fbpx

Αυτές τις κατηγορίες γυναικών… δύσκολα θα τις ρίξεις!

Αυτές τις κατηγορίες γυναικών… δύσκολα θα τις ρίξεις!

Όλες οι γυναίκες δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις, υπάρχουν όμως κάποιες που λόγω κυρίως της δουλειάς τους είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να τις ρίξεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα καταφέρεις να ανεχτείς τη ζήλια της

 

Είναι συνήθως γυναίκες που συναναστρέφονται με πολύ κόσμο και βασικά έχουν δεχτεί εκατοντάδες μη πούμε χιλιάδες πεσίματα από διάφορους.

Δες ποιες είναι αυτές οι γυναίκες και σχεδίασε σωστά την «επίθεση» σου!

 

  1. Εκείνη που δουλεύει στην εστίαση

Βρίσκεται στην κορυφή της «τροφικής αλυσίδας» – και τρέφεται με άντρες. Είναι μακράν η πιο δύσκολη γκόμενα για να ρίξεις, για πολλούς και διάφορους λόγους: α) είναι όμορφη. β) είναι σέξι. γ) «παίζει» με όλους τους άντρες του μαγαζιού που ξεροσταλιάζουν μπροστά της, χαμογελώντας και κερνώντας σφηνάκια. δ) ρέει το αλκοόλ, η λίμπιντο ανεβαίνει και η ζαλούρα σε κάνει να αισθάνεσαι πιο λατίνος εραστής κι από τον Αντόνιο Μπαντέρας. Αλλά δεν είσαι. Κι αυτή το ξέρει. ε) στην πραγματικότητα, όσο κι αν χαμογελάει, μέσα της πιθανότατα είναι στραβωμένη. Επειδή είναι αναγκασμένη να φοράει τακούνια για 8 ώρες και να στέκεται όρθια. Επειδή της την πέφτει (ωραία ή χοντροκομμένα) ο κάθε πικραμένος. Διότι ο πάσα εις που κερνάει ένα σφηνάκι, έχει την απαίτηση να πάρει το τηλέφωνό της ή να τρυπώσει στο κρεβάτι της, απόψε κιόλας. Η μπαργούμαν είναι «maneater». Δεν θα τη διαλέξεις, θα σε διαλέξει σαν «Μαύρη Χήρα» αν έχει διάθεση και θα σε κατασπαράξει όποτε πεινάσει. Δεν είναι απαραίτητο να ανοίξεις «Πέλφε» μπροστά στα μούτρα της για να την εντυπωσιάσεις, θα σε καταλάβει αν είσαι «μπρούκλης» ή φουκαράς που παριστάνει τον σπουδαίο από τα ρούχα σου, το ρολόι σου, τη συμπεριφορά σου, από μια ματιά που θα σου ρίξει. Διότι δουλεύει νύχτα κι έχει δει πολλά από πολλούς. Έχει σιχαθεί με συμπεριφορές και ατάκες και είναι πολύ δύσκολη και πολύ επιλεκτική. Αν την καταφέρεις όμως, δικαίως μπορείς να νιώσεις σαν τον Ιντιάνα Τζόουνς όταν βρήκε το ιερό Δισκοπότηρο.

 

  1. Από τον χώρο του μόντελινγκ

Τρέχει από κάστινγκ σε κάστινγκ. Έχει γδυθεί μπροστά σε Διευθυντές, φωτογράφους, στυλίστες, βοηθούς παραγωγής. Σε στούντιο, σε γραφεία περιοδικών, σε εξωτερικούς χώρους. Δίνει το «παρών» σε πάρτι και events, φορώντας το πιο ωραίο της χαμόγελο και το πιο σέξι φόρεμά της. Έχει δεχθεί άπειρες σεξουαλικές παρενοχλήσεις, την έχουν ρωτήσει «Τιμούλα;», την έχουν χουφτώσει, έχουν βάλει ανθρώπους να μεσολαβήσουν για να κλείσουν μια καυτή βραδιά σε ξενοδοχείο, της έχουν ζητήσει να φέρει και δυο φίλες της. Αυτή, στις συνεντεύξεις θα ντριπλάρει περίτεχνα και θα πει «ε, όχι, δεν με έχουν ποτέ παρενοχλήσει» ή «ε, ναι, μια ή δυο φορές, αλλά συμβαίνουν αυτά», διότι για να συνεχίσει να βρίσκεται στο χώρο και να δουλεύει, πρέπει να φροντίσει να μην ξεμπροστιάσει όλη τη σαπίλα του συστήματος. Κατά βάθος θέλει να βρει έναν άνθρωπο που θα εκτιμήσει αυτό που είναι ακόμα κι αν ξεβαφτεί, βγάλει τα τακούνια και φορέσει μια φόρμα. Αν αυτός ο άνθρωπος τυγχάνει να έχει και πολλά λεφτά, ακόμα καλύτερα.

 

  1. Στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων

Η απόλυτη φαντασίωση του φαντάρου, είναι αυτή που θα μείνει απλά και μόνο φαντασίωση τις κρύες νύχτες του χειμώνα – όλοι έχουμε έναν φιδέμπορα στην παρεά που μας έχει πει ιστορίες ότι το έκανε με την κούκλα Ανθυπολοχαγό στο ΚΕΠΥΚ ή στρίμωξε την σέξι ΕΠΟΠίνα στα μαγειρεία – παίζει να είναι πιο ψεύτης από συνδυασμό ψαρά και κυνηγού, με μπαμπά τον Πινόκιο και νονό τον Βαρώνο Μυνχάουζεν. Η γυναίκα Αξιωματικός, ζει και βασιλεύει σε ένα αμιγώς ανδροκρατούμενο περιβάλλον και έχει σουξέ ακόμα κι αν δεν είναι όμορφη, διότι είναι η μοναδική γυναίκα ή μια από τις ελάχιστες. Θα της την πέσει ο Διοικητής, ο Υπόδικας, όλοι οι Αξιωματικοί, οι καραναβάδες, οι ΕΠΟΠ – είναι πολύ πιθανόν όμως στο τέλος να τη «φάει» ο μάγκας δόκιμος, που ξέρει πώς να κάνει κίνηση, που δεν έχει νοοτροπία καραβανά, που έχει σπίτι εκεί γύρω και που στο πρόσωπό του βλέπει μια καλή προοπτική κι ένα σπίτι στην Αθήνα στην επόμενή της μετάθεση. Προσοχή: η γυναίκα Αξιωματικός θα βγάλει νύχια στο παραμικρό φανταρο-πέσιμο που θα νιώσει. Θα βγάλει κόσμο στον τάκο, θα μιλήσει στο Διοικητή, θα μοιράσει καμπάνες και γενικά θα βγάλει κάτι ανάμεσα σε απύθμενο κόμπλεξ και άμυνα επιπέδου Μουρίνιο.

 

  1. Η personal trainer

Γυρνάει στο γυμναστήριο με σορτσάκια, κολάν, εφαρμοστά μπλουζάκια ή φανελάκια. Είναι τούμπανο, το ξέρει και το «πουλάει» ανάλογα. Ο κάθε σφίχτης, ανθυπο-σφίχτης, ποζεράς, wannabe σφίχτης και μπουχέσας που φιλοδοξεί να γίνει σφίχτης μια μέρα, θα πάει κάπου κοντά της να κάνει την υπερ-προσπάθειά του βογγώντας, θα διαλέξει τον καθρέφτη δίπλα της για να καμαρώσει τα μούσκουλά του και θα κάνει τη mega-σαλιάρικη κίνηση να πάει να τη ρωτήσει πώς πρέπει να κάνει την τάδε άσκηση ή ποια πρωτεϊνη του προτείνει ή να του βγάλει ένα πρόγραμμα διατροφής ή κάτι ανάλογο. Παπαριές καμαρωτές, το ξέρει καλά εκείνη ότι όλοι αυτοί οι τύποι ψάχνουν προφάσεις να της πιάσουν την κουβέντα, να πάρουν κανένα τηλέφωνο και να τη βγάλουν έξω, αλλά από επαγγελματική ευσυνειδησία θα απαντήσει ευγενικά σε όλους – μέσα της γελάει μέχρι δακρύων. Σε περίπτωση που έχει σχέση, πιθανότατα είναι με κάποιο ντούκι και μοιράζονται μαζί – πέρα από το κρεβάτι – και πρωτεϊνες, powersets και προγράμματα για γρήγορο κάψιμο λίπους. Σε περίπτωση που δεν έχει γκόμενο και δεν θέλει τον άντρα φουσκωμένο αλλά φυσιολογικό, εσύ ω! φυσιολογικέ άνθρωπε, που πήγες γυμναστήριο απλά για να ξεσκουριάσεις, να νιώσεις λίγο πιο καλά και να ρίξεις λίγο τη μπάκα σου, με μια ωραία προσέγγιση, χωρίς «σάλια» και καλή αίσθηση του χιούμορ, έχεις ελπίδες να γίνεις το προσωπικό της πεκ – ντεκ για να γυμνάζει τους μυς του στήθους της.

 

  1. Η δικηγόρος

Είναι συνήθως ξινή – διότι έτσι «πρέπει» να είναι. Είναι σχεδόν πάντα στη δουλειά με αυστηρό ντύσιμο – αλλά ταυτόχρονα κολασμένα σέξι, με αυτά τα ταγέρ, τα τακούνια, τα πουκάμισα, που ξυπνούν ανομολόγητους πόθους. Κρατάει έναν χαρτοφύλακα, μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια, της κολλάνε από κλητήρες και ασκούμενοι, μέχρι αστυνομικοί, γραμματείς και Δικαστές, εκείνη συνήθως είναι πλάι στο μεγάλο αφεντικό του γραφείο, τον «Μάτλοκ» του Κολωνακίου ή του Ψυχικού, που είναι και ο πρώτος που την «έφαγε» ή προσπάθησε να τη «φάει» ή συνεχίζει να την «τρώει» την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος. Θέλει όμως να κάνει καριέρα στη δικηγορία και υπομένει όλες τις πεσιματικές, μέχρι να νιώσει τόσο δυνατή που να τους σιχτιρίσει όλους και να ανοίξει δικό της γραφείο ή να της γίνει μια πολύ καλή πρόταση από μια εταιρεία που θα την αντιμετωπίσει σαν Δικηγόρο κι όχι σαν μια ωραία γκομενίτσα που κουβαλάει δικογραφίες. Η καλύτερη περίπτωση για να έρθετε πιο κοντά, είναι να αναλάβει μια υπόθεσή σου και να περάσετε χρόνο μαζί για να μελετήσετε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Στην αρχή θα είναι «κουμπωμένη» και αφάνταστα τυπική, στην πορεία είναι στο χέρι σου να την ξεκουμπώσεις – κυριολεκτικά και μεταφορικά – δείχνοντάς της πόσο την εκτιμάς σαν δικηγόρο ΚΑΙ σαν γυναίκα ταυτόχρονα, πόσο αδικείται στη δουλειά που είναι, πόσες προοπτικές έχει και πόσο στερεότυπο είναι πως μια ωραία γυναίκα μπορεί να ανέλθει επαγγελματικά μόνο «γονατίζοντας».