fbpx

Αυτές είναι οι 10 τροφές που κάνουν τον «μικρούλη» σου πάντα περήφανο!

Αυτές είναι οι 10 τροφές που κάνουν τον «μικρούλη» σου πάντα περήφανο!

Για να ενισχύσετε την υγεία ενός από τα πιο αγαπημένα μέρη του σώματος σας και να βεβαιωθείτε ότι παραμένει στην κορυφή του πρέπει πρώτα να εξετάσετε τι βλάπτει το πέος σας. Από το άγχος μέχρι την στέρηση του ύπνου την κατανάλωση αλκοόλ ακόμη και μια κακή συμπεριφορά υπάρχουν πολλά πράγματα που βλάπτουν το σπέρμα σας την παραγωγή τεστοστερόνης και συνθλίβουν την επιθυμία σας να… κάνετε δουλειά. Ωστόσο η αύξηση της πρόσληψης συγκεκριμένων τροφών μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Ακριβώς μπορείτε να φάτε για να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Απέφυγε το ξενέρωμα: 7 tips για να μένει …ντούρος ο «μικρούλης» όταν βάζεις προφύλαξη!

 

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τρώτε τροφές που περιέχουν υψηλές ποσότητες ωμέγα-3 λιπαρών οξέων (για να βελτιώσετε τη ροή του αίματος στο πέος) που έχουν ειδικά ένζυμα που μπορούν να ενισχύσουν τη λίμπιντο που περιλαμβάνουν ισχυρά μεταλλικά στοιχεία που ενισχύουν την ευχαρίστηση (όπως ο ψευδάργυρος το μαγνήσιο και το σελήνιο )  αλλά και τροφές πλούσιες σε βιταμίνες Β, C, D και E που βοηθούν στον έλεγχο του στρες και των νεύρων σας – όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία του πέους.

 

 

Η εμπειρογνώμονας διατροφής Rebecca Scritchfield R.D.N. προτείνει 10 τροφές για να έχετε… ηθικόν ακμαιότατον:

 

 

  1. Αβοκάντο:

Αυτή η σούπερ τροφή θα πρέπει να υπάρχει στην καθημερινή σας διατροφή ανεξάρτητα από τη δύναμή της για την προώθηση της υγείας του πέους. Τα αβοκάντο γεμίζουν με ζουμερά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα – το καλό για εσάς είδος – που ενισχύουν την υγεία της καρδιάς σημειώνει η Scritchfield. Είναι επίσης πλούσια σε βιταμίνη Β6 και φολικό οξύ τα οποία έχουν τη δύναμη να αυξήσουν την ενέργεια σας επίσης. Καλύτερα ακόμα «το B6 βοηθά στη ρύθμιση της προλακτίνης ενός ενισχυτή της λίμπιντο».

 

 

  1. Μπρόκολο:

Ξεκινήστε να βράζετε φρέσκο μπρόκολο καθημερινά για να αποκομίσετε αυτά τα ευεργετικά οφέλη για την υγεία: η πρωτοποριακή έρευνα έδειξε ότι οι ενώσεις που βρίσκονται στα σταυροειδή λαχανικά όπως το μπρόκολο μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του καρκίνου. Εν τω μεταξύ το περιεχόμενο βιταμίνης C αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και έχει συνδεθεί με μια βελτιωμένη λίμπιντο λέει η Scritchfield. Επιπλέον είναι ένα προσιτό εύκολο στη μαγειρική πιάτο με ίνες έτσι ώστε το στομάχι σας να αισθάνεται πλήρως ικανοποιημένο.

 

 

  1. Καρότα:

Πιάστε μερικά καρότα για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη σεξουαλική απόδοση. «Τα καρότα είναι γεμάτα με βιταμίνη Α η οποία βοηθά στη ρύθμιση της σύνθεσης της προγεστερόνης της σεξουαλικής ορμόνης η οποία διεγείρει την παραγωγή σπέρματος».

 

 

  1. Κάσιους:

Αυτοί οι ξηροί καρποί είναι μια εξαιρετική πηγή ψευδάργυρου που είναι γνωστό T-booster για τους άνδρες ειδικά επειδή «μπλοκάρει το ένζυμο που μετατρέπει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα» εξηγεί η Scritchfield. «Η περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο στον αδένα του προστάτη και το σπέρμα είναι υψηλότερη σε σχέση με τους άλλους ιστούς του σώματος» προσθέτει. Αυτό το πυκνό σνακ έχει το χαμηλότερο ποσοστό λίπους από οποιοδήποτε ξηρό καρπό.

 

 

  1. Σέλινο:

Αυτό το τρόφιμο χωρίς θερμίδες έχει ισχυρό άρωμα (χάρη στα δύο στεροειδή που ονομάζονται ανδροστερόνη και αδροστενόλη) που όταν καταναλώνονται και απελευθερώνονται μέσω ιδρωτοποιών αδένων προσελκύουν το αντίθετο φύλο και μπορούν να αυξήσουν σοβαρά την διέγερση. «Έχει ένα συνδυασμό βιταμίνης Ε, μαγνησίου, νιασίνης, καλίου και ψευδαργύρου, τα οποία απαιτούνται για συνουσία», προσθέτει. Ένα άλλο συστατικό της δύναμης μέσα στο στέλεχος του σέλινου είναι η αργινίνη – «ένα αμινοξύ που επεκτείνει τα αιμοφόρα αγγεία όπως υποτίθεται ότι κάνει το Viagra».

 

 

  1. Μύδια:

Προφανώς και θα υπήρχαν θαλασσινά στη λίστα τα οποία είναι αρκετά εντυπωσιακά – για τη σεξουαλική σας ζωή δηλαδή. Είναι γεμάτα με βιταμίνη Β12  ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό που αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και τους «γρήγορους κολυμβητές».

 

 

  1. Σκόρδο και κρεμμύδι:

Εμπλουτίστε τη σαλάτα σας ή το φαγητό σας με αυτά τα υγιεινά υλικά. Το σκόρδο και το κρεμμύδι περιέχουν ένα ισχυρό συστατικό που ονομάζεται αλικίνη το οποίο βοηθά στην αραίωση του αίματος στη χαλάρωση των αρτηριών και με τη σειρά του στη βελτίωση της κυκλοφορίας που απαιτείται για την στύση. Καλύτερη κυκλοφορία σημαίνει σταθερότερη στύση και οδηγεί σε μεγαλύτερη φυσική αντοχή στην κρεβατοκάμαρα.

 

 

  1. Γιαούρτι:

Κι όμως! Το γιαούρτι που μισείτε να βλέπετε όταν ανοίγετε το ψυγείο όπου μια μερίδα είναι λίγο περισσότερο από 100 θερμίδες είναι γεμάτη με πρωτεΐνες. «Και να που βοηθάει στην… ανδρεία σας: Το βασικό γαλακτοκομικό προϊόν είναι υψηλής περιεκτικότητας σε κάλιο το οποίο βελτιώνει την κυκλοφορία αλλά επίσης βοηθά στη ρύθμιση του νατρίου στο σώμα καθορίζοντας οποιεσδήποτε ανισορροπίες υγρών αποτρέποντας παράλληλα το φούσκωμα» εξηγεί η Scritchfield. «Αυτό τελικά θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μια στύση και να αυξήσετε τη σεξουαλική αντοχή κατά τη διάρκεια της συνουσίας».

 

 

  1. Μέλι:

Όχι! Δεν λειτουργεί μόνο ως ερωτικό βοήθημα για το σεξ. Το μέλι περιέχει ένα μεταλλικό στοιχείο που ονομάζεται βόριο το οποίο βοηθά στο «να ρυθμιστεί η τεστοστερόνη να βελτιωθεί η λίμπιντο και να αυξηθεί η σεξουαλική αντοχή».

 

 

  1. Κρόκος Κοζάνης:

Η πιροκροκίνη μια χημική ουσία που βρίσκεται στο μπαχαρικό  κάνει το σώμα πιο ευαίσθητο στην αφή – ειδικά στα όργανα εξηγεί η Scritchfield. Και καλά νέα για όσους θέλουν να ανακουφίσουν τον πόνο πριν μετά ή κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Clinical Journal of Sports Medicine ανακάλυψε ότι τα συμπληρώματα κρόκου Κοζάνης (που ελήφθησαν με τη μορφή κάψουλας) θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πρόληψη του μυϊκού πόνου και την αύξηση της μυϊκής δύναμης στους άνδρες.