fbpx

Αυτή είναι η νέα τάση για να την φτάσεις στον …οργασμό!

Αυτή είναι η νέα τάση για να την φτάσεις στον …οργασμό!

Το να φέρεις τη γυναίκα σε πραγματικό οργασμό δεν είναι και το πιο εύκολο πράμα. Πολλές μελέτες έχουν γίνει κατά καιρούς όμως μια έβγαλε το πιο περίεργο αποτέλεσμα που όπως φαίνεται αποτελεί και τη νέα τάση!

Συγκεκριμένα, 2.000 Αμερικανοί κλήθηκαν να απαντήσουν αν είναι «super καθαροί», «μετρίως καθαροί» ή «εντελώς ακατάστατοι» και στη συνέχεια τους ζητήθηκε να απαντήσουν μία σειρά από ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο ζωής τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί οι επαγγελματίες είναι καλοί στο …κρεβάτι!

 

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως όλοι όσοι ταυτοποιήθηκαν ως «super καθαροί» ήταν δύο φορές πιο χαρούμενοι στις ζωές τους σε σύγκριση με τους «εντελώς ακατάστατους». Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αποδείχθηκε ότι καθαριότητα και η επακόλουθη ευτυχία τους μεταφράζεται σε μία καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Οι «super καθαροί» τύποι ανέφεραν ότι κάνουν 7-10% περισσότερο σεξ απ’ ότι οι ακατάστατοι και είναι 75% πιο ευτυχισμένοι από την σεξουαλική ζωή τους. Από τη μελέτη γίνεται ξεκάθαρα σαφές ότι αν έχεις έναν περιποιημένο και καθαρό χώρο, τότε οι άνθρωποι επιθυμούν να κάνουν σεξ μαζί σου. Και αυτό είναι το πιο λογικό.

Σκέψου το πιο απλό πράγμα. Ποιος άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του θα ήθελε να περάσει από μία βρόμικη κουζίνα, να πηδήξει πάνω από έναν βρόμικο σορό στο πλυντήριο και στη συνέχεια να κάνει σεξ σ’ ένα λεκιασμένο κρεβάτι; Μάλλον κανένας. Ενώ ένα καθαρό σπίτι; Τότε ξεκάθαρα ναι.

Επίσης, το 70% που δήλωσε «super καθαροί» ανέφεραν πως είναι ικανοποιημένοι από το επίπεδο άγχους στη ζωή τους, σε αντίθεση με τις άλλες κατηγορίες που δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να θυμάσαι πως αν θέλεις να δώσεις μία ώθηση στην σεξουαλική σου ζωή, τότε θα χρειαστεί να καθαρίζεις λίγο πιο συχνά.