fbpx

Αυτές είναι οι 6 top και …απίθανες φαντασιώσεις των αποδυτηρίων

Αυτές είναι οι 6 top και …απίθανες φαντασιώσεις των αποδυτηρίων

Τα αποδυτήρια αθλητικών συλλόγων ή γυμναστηρίων γίνονται συχνά πυκνά σκηνικό και φυσικά θέμα αισθησιακών ή πορνό ταινιών. Είναι εκείνες οι αναπάντεχες καταστάσεις που ακολουθούν μια σκληρή προπόνηση και ως δια μαγείας δεν υπάρχει ουδείς σε όλο το κτίριο… παρά μόνο το άλλο μισό.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος αν θέλεις να γίνεις επιτέλους «μηχανή» του σεξ!

 

Ας μην γελιόμαστε τα αποδυτήρια είναι χώρος που για πολλούς εξάπτει τη φαντασία και ένας χώρος που κατά καιρούς έχουν ακουστεί ότι γίνονται …πολλά!

Δες λοιπόν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φαντασιώσεις των αποδυτηρίων που συνήθως εξελίσσονται κοντά στο τέλος της ημέρας δηλαδή στο κλείσιμο!

 

  1. Το ηθελημένο λάθος

Την έχεις δει σε έχει δει. Τελειώνεις την προπόνηση και πας στα αποδυτήρια. Αρχίζεις να ξεντύνεσαι και ενώ είσαι με το εσώρουχο εμφανίζεται εκείνη και με ένα αθώο χαμόγελο σου λέει ότι έκανε …λάθος πόρτα!!! Το ίδιο βέβαια μπορεί να γίνει και από την πλευρά σου μπερδεύοντας την πόρτα των γυναικείων αποδυτηρίων!!!

 

 

  1. Το …ξαφνικό!

Μείνατε οι δύο σας στο γυμναστήριο. Ένας εσύ και μια αυτή. Οι ματιές δίνουν παίρνουν ο ιδρώτας τρέχει. Ολοκληρώνεις την προπόνηση και παίρνεις τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Είστε μόνοι σας σε ολόκληρο γυμναστήριο. Τη νιώθεις να σε ακολουθεί και πριν μπεις στα δικά σου αποδυτήρια σε πλησιάζει και σου δίνει με νόημα να καταλάβεις ότι πρέπει να την ακολουθήσεις στα δικά της. Βέβαια μπορεί να γίνει το ίδιο με σένα κα ν της δώσεις εσύ με νόημα να καταλάβει ότι πρέπει να σε ακολουθήσει στα δικά σου αποδυτήρια.

 

  1. Το αναπάντεχο kinky

Έχεις μείνει τελευταίος. Η ώρα του κλεισίματος πλησιάζει και εσύ κάνεις ντούζ. Πασαλειμμένος με σαπουνάδες την βλέπεις ξαφνικά μπροστά σου ολόγυμνη. Στα χέρια της κρατάει έναν ιμάντα. Μένεις εμβρόντητος και αμήχανος με το νερό να τρέχει πάνω σου. Εκείνη δένει τα χέρια σου με τον ιμάντα και τα κρεμάει από τον σωλήνα του ντουζ… Έπειτα αρχίζει και κατεβαίνει προς το …επίμαχο σημείο!!! Βέβαια το ίδιο μπορεί να συμβεί και με σένα. Να κάνεις το ίδιο δηλαδή με εκείνη στα δικά της αποδυτήρια.

 

 

  1. Η …διπλή φαντασίωση

Έχεις μείνει μόνος με τις δύο φίλες να γυμνάζονται και επειδή όταν είναι δύο γυναίκες μαζί οι ματιές των ανδρών …περισσεύουν εσύ δείχνεις ψιλοαδιάφορος. Τελειώνεις την προπόνηση και πας στα αποδυτήρια. Πριν προλάβεις να ξεντυθείς διαπιστώνεις ότι οι δύο φίλες σε ακολούθησαν…

 

  1. Η φαντασίωση της …παρέας!

Είσαι με τον κολλητό σου και προπονείστε. Έχετε μείνει τελευταίοι στο γυμναστήριο μαζί με μια κοπέλα. Συζητάτε μιλάτε και κάνετε πλάκα μεταξύ σας ενώ εκείνη απλά σας παρατηρεί. Κάποια στιγμή συζητώντας παίρνετε τον δρόμο των αποδυτηρίων. Μιλάτε γελάτε και ξεντύνεστε για το μπάνιο μέχρι που διαπιστώνεται ότι η πόρτα άνοιξε και μπήκε εκείνη…

 

  1. Η γκέι φαντασίωση

Είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει προδιάθεση για να προχωρήσει. Όμως ας μην κρυβόμαστε είναι μια φαντασίωση που υπάρχει. Δύο άντρες μόνοι στα αποδυτήρια λίγο πριν το κλείσιμο… αρκεί ο ένας να αφήσει χώρο στον άλλον που θα κάνει το πρώτο βήμα αν το θέλει φυσικά! Το δύσκολο βέβαια είναι για εκείνον που θα κάνει το πρώτο βήμα γιατι μπορεί να βρεθεί εξ΄απροόπτου με δυσάρεστες συνέπειες!