fbpx

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του αθλητή και μοντέλου Jeff Seid

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του αθλητή και μοντέλου Jeff Seid

Ο Jeff Seid είναι αμερικάνος και πρωταθλητής Bodybuilder και Men’s Physique αλλά και fitness model και ήταν επόμενο να δεχτεί πρόταση να μεπι στον χώρο του modeling αφού δεν έχει μόνο ένα σώμα με τέλειες αναλογίες, αλλά θυμίζει αρκετά τον Arnold Schwarzenegger στην …ομορφότερη εκδοχή του!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: O Philippe Bélanger που τα κάνει όλα και …δεν μασάει

 

Έτσι λοιπόν ο Jeff ακολούθησε τον χώρο του modeling και δεν ζημιώθηκε αφού βγάζει αρκετές δεκάδες χιλιάδες τον χρόνο και έχει μάλιστα και 3,8 εκ. followers μόνο στο Instagram.

 

 

Γεννήθηκε το 1994 και έχει υψος 183 ένω από μικρός είχε τάση στον αθλητισμό. Ήταν πρωταθλητής πάλης και ποδοσφαιριστής. Ένας τραυματισμός στο ράγμπι (αμερικάνικο ποδόσφαιρο) τον έφερε στο χώρο του Bodybuilding.

 

View this post on Instagram

far far away

A post shared by Jeff Seid (@jeff_seid) on

 

Η πρόκληση ήταν μεγάλη και ο Jeff ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό και έγινε ο νεότερος IFBB Pro της Αμερικής!

Ο Jeff ξεκίνησε την πρώτη του επαφή με τα βάρη σε ηλικία 12 ετών όταν ζήτησε από τους γονείς του ένα μικρό γυμναστήριο. Εκείνοι δεν του χάλασαν χατήρι και έτσι ο Jeff βρέθηκε με έναν πάγκο τύπου, dumbells, 50 κιλά βάρη, 30 κιλά barbell και ένα εκπαιδευτικό βιβλίο “Lifting For Dummies”. Ο Jeff έχει ακόμα εκείνο το βιβλίο που τον καθοδήγησε στα πρώτα βήματα του.

 

 

Όπως λέει ο ίδιος ο λόγος που ήθελε να φτιάξει το σώμα του ήταν να εντυπωσιάσει τα κορίτσια. Αλλά τα πράγματα άλλαξαν σύντομα καθώς άρχισε να κάνει σοβαρά την γυμναστική ως τρόπο ζωής.

 

 

«Η γυμναστική είναι ένας τρόπος ζωής. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς αυτή. Η εξάσκηση είναι τόσο μέρος μου όσο και το δέρμα και τα οστά μου».

 

 

Ο Jeff ήταν ένας άπληστος αθλητικά στο σχολείο, παίζοντας ποδόσφαιρο στο γυμνάσιο και κάνοντας πρωταθλητισμό στη πάλη. Μάλιστα πήρε και αθλητική υποτροφία.

 

 

Και ενώ όλα φαίνονταν καλά στο πρώτο του παιχνίδι ράγκμπι της μεγάλης κατηγορίας ο Jeff έσπασε τον πρόσθιο σταυροειδή σύνδεσμο του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επανέλθει στα γήπεδα.

 

 

Τότε ήταν που βρήκε τον δρόμο του στο bodybuilding (Men’s Physique): «Ήμουν κατάθλιψη για ένα μικρό χρονικό διάστημα μετά την επέμβαση. Κάποια στιγμή είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να σχεδιάσω ένα νέο μέλλον» εξηγεί ο ίδιος.

Ένας δεύτερος τραυματισμός στο ίδιο σημείο κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για αγώνες δεν τον πτόησε, συνέχισε και τελικά πήρε την κάρτα IFBB Pro. Ο Jeff έγινε ο νεότερος επαγγελματίας  bodybuilder των ΗΠΑ.