fbpx

Αυτές είναι οι φαντασιώσεις των γυναικών που δεν θα τις μάθεις αν δεν τις βιώσεις

Αυτές είναι οι φαντασιώσεις των γυναικών που δεν θα τις μάθεις αν δεν τις βιώσεις

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι σκέφτονται οι γυναίκες και «φτιάχνονται»; Όπως και εσύ έχουν και εκείνες φαντασιώσεις  και είναι λογικό!

Φαντασιώσεις  που κάνουν όταν αυτοϊκανοποιούνται και τι εύχονται να είχαν στο κρεβάτι τους!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι άνδρες θέλουν «αφέντρες»; H «γηραιότερη dominatrix της Βρετανίας» αποκαλύπτει!

 

Φαντασιώσεις που όμως ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχτούν εκτός αν τις ανακαλύψεις!

Δες μια λίστα των πιο διαδεδομένων φαντασιώσεων των γυναικών που κρατούν κρυφές για να είσαι έτοιμος αν σου τύχουν:

 

Λεσβιακό

Οι λεσβίες έχουν το προνόμιο να ξέρουν καλύτερα πώς λειτουργεί το γυναικείο σώμα και γι’ αυτό είναι η πιο συνηθισμένη φαντασίωση των straight γυναικών. Πολλοί άντρες δυσκολεύονται να καταλάβουν πώς λειτουργεί ο κόλπος και η κλειτορίδα και έτσι δεν τα πάνε και τόσο καλά με τα προκαταρκτικά. Αντιθέτως οι λεσβίες τα πάνε πιο καλά με το στοματικό σεξ και ξέρουν πώς να κάνουν μια γυναίκα να διεγερθεί σεξουαλικά.

 

 

Σεξ με κάποιον νεότερο

Το σεξ με κάποιον νεότερο άντρα είναι μια απ’ τις πιο συνηθισμένες γυναικείες φαντασιώσεις κατά ένα μέρος επιβεβαιώνει την γοητεία της γυναίκας και της επιτρέπει να έχει τα ηνία στη σχέση, αφού αυτή αποφασίζει κυρίως. Άλλες πάλι θέλουν να πηγαίνουν με νεότερους για να τους μαθαίνουν παιχνίδια στον έρωτα.

 

Επιδειξιομανία

Η φαντασίωση να δείχνει το γυμνό της κορμί σε κάποιον που δεν στο ζήτησε ίσως φαίνεται σαν κραυγή απελπισίας για λίγη προσοχή. Αλλά έχει να κάνει με βαθύτερα πράγματα απ’ την επιθυμία να στρέψει όλα τα μάτια πάνω της. Η επιδειξιομανία σχετίζεται με την επιθυμία να νιώσει κάποιος σέξι και ποθητός, να τραβήξει την προσοχή και να νιώσει εκτίμηση. Οι γυναίκες θέλουν να νιώσουν δύναμη και ότι αρέσει το σώμα τους.

 

 

Μπανιστήρι

Οι ηδονοβλεπτικές φαντασιώσεις μπορεί να περιέχουν ολόκληρα σενάρια. «Αυτοί που φαντασιώνονται άλλους να κάνουν σεξ το περιγράφουν ως πορνό στην πραγματική ζωή και οι περισσότεροι διεγείρονται σταδιακά.

 

Τρίο με δύο άντρες

Το τρίο με δύο άντρες και μια γυναίκα δίνει επίσης την δυνατότητα να δοκιμάσουν κάποια πράγματα που δεν είναι εφικτά στο τρίο με άλλη γυναίκα. Συχνά αυτές που θέλουν να νιώσουν τη διπλή διείσδυση φαντασιώνονται κάτι τέτοιο.

 

 

Τρίο με άλλη γυναίκα

Η φαντασίωση ενός τρίο μπορεί να πει πολλά για μια γυναίκα, ανάλογα με το τι ονειρεύεται.  Κάποιες γυναίκες προτιμούν το τρίτο πρόσωπο να είναι γυναίκα, επειδή τους δίνει τη δυνατότητα να είναι κυρίαρχες με κάποια που νιώθουν ασφαλείς. Ενίοτε μπορεί να έχει να κάνει με την περιέργεια μιας γυναίκας να εξερευνήσει άγνωστες πτυχές της σεξουαλικότητας της με τον σύντροφό της ή με κάποιον σύντροφο που νιώθει ήδη οικεία.

 

 

Σεξ με κάποιον άγνωστο

Το να κάνει ένας άντρας σεξ με κάποια που μόλις γνώρισε θεωρείται απολύτως φυσιολογικό. Όταν, όμως, το κάνει μια γυναίκα δέχεται εύκολα κριτική. Γι’ αυτό και το σεξ με κάποιον άγνωστο είναι μια απ’ τις πολύ συνηθισμένες φαντασιώσεις των γυναικών.

 

 

Το role playing

Οι φαντασιώσεις με παιχνίδια ρόλων ίσως σημαίνουν ότι το κορίτσι σου θέλει να προσθέσει κάτι καινούργιο στην ερωτική σας ζωή. Η λαχτάρα για ποικιλία δεν χρειάζεται να γίνει εκτός σχέσης. Τα παιχνίδια ρόλων μπορούν να επιτρέψουν σε αυτήν και αυτόν να συνδεθούν με διαφορετικό τρόπο είτε στη φαντασία τους είτε στην πραγματικότητα.

 

Να είναι αφέντρες στο σεξ

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρω τα ηνία στο κρεβάτι» λέει η 29χρονη Jaclyn. «Αυτό όμως που φαντασιώνομαι είναι να μπορώ να κάνω σεξ όπου θα έχω τον πλήρη έλεγχο επειδή ο παρτενέρ μου δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα. Στη φαντασίωσή μου αυτός ο τύπος είναι ένας γνωστός ηθοποιός και τον έχω δεμένο σε μια καρέκλα, με τα χέρια πίσω απ’ την μέση. Φοράω δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο, δερμάτινο σορτσάκι, γδύνομαι αργά μπροστά του και τον βλέπω να φτιάχνεται, χωρίς να τον αγγίζω».

 

 

To Swinging

Αυτή η μορφή σεξουαλικής ελευθερίας είναι συχνή φαντασίωση, αν και δεν την ομολογούν συχνά μπορεί να σε ερεθίσει το γεγονός πως η σύντροφός σου είναι επιθυμητή.