fbpx

Αυτές είναι οι κακές συνήθειες που πρέπει να αποφύγεις για να μη τη ξενερώσεις

Αυτές είναι οι κακές συνήθειες που πρέπει να αποφύγεις για να μη τη ξενερώσεις

Ακούγεται περίεργο, αλλά όσο ωραίος και αρρενωπός και αν είστε κινδυνεύετε από τις κάποιες συνήθειες σας να χαλάσετε τη σχέση σας! Πως γίνεται αυτό; Από τα απλά και ασήμαντα πράγματα που ο καθένας μας για τον εαυτό του θεωρεί φυσιολογικά, αλλά για τον σύντροφο μπορεί να μην είναι καθόλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα …της κάνεις το καλύτερο σεξ στο μπάνιο

 

Όπως για παράδειγμα, ο τρόπος που σηκωνόμαστε από το κρεβάτι, ο καφές που πίνουμε το πρωί, η ώρα που κοιμόμαστε, ο τρόπος που κάνουμε σεξ αποτελούν μερικές από τις καθημερινές μας συνήθειες.

Αυτή η έρευνα δεν έχει να κάνει μόνο με τον άνδρα. Αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένος και να βελτιωθείτε πριν γίνει το κακό και χάσετε το κορίτσι που σας αρέσει.

Η σχετική έρευνα δημοσιεύθηκε στο JournalofSexualMedicine και εξετάζει τις χειρότερες συνήθειες που ακολουθούν τα ζευγάρια. Όπως για παράδειγμα, ο ύπνος αμέσως μετά στο σεξ ή να τρέχετε στο ψυγείο ή να αλλάζετε δωμάτιο. Ακόμα να ασχολείστε με το κινητό σας, να καπνίζετε είναι κάποιες από τις συνήθειες που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές αναταράξεις στην ερωτική σας ζωή.

 

Ο ύπνος μετά το σεξ

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Αν μετά το σεξ σας έχει μείνει συνήθεια να γυρίζετε πλευρό και να κοιμάστε, αλλάξτε! Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι αν ο ένας από τους δύο συντρόφους κοιμηθεί μετά την σεξουαλική πράξη, προκαλεί ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό στον άλλο για την σεξουαλικότητα του. Οι ερευνητές τονίζουν ωστόσο ότι το θέμα αυτό αφορά κυρίως τους άνδρες, αφού όπως απάντησαν τους ενοχλεί όταν η σύντροφό τους τρέχει αμέσως για μπάνιο μετά την ερωτική συνεύρεση. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των ανδρών, τους κουράζει η αναμονή και αποφασίζουν να κοιμηθούν.

 

Η άμεση φυγή!

Όσο και αν επείγει να επιστρέψετε στη δουλειά σας ή να μιλήσετε στο τηλέφωνο για λόγους εργασίας, δεν αρέσει ούτε στους άνδρες ούτε στις γυναίκες. Εγκατάλειψη δεν αρέσει σε κανέναν αμέσως μετά το σεξ. Απολαύστε λίγο χρόνο ακόμα μαζί, με χάδια και φιλιά και επιστρέψτε λίγο αργότερα σε κάποια άλλη δραστηριότητα.

 

Μείνετε στο δωμάτιο

Στη περίπτωση που κοιμάστε σε ξεχωριστά δωμάτια, όταν μετά το σεξ αποφασίσει ο ένας εκ των δύο να πάρει το μαξιλάρι του και να φύγει και αυτό προκαλεί προβλήματα στη σχέση. Αυτή η συνήθεια μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και να καταστρέψει τη σεξουαλική σας ζωή.

 

Μακριά από το ψυγείο

Όχι για λόγους διατροφής, απλά για να μη την δυσαρεστήσετε. Αποφύγετε να τρέξετε στην κουζίνα αμέσως μετά το σεξ και να φάτε ό,τι βρείτε μπροστά σας. Ακόμα και αν πεινούσατε πριν την σεξουαλική πράξη και σας έχει ανοίξει παραπάνω η όρεξη μετά από αυτήν, δεν είναι ότι καλύτερο να στρώσετε αμέσως τραπέζι. Ο σύντροφός σας θα πιστέψει ότι δεν απολαύσατε το σεξ ή ακόμη χειρότερα ότι είχατε στο μυαλό σας το φαγητό κατά τη διάρκειά του.