fbpx

Αυτές είναι οι selfie της καραντίνας που φωνάζουν ότι θέλεις σεξ!

Αυτές είναι οι selfie της καραντίνας που φωνάζουν ότι θέλεις σεξ!

Μένεις σπίτι για να προστατευτείς τηρώντας την καραντίνα. Μένεις σπίτι και βαριέσαι. Σερφάρεις και ψάχνεις παρέα. Φυσικά και ανεβάζεις διάφορες φωτογραφίες από τη ζωή σου στο σπίτι μεταξύ αυτών και αρκετές selfie που όπως είναι φυσικό δείχνουν τη διάθεση σου αλλά και τα θέλω σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα… αρπάξεις τον «μικρούλη σου και θα σου δώσει την πιο τέλεια αυτοικανοποίηση

 

Δες λοιπόν πως μπορείς να διαχειριστείς κατάλληλα τις selfie που βγάζεις ώστε να πετύχεις αυτό που επιδιώκεις:

 

  • Selfie που …φωνάζει ότι είσαι σέξι

Προκλητική στάση σώματος. Φώτο με το εσώρουχο! Όλοι ξέρουν ότι δεν πρόκειται για μια αυθόρμητη πόζα και πως ποζάρεις αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη μέχρι το μαγικό κλικ. Όλοι το έχουμε κάνει! Αν θες να δείχνεις σέξι κάντο. Δεν είναι κακό να «ψάχνεσαι» μέσω των social media. Ακόμα και η φώτο με το εσώρουχο δεν είναι κακιά ιδέα. Σκέψου ότι στην παραλία είσαι με το μαγιο… και τέτοιες φώτο δεν είναι προκλητικές, γιατί να είναι η φώτο με το εσώρουχο στο σπίτι;

 

  • Η …παρεξηγημένη selfie των κοιλιακών

Ο πιο απλός λόγος είναι να δείξεις τους γυμνασμένους κοιλιακούς σου! Εκεί βέβαια υπάρχει και ένα …πονηρό υπονοούμενο αφού λίγο πιο κάτω είναι ο …μικρούλης σου και φυσικά εσύ μπορεί να μη το σκεφτείς, άλλες ή …άλλοι όμως το σκέφτονται ειδικά αν φαίνεται το επίμαχο σημείο ακόμα και αν φοράς παντελόνι. Αν φοράς εσώρουχο, τότε το θέμα ξεφεύγει από τους κοιλιακούς και πάει …αλλού.

Αν η selfie περιλαμβάνει και το στήθος τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μπορεί εσύ απλά να θες να δείξεις το γυμνασμένο στήθος σου μαζί με τους κοιλιακούς σου και η …ρημάδα selfie να …πιάνει μόνο αυτά τα δύο μέρη του σώματος. Όμως η συγκεκριμένη selfie είτε σε γυναίκες, είτε σε άντρες που τη βλέπουν μπορεί να εγείρει σεξουαλικά υπονοούμενα. Άλλωστε το στήθος είναι ένα από τα αγαπημένα σημεία των γυναικών τουλάχιστον!

 

  • Η αγουροξυπνημένη selfie

«Αγουροξυπνημένες» πόζες φωτογραφίες πριν τον ύπνο «καληνύχτα» και φιλάκια μέσω των social media και άλλα τέτοια γεμίζουν με bed selfies το timeline σου τις βραδινές ή πρωινές ώρες και οι συνομιλίες στα social media δεν έχουν τέλος. Όμως γιατί οι καλύτερες bed selfie είναι οι πρωινές;

Ο λόγος είναι απλός: Η bed selfie είναι εντελώς αυθόρμητη και δείχνει τον εαυτό σου σε μια πιο πραγματική αναμαλλιασμένη αξύριστη και πολλές φορές ημίγυμνη εικόνα από το πιο προσωπικό και ιδιαίτερο σημείο του σπιτιού σου το κρεβάτι σου.

Οι πρωινές αγουροξυπνημένες selfie είναι πιο άμεσες πιο αυθόρμητες και ανοίγουν καλύτερες και μεγαλύτερες συζητήσεις που στη τελική στη φτιάχνουν τη διάθεση αν σκεφτείς ότι το πρωινό ξύπνημα ειδικά αυτό του σαββατοκύριακου δεν είναι και από τα καλύτερα σου σε αντίθετη με τις βραδινές που λένε «καληνύχτα».