fbpx

Αυτή είναι η fitness Sofia Vergara με τους 17 εκ. ακολούθους

Αυτή είναι η fitness Sofia Vergara με τους 17 εκ. ακολούθους

Η όμορφη ηθοποιός, μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας με το σέξι σώμα είναι από την Κολομβία όπου γενικά εκεί οι γυναίκες με τις αψεγάδιαστες καμπύλες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η γυναίκα με τη πιο στενή μέση στο κόσμο

 

Και όταν σκέφτεσαι τις αψεγάδιαστες καμπύλες αμέσως τρυπώνει στη σκέψη σου η Κολομβιανή ηθοποιός Sofia Vergara.

 

 

Η Sofia γυμνάζεται πολύ όμως όπως λέει: «Είναι καλό να δίνεις ένα ρεπό στο σώμα σου από τη γυμναστική. Μετά και όταν θα φτάσει η ώρα να γυμναστείς, εκείνο θα είναι αρκετά ξεκούραστο και θα έχει καλύτερες επιδόσεις. Άφησε το σώμα σου να ξεκουραστεί κατά διαστήματα, γιατί σίγουρα θα έρθεις αντιμέτωπη κάποια στιγμή με τον τραυματισμό των μυών».

 

 

Η όμορφη ηθοποιός παντρεύτηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 18 ετών και έπειτα ακολούθησε η γέννα του πρώτου της παιδιού. Για να μην σου δημιουργούνται απορίες η Sofia έχει πατήσει ήδη τα 44 και φυσικά δεν της φαίνεται.

 

 

«Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι πλέον έχουν ένα πιεστικό πρόγραμμα στην καθημερινότητά τους που τους κρατάει μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από το γυμναστήριο. Συνήθως αυτοί οι παράγοντες είναι η δουλειά και η οικογένεια, αλλά θεωρώ πως αν θες μπορείς να βρεις έστω 15 λεπτά ή μισή ώρα να αφιερώσεις στον εαυτό σου».

«Η φύση έδωσε στη γυναίκα τις καμπύλες κι εγώ το έχω αποδεχτεί αυτό. Με τη γυμναστική προσπαθώ να αναδείξω τη σιλουέτα μου με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να προσπαθώ να αδυνατίσω ή να απαρνηθώ το γυναικείο σώμα μου».