fbpx

Αυτές είναι οι …κρυψώνες για σεξ όταν υπάρχουν άλλοι σπίτι!

Αυτές είναι οι …κρυψώνες για σεξ όταν υπάρχουν άλλοι σπίτι!

Μπορεί να είστε γονείς και να έχετε παιδιά. Μπορεί όμως να είστε single και απλώς να συγκατοικείτε αλλά να φιλοξενείτε τους γονείς σου ή τους δικούς της που ήρθαν στη πόλη για ιατρικές εξετάσεις… Μπορεί πολλά άλλα συμβάντα να σε οδηγούν να μην μπορείτε να κάνετε σεξ στο σπίτι!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κι όμως είναι αληθινό: Το σπίτι σου δείχνει τι σεξ κάνεις!

 

Και τι γίνεται; Που το κάνετε;

Λύσεις υπάρχουν. Φαντασία και όρεξη για σεξ να έχετε και όλα θα γίνουν. Εμείς θα σας προτείνουμε μέρη μέσα στο σπίτι σας, τα οποία μπορούν να σας «φιλοξενήσουν» για να… εκτονωθείτε!

Διάβασε και μάθε:

 

Στο γκαράζ

Αν είστε από τους τυχερούς που διαθέτετε γκαράζ μην φοβάστε τίποτα. Ο,τι ώρα θελήσετε έχετε το κατάλληλο μέρος για να αφεθείτε στα χάδια και τα φιλιά. Ένα μπουζόκλειδο που χρειάζεται ο σύζυγος από το γκαράζ και το ηλεκτρικό καλοριφέρ που χρειάζεται η νοικοκυρά είναι μια καλή δικαιολογία για να βγείτε από το σπίτι. Βέβαια όσοι έχετε πολύ μικρά παιδιά και δεν είναι εφικτό να μείνουν μόνα, εκεί λίγο τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού θα πρέπει το σεξ στο γκαράζ να είναι… ολιγόλεπτο!

 

Μαστορέματα

Μπορείτε να ισχυρισθείτε πως η πόρτα της κρεβατοκάμαράς σας έχει χαλάσει. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο ο σύζυγος, φωνάζει δυνατά στη σύζυγο, ώστε να τον ακούσουν τα παιδιά: «αγάπη μου έλα λίγο μέσα στο δωμάτιο να μου κρατάς την πόρτα να σφίξω τους μεντεσέδες». Έρχεται και η σύζυγος μέσα, κλειδώνετε την πόρτα και έχετε και το κρεβάτι όλο δικό σας.

 

Στο γραφείο

Ο σύζυγος δουλεύει από το σπίτι του. Κάποια στιγμή ανακοινώνει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας: «Πάω μέσα, στο γραφείο μου, να δουλέψω. Μην με διακόψει κανείς και για κανέναν λόγο, γιατί έχω μέσω Skype, meeting με τους συναδέλφους μου». Λίγα λεπτά αργότερα, τηλεφωνεί στο… σπίτι και ζητά από τη γυναίκα του να του ετοιμάσει έναν καφέ. Εκείνη πράγματι το φτιάχνει και με το φλιτζάνι στα χέρια και κατευθυνόμενη προς το γραφείο λέει στα παιδιά: «μην ενοχλήσετε γιατί ο μπαμπάς σας συνομιλεί με τους συναδέλφους του». Καλή διασκέδαση!!!

 

Στο μπάνιο

Είναι ο σύζυγος στο μπάνιο και φωνάζει στη σύζυγό του: «αγάπη μου, έρχεσαι σε παρακαλώ να μου τρίψεις λίγο την πλάτη;» Πάντα δυνατά φωνάζουμε για να μας ακούσουν και τα παιδιά. Φροντίζουμε μάλιστα εκείνη την ώρα τα μικρά σας βλαστάρια είτε να βλέπουν τηλεόραση, είτε να ακούν μουσική είτε να είναι απορροφημένα στα video games ώστε η προσοχή τους να είναι σ’ αυτά και όχι σ’ εσάς! Πηγαίνετε λοιπόν κι εσείς στο μπάνιο και του τρίβετε την… πλάτη!

 

Στο ασανσέρ

Αν το σπίτι σας διαθέτει ασανσέρ είστε τυχεροί. Κάπου μεταξύ πρώτου και δεύτερου ορόφου, πατάτε το στοπ και το ασανσέρ… μένει. Εκμεταλλευτείτε το αλλά χωρίς ταρζανιές!

Τρόποι υπάρχουν πολλοί, μέρη ακόμη περισσότερα. Όρεξη, φαντασία, τόλμη και έντονη επιθυμία για σεξ να έχετε κι όλα είναι εφικτά.