fbpx

Αυτές είναι οι μοτοσικλέτες της CF Moto μπαίνουν δυναμικά στην ελληνική αγορά

Αυτές είναι οι μοτοσικλέτες της CF Moto μπαίνουν δυναμικά στην ελληνική αγορά

Οι μοτοσικλέτες της CF Moto επιχειρούν μια δυναμική διείσδυση στην ελληνική αγορά με βασικό ατού τις καλές τιμές.

Με state-of-the-art σχεδίαση δια χειρός KISKA, δυνατά χαρακτηριστικά, υψηλή ποιότητα κατασκευής και προσιτή τιμή απόκτησης, οι μοτοσυκλέτες της CFMOTO είναι πλέον διαθέσιμες για το ελληνικό κοινό, αποτελώντας μιαν ασυναγώνιστη value-for-money πρόταση.

Από το 1989 που ιδρύθηκε, η CFMOTO έχει εξελιχτεί σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές ATV, SSV, UTV και μοτοσυκλετών στον κόσμο, έχοντας παρουσιάσει 98 μοντέλα και 51 πρωτότυπους κινητήρες. Στη χώρα μας, η CFMOTO έχει ήδη κατακτήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία των ATV οχημάτων, έχοντας σημειώσει τα τελευταία 3 χρόνια αύξηση πωλήσεων 1.077%. Το μοντέλο CFORCE 450 ήταν το Νο1 σε πωλήσεις ATV στην Ελλάδα για το 2017.

Τώρα, είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα η σειρά των μοτοσυκλετών CFMOTO, με 3 νέα μοντέλα, στα 250, 400 και 650cc:

250ΝΚ

Τιμή: 3.290 ευρώ

Χρωματισμοί: Μαύρο, Ασημί

Ελαφριά, compact και ευέλικτη, με ισχυρό κινητήρα, εξαιρετικά οικονομική κατανάλωση καυσίμου και premium για την κατηγορία χαρακτηριστικά, η naked 250NK είναι μια ιδανική commuter με fun, sport χαρακτήρα.

Επιθετική σχεδίαση: Με αιχμηρές γραμμές, ρεζερβουάρ εργονομικής σχεδίασης, χαμηλά τοποθετημένο προβολέα, λεπτή ουρά με ενσωματωμένες αεροτομές και πίσω φτερό με βάση για πινακίδα, η 250ΝΚ διαθέτει μοντέρνα, sport εμφάνιση που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά.

Υδρόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας 249cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό Bosch: Μέγιστη Ισχύς: 26,5 hp, Μέγιστη Ροπή: 22 N.m

Επιλογές χαρτογράφησης: Sport – Rain

Πολύ οικονομική κατανάλωση καυσίμου: 2,2 l /100 km

Βάρος (πλήρες): 151 kg

Χαμηλό ύψος σέλας: 795mm

Sport αναρτήσεις: Ανεστραμμένο πιρούνι και μονό αμορτισέρ

Ισχυρά φρένα της ισπανικής εταιρείας J.Juan: Εμπρός: Δίσκος 300mm με ακτινική δαγκάνα και σωληνάκια υψηλής πίεσης, Πίσω: Δίσκος 250mm, σωληνάκια υψηλής. Standard ABS

Πλήρης LED φωτισμός

Έγχρωμη TFT οθόνη: Η εμφάνιση των γραφικών αλλάζει ανάλογα με την επιλεγμένη χαρτογράφηση. Η φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να ρυθμιστεί και ο χρωματισμός αλλάζει αυτόματα ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό.

400ΝΚ

Τιμή: 4.590 ευρώ

Χρωματισμοί:  Λευκό, Μπλε

Με ακαταμάχητο, επιθετικό στυλ, δικύλινδρο κινητήρα 400cc που αποδίδει 40 hp και πολύ ισχυρά για την κατηγορία φρένα, η 400NK προσφέρει απολαυστική sport οδήγηση αλλά και καθημερινή ευχρηστία.

Σχεδίαση: Αιχμηρές γραμμές, μοντέρνος LED προβολέας και fairing, compact ουρά και ποιοτικό φινίρισμα που αναδεικνύουν το δυναμικό, sport χαρακτήρα της 400NK.

Υδρόψυκτος, δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 400cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό Bosch: Μέγιστη Ισχύς: 40 hp, Μέγιστη Ροπή: 35,4 N.m

Επιλογές χαρτογράφησης: Sport – Economy

Ισχυρό σύστημα φρένων J.Juan: Δύο δίσκοι 300mm τύπου μαργαρίτα εμπρός, μονός πίσω δίσκος 240mm τύπου μαργαρίτα, σωληνάκια υψηλής πίεσης. Standard ABS

Πλήρης LED φωτισμός

Ρεζερβουάρ 17L: Το μεγάλης χωρητικότητας ρεζερβουάρ σε συνδυασμό με την οικονομική κατανάλωση καυσίμου (4,5 l /100 km) παρέχει αυτονομία πάνω από 350 km.

Πίνακας οργάνων με LCD οθόνη: Ο χρωματισμός αλλάζει ανάλογα με την ταχύτητα της μοτοσυκλέτας: 0-60 km/h σε μπλε χρώμα, 60-100 km/h σε κίτρινο, πάνω από 100 km/h σε κόκκινο.

650ΜΤ / 650ΜΤ Tourer

Τιμή: 6.190 ευρώ / 6.590 ευρώ

Χρωματισμοί:  Λευκό, Μπλε

Εύχρηστη στην καθημερινή μετακίνηση και άνετη για ταξίδια, εξοπλισμένη με υδρόψυκτο, injection, δικύλινδρο κινητήρα 649cc, ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι, ισχυρά φρένα με ABS και μεγάλο ρεζερβουάρ 18 L, η 650MT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο που καλύπτει όλες τις οδηγικές ανάγκες του αναβάτη. Η έκδοση Tourer περιλαμβάνει στο standard εξοπλισμό πλαϊνές βαλίτσες SHAD συνολικής χωρητικότητας 64 L.

Υδρόψυκτος, δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 649cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό Bosch: Μέγιστη Ισχύς: 61 hp, Μέγιστη Ροπή: 62 N.m

Επιλογές χαρτογράφησης: Sport – Touring

Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής: Ανεστραμμένο πιρούνι με ρυθμιζόμενη απόσβεση – Έκκεντρα τοποθετημένο αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση

Φρένα: Δύο δίσκοι 300mm εμπρός, Μονός δίσκος 240mm πίσω, σωληνάκια υψηλής πίεσης, Standard ABS

Ελαστικά Metzeler

LED φώτα πρωτοποριακής σχεδίασης

¶νετη, ευρύχωρη σέλα: Υπάρχει διαθέσιμη ως αξεσουάρ χαμηλότερη σέλα (820mm).

Ρεζερβουάρ 18 L

Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας

Θύρα USB

Πλαϊνές βαλίτσες SHAD 2 X 32 L: Standard στην 650MT Tourer