fbpx

Αυτή είναι η απόλυτη φαντασίωση που τις …τρελαίνει!

Αυτή είναι η απόλυτη φαντασίωση που τις …τρελαίνει!

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι το αλατοπίπερο των ερωτικών σχέσεων. Όπως λένε και οι ειδικοί, είναι το απαραίτητο στοιχείο που απελευθερώνει τα εσωτερικά ένστικτα και φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά.

Μια φαντασίωση μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και να ενεργοποιήσει ερωτικά τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το σεξ, πρωτίστως είναι μια εγκεφαλική διαδικασία. Ποιες είναι όμως φαντασιώσεις που τρελαίνουν τις γυναίκες;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι συμβαίνει στο σώμα σου και στο δικό της όταν κάνετε σεξ!

 

Σύμφωνα με μελέτη που έκαναν ψυχολόγοι του πανεπιστημίου του Αρκάνσας, σε δείγμα 1703 γυναικών και 1200 ανδρών οι φαντασιώσεις εκτινάσσουν την ερωτική διάθεση και στα δυο φύλα.

Η φαντασίωση που «απογειώνει» την πλειοψηφία των γυναικών του δείγματος, ήταν να κάνουν άγριο και όχι τρυφερό – ειδυλλιακό σεξ, επάνω σε ένα ταχύπλοο σκάφος το οποίο θα κινείται απίστευτα γρήγορα επάνω στα κύματα.

Μάλιστα κάποιες γυναίκες από το δείγμα της έρευνας το προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Δήλωσαν ότι ερεθίζονται όταν στο σκάφος βρίσκονται περισσότεροι από ένας άνδρες.

Η αμέσως επόμενη φαντασίωση που ερέθιζε το μυαλό των γυναικών ήταν: το ομαδικό σεξ! Τρίτη στη σειρά φαντασίωση ήταν το σεξ με άλλη γυναίκα.

Τελευταία ερχόταν η φαντασίωση του τρυφερού έρωτα με τον σύντροφο τους!!!

Με λίγα λόγια, ο αξέχαστος Κώστας Βουτσάς ήταν πολύ μπροστά, όταν στην ελληνική ταινία  «Κορίτσια για φίλημα» έλεγε την ατάκα που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας: «Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα»;

Η σεξουαλική επιθυμία και οι ερωτικές φαντασιώσεις των γυναικών μεταβάλλονται στη διάρκεια του μήνα σύμφωνα με τα ευρήματα νέας μελέτης.

Περισσότερες ερωτικές φαντασιώσεις έχουν οι γυναίκες κατά τις γόνιμες μέρες τους σύμφωνα με νέα μελέτη που πραγματοποίησαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Lethbridge στον Καναδά και δημοσιεύθηκε στο Archives of Sexual Behavior.

Οι ερευνητές ζήτησαν από 27 ετεροφυλόφιλες γυναίκες χωρίς σχέση, κυρίως φοιτήτριες, να κρατήσουν ένα ημερολόγιο των φαντασιώσεών τους για ένα μήνα.

Οι συμμετέχουσες στη μελέτη ανέφεραν κατά μέσο όρο 0,77 φαντασιώσεις ανά ημέρα. Τις μέρες της ωορρηξίας όμως παρατηρήθηκε ότι οι φαντασιώσεις ήταν 1,3 ημερησίως.