fbpx

Αυτές οι γυναίκες είναι που κάνουν το χειρότερο κρεβάτι!

Αυτές οι γυναίκες είναι που κάνουν το χειρότερο κρεβάτι!

Πρέπει πάντα να διαλέγουμε το ταίρι μας έτσι ώστε να ξέρουμε πως θα κάνουμε το καλύτερο σεξ του κόσμου όλου.

Το σεξ παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή όλων μας και δεν μπορούμε να ανεχόμαστε κακό σεξ με τίποτα. Μας χαλάει τη διάθεση και μας κάνει μίζερους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι αιτίες που εκείνη προσποιείται οργασμό και σίγουρα δεν φταις εσύ!

 

Υπάρχουν τρεις τύποι γυναικών που καλό είναι να αποφύγεις αν θες να περνάς καλά στο κρεβάτι. Δες τι παίζει:

 

Οι φαντασμένες

Είναι εκείνες που πιστεύουν ότι έχεις έρθει γι αυτές! Τα πιστεύυν τόσο πολύ ώστε να τείνουν να είναι τεμπέλες όταν πρόκειται, να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. Γενικά βαριέται την όλη διαδικασία και καμία φορά το είναι σαν να κάνει “αγγαρεία” και εσύ να πρέπει να τα κάνεις όλα…

 

Οι απαιτητικές

Είναι εκείνες που ζητάνε πάντα το περισσότερο και δεν γνωρίζουν το μέτρο. Πιστεύουν ότι είναι ανώτερες από σένα και θέλουν να σε …ξεζουμίσουν μέχρι να ικανοποιηθούν αυτές. Αυτό είναι βέβαια κάτι που τις περισσότερες φορές δεν είναι καλό και το χειρότερο είναι ότι αν δεν γουστάρεις… η φάση έλαβε τέλος!

 

Οι γρήγορες

Άγρια, τρελή, που σε ρίχνει στο κρεβάτι και εσύ νομίζεις ότι θα περάσεις τέλεια! Είναι συνήθως σε κάποια κατάσταση φαντασίας που δεν έχει καμία σχέση με το πρόσωπο με το οποίο είναι στο κρεβάτι. Και ξαφνικά τέλος! Πήρε αυτό που ήθελε και δεν τη νοιάζει αν εσύ έμεινες με το …στο χέρι!