fbpx

Αυτές είναι οι 10 ατάκες που λένε εκείνες όταν θέλουν να σε …ριξουν!

Αυτές είναι οι 10 ατάκες που λένε εκείνες όταν θέλουν να σε …ριξουν!

Σου λένε διάφορα όταν θέλουν να σε ρίξουν και εσύ συνήθως …τσιμπάς! Όμως πίσω από τις ατάκες μπορεί να κρύβεται το πιο αγνό ή το πιο …πονηρό συναίσθημα…. Άλλωστε δεν τις λένε άδικα γατούλες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:  Μάθε γιατί το Half Night Stand είναι ότι πρέπει για σένα!

 

Το Activeman αποκωδικοποίησε τις 10 κυριότερες ατάκες της γυναίκας που χρησιμοποιεί για να σε ρίξει κάνοντας σε να νομίζεις ότι την έριξες.

Έτσι αν δεν θέλεις να βρεθείς «δεμένος» στον …ιστό της διάβασε και μάθε:

 

  1. «Μακάρι το αγόρι μου να ήταν σαν εσένα»

Αυτή την φράση είτε στην έχουν πει είτε την έχεις ακούσει από φίλους σου πάντως σίγουρα είναι μια πολύ συχνή φράση. Αυτό που εννοεί λοιπόν είναι ότι προφανώς έχει μια σχέση που την εκνευρίζει μερικές φορές και ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί σε εσένα για να την στηρίξεις ψυχολογικά. Της αρέσει το ότι είσαι πάντα εκεί όταν σε χρειάζεται και το ότι ξέρεις πως να της συμπεριφερθείς και να την ηρεμήσεις κάτι που όμως θα ήθελε να το κάνει ο σύντροφος της. Αλλά είναι μαζί του γιατί είναι διαφορετικός και δεν σκοπεύει να τον αφήσει μιας και εσένα σε βλέπει μόνο σαν τον φίλο της το στήριγμα της.

 

  1. «Πιστεύεις ότι είναι όμορφη;»

Αυτό κυρίως το λένε οι γυναίκες στον σύντροφο τους ή ακόμη και σε «φίλους» που όμως νιώθουν κάτι περισσότερο. Στην ουσία δεν θέλουν να δουν το γούστο σου  αλλά να τους δείξεις ότι εκείνες είναι καλύτερες και ότι τις βρίσκεις seχy. Το μόνο που θέλουν από εσάς είναι επιβεβαίωση!

 

 

  1. «Έχω σχέση» ή «Είμαι κολλημένη με άλλον»

Μπορεί όντως να ισχύει αλλά πολλές φορές αυτός είναι ο ευγενικός μας τρόπος για να σερβίρουμε μια χυλόπιτα και για να σταματήσει ο συγκεκριμένος άντρα να μας ενοχλεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχεις ελπίδες μαζί της.

 

  1. «Πάμε κάπου πιο ήρεμα;»

Και όχι δεν εννοεί κατευθείαν στο σπίτι σου δεν ήταν τέτοιο υπονοούμενο. Αυτό που θέλει είναι να σε γνωρίσει καλύτερα οπότε προτείνει ένα πιο ήσυχο μέρος όπου θα μπορείτε να μιλήσετε και να μάθει περισσότερα πράγματα για εσένα.

 

 

  1. «Τι ψάχνεις σε μια γυναίκα;»

Αυτό είναι το ελαφρύ μας πέσιμο. Δεν θέλει να τις αναλύσεις όλα σου τα γούστα αλλά να δει αν σου κάνει εκείνη. Οπότε αν θέλεις να κάνεις την περιγραφή προσπάθησε να την φωτογραφίσεις και αν είναι ξανθιά κάντο λίγο πιο κατανοητό.

 

 

  1. «Είναι αργά με περιμένει μια δύσκολη μέρα αύριο»

Αυτό συνήθως το λέμε μετά το πρώτο ραντεβού όταν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι από το πρώτο βράδυ. Δεν σημαίνει ότι αν στο πει δεν της αρέσεις απλά δεν θέλει να την περάσεις για εύκολη και σε τεστάρει για το αν την θέλεις πραγματικά ώστε να κρατηθείς.

 

  1. «Δεν έχω κάτι όλα είναι μια χαρά»

Ας μην γελιόμαστε το ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι μια χαρά και τα νεύρα μας είναι ζαρτιέρες και το μόνο που θέλουμε είναι το να καταλάβεις τι έκανες.

 

 

  1. «Μου αρέσει (εμφανισιακά) αυτός είναι ο τύπος μου»

Με αυτόν τον τρόπο σου δείχνει το πως θέλει να ντύνεσαι και το στυλ που θέλει να έχεις. Δεν θέλει να κάνεις στροφή 180 μοιρών για χάρη της απλά να φροντίζεις τον εαυτό σου.

 

  1. «Δεν θέλω να χαλάσω την φιλία μας»

Δεν είσαι του γούστου της και δεν την ελκύεις ή μπορεί να μην έχετε και πολύ χημεία και φυσικά δεν θέλει να πληγώσει τα αισθήματα σου αλλά δεν θέλει και να εξαφανιστείς μιας και είσαι πολύ καλός φίλος.

 

  1. «Νιώθω τόσο δεμένη με σένα. Με ξέρεις τόσο καλά»

Έφτασε η ώρα λοιπόν. Αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι σε αγαπάει τρελά”,” αλλά δεν θέλει να κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση για να μην σε φοβίσει μιας και εσείς οι άντρες έχετε τα θεματάκια σας με τις δεσμεύσεις.