fbpx

Αυτές είναι οι στάσεις στο σεξ μπορεί να σε στείλουν νοσοκομείο!

Αυτές είναι οι στάσεις στο σεξ μπορεί να σε στείλουν νοσοκομείο!

Όλες οι στάσεις στο σεξ δεν είναι ασφαλής και δεν μιλάμε φυσικά για extreme καταστάσεις με …μαστίγια αλλά για μια απλή ερωτική συνύπαρξη.

Μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Advances in Urology έδειξε ότι η στάση στο σεξ, η οποία είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα περιστατικά κατάγματος πέους!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν έχεις αυτά τα 10 χαρακτηριστικά είσαι ακαταμάχητος!

 

Αυτή είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα περιστατικά κατάγματος πέους, είναι εκείνη που η γυναίκα είναι από πάνω στον άντρα κι εκείνος ανάσκελα, η στάση “cowgirl”.

 

 

Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή στάση ευθύνεται για σχεδόν το 50% των καταγμάτων πέους που παθαίνουν οι άντρες όταν κάνουν σεξ.

Η αμέσως πιο επικίνδυνη στάση είναι εξίσου γνωστή και δεν είναι άλλη από αυτήν που η γυναίκα κάθεται στα τέσσερα και ο άντρας είναι από πίσω της (doggy-style), η οποία προκαλεί το 29% των καταγμάτων πέους.

Ενώ η κλασική στάση που ο άντρας είναι από πάνω από την γυναίκα προκαλεί το 21% των ατυχημάτων αυτών.

 

 

Οι μισοί από τους παθούντες είπαν ότι τη στιγμή που το έπαθαν το κατάλαβαν γιατί άκουσαν ένα κρακ και μετά ένιωσαν πόνο. Κάποιοι αναζήτησαν ιατρική βοήθεια μετά από 6 ώρες. Ο μέσος όρος ηλικίας υπολογίζεται στα 34 χρόνια.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι όταν η γυναίκα είναι από πάνω συνήθως ελέγχει την κίνηση με ολόκληρο το σώμα και το βάρος της επάνω στο πέος του άντρα που είναι σε στύση. Αυτή η κίνηση δεν μπορεί να ελεγχθεί από τον άντρα, όταν το πέος λυγίζει επειδή η διείσδυση γίνεται στιγμιαία με λάθος τρόπο. Αντίθετα, όταν ο άνδρας έχει τον έλεγχο της κίνησης, έχει περισσότερες πιθανότητες να σταματήσει την διείσδυση όταν κάτι δεν γίνεται σωστά, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού.

“Το κάταγμα του πέους είναι μια σχετικά ασυνήθιστη κλινική κατάσταση που συχνά προκαλεί φόβο και αμηχανία στον ασθενή, γι΄αυτό και η καθυστερημένη αναζήτηση ιατρικής βοήθειας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε εξασθένιση των λειτουργιών σεξουαλικής εκμετάλλευσης”, ανέφεραν οι επιστήμονες.

 

ΠΗΓΗ: telegraph.co.uk