουν και να μην δώσουν σημασία!

Ανακάλυψε λοιπόν ποια είναι τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα!

 

Να κουτσομπολεύει

Το κουτσομπολιό είναι μια από τις πιο απωθητικές ανθρώπινες συνήθειες. Όταν μια γυναίκα σχολιάζει άλλους πίσω από την πλάτη τους, αυτό σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κάνει το ίδιο και σε σένα όταν δε θα ακούς. Αντίθετα, όταν μια γυναίκα μιλάει με όμορφα λόγια για άλλους απευθείας ανεβαίνει στα μάτια σου.

 

Να είναι υλίστρια

Οι γυναίκες που έχουν εμμονή με τα υλικά αγαθά είναι ακόμα μια κατηγορία που συχνά ενοχλεί. Είναι λογικό λοιπόν να μην βρίσκεις ελκυστική μια κοπέλα που επιζητά συνεχώς την υλική ικανοποίηση και δεν αρκείται σε συναισθηματικά αγαθά, όπως η προσοχή, ο σεβασμός και η αγάπη.

 

Να είναι επικριτική

Η παραγωγική κριτική που μπορεί να σου κάνει η σύντροφος σου είναι σημαντική γιατί έχει στόχο να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος. Όταν όμως η κριτική μετατρέπεται σε γκρίνια και συνεχή ενόχληση τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σίγουρα έχεις ανάγκη από μια σύντροφο ή φίλη που να έχει να πει καλά πράγματα για σένα κι όχι απλά να σε στήνει στον τοίχο για κάθε συμπεριφορά σου. Η επικριτικότητα λοιπόν είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα.

 

Να μην μπορεί να πάρει απόφαση

Η αναποφασιστικότητα είναι ένα κοινό γυναικείο χαρακτηριστικό που όμως συχνά μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα! Από τα καθημερινά πράγματα, όπως το που θα πάτε για φαγητό, μέχρι τις πιο σοβαρές αποφάσεις ζωής, το να έχεις δίπλα σου ένα άτομο που δεν εκφέρει γνώμη είναι συχνά κουραστικό. Αν λοιπόν όντως αυτή είναι μια συμπεριφορά που σε ενοχλεί πλαισιώσου από άτομα που δε την έχουν έντονα!

 

Να είναι χειριστική

Ίσως το χειρότερο χαρακτηριστικό που μπορεί να έχει μια γυναίκα είναι να εκμεταλλεύεται την αγάπη σου για να σε καθοδηγήσει. Η χειριστικότητα συχνά είναι ήπια σε βαθμό που δε γίνεται αντιληπτή. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι είναι μια συμπεριφορά που πρέπει να αποδέχεσαι στις σχέσεις σου.

 

Να μην είναι ξεκάθαρη

Υπάρχουν γυναίκες που θεωρούν καθήκον σου το να αντιλαμβάνεσαι κάθε υπονοούμενο που ρίχνουν και να συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Κάτι τέτοιο όμως απαιτεί πολλή ενέργεια που δεν έχεις πάντοτε. Προτίμησε λοιπόν δίπλα σου γυναίκες που δηλώνουν ξεκάθαρα τι θέλουν, χωρίς πολλά παιχνίδια και υπαινιγμούς και η ζωή σου θα γίνει πιο εύκολη!