fbpx

Αυτές είναι 3 από τις χειρότερες και πιο δύσκολες δουλείες που υπάρχουν

Αυτές είναι 3 από τις χειρότερες και πιο δύσκολες δουλείες που υπάρχουν

Λίγοι είναι εκείνοι που βρίσκουν τη δουλειά που πραγματικά ποθούν.  Άλλοι πάλι αναγκάζονται να κάνουν διάφορες δουλειές πριν βρούνε αυτό που ψάχνουν πραγματικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μπορεί το «σύνδρομο του απατεώνα» να σαμποτάρει την καριέρα σου;

 

Υπάρχουν πολλές δουλειές, κάποιες είναι καλές και αποδίδουν χρήματα και κάποιες άλλες βγάζουν απλά το μεροκάματο, είναι όμως δύσκολες:

 

  1. Εργάτης σε εργοστάσιο

Όλες οι δουλειές μέσα σε εργοστάσια είναι κάπως έτσι, δεν πρέπει με τίποτα να κοιτάξεις το ρολόι γιατί είσαι χαμένος, το περιβάλλον είναι δύσκολο, μόνο σίδερα και ελενίτ. Συγκεκριμένη εργασία, μονότονες κινήσεις, κάτι που είναι αφάνταστα κουραστικό και βαρετό. Οκτώ ώρες πάνω από τον πάγκο εργασίας με ένα ενδιάμεσο διάλλειμα.

 

  1. Στην οικοδομή

Η οικοδομή είναι ο βασιλιάς των κακών απασχολήσεων. Είσαι έξω, δηλαδή στο γιαπί, βρέξει χιονίσει, μέσα στη σκόνη και στη λάσπη. Κάποτε πλήρωνε καλά αλλά πλέον ξέχασε το. Δύσκολο πράγμα το μυστρί το πηλοφόρι.

 

  1. Σε αεροδρόμιο

Ο επιμελητής πτήσεων και τσεκάρει το φαγητό που θα μπει μέσα στο αεροπλάνο για να φάνε οι επιβάτες. Ακούγεται κουλ αλλά δεν είναι καθόλου. Και το ωράριο είναι δύσκολο. Κυλιόμενο με νυκτερινά και βάρδιες σε «άγριες» ώρες. Δουλειά μέσα σε ψυγείο με ειδικά μπουφάν και σκούφους να μετράς κατεψυγμένα μακαρόνια με κιμά και τυρόπιτες. Δύσκολη δουλειά και είχε μεγάλη ευθύνη. Μετά  στα αεροπλάνα και τσέκαρεις πάλι τα φαγητά μέσα στο αεροπλάνο.