fbpx

Αυτή είναι μια ταινία που αξίζει να δεις αν έχεις σκύλο και σου αρέσει η Ferrari

Αυτή είναι μια ταινία που αξίζει να δεις αν έχεις σκύλο και σου αρέσει η Ferrari

Ονομάζεται The Art of Racing in the Rain, είναι σκηνοθεσίας του Simon Curtis και διηγείται μία συγκινητική ιστορία φιλίας που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν οδηγό αγώνων και του σκύλου του, με τον Kevin Costner να δίνει την φωνή του στον σκύλο ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ, που ονομάζεται Enzo.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Επιστροφή στον κόσμο των δεινοσαύρων – Δες το τρέιλερ της νέας ταινίας

 

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Milo Ventimiglia, που υποδύεται τον οδηγό αγώνων Denny Swift. Η ταινία μας δείχνει το δέσιμο ανάμεσα στον Swift και στον Enzo. Στη ταινία συμμετέχουν επίσης οι Amanda Seyfried, Ryan Kiera Armstrong, Gary Cole, Kathy Baker και ο Martin Donovan.

 

 

Το σενάριο είναι του Mark Bomback, ο οποίος εμπνεύστηκε από το ομώνυμο best-seller μυθιστόρημα του Garth Stein που εκδόθηκε το 2008.

 

 

Βασισμένη στην ομότιτλη νουβέλα του Garth Stein, η ταινία μας διηγείται τη γλυκόπικρη ζωή του Enzo, ενός γκόλντεν ριτρίβερ από τη στιγμή που ως κουτάβι το υιοθετεί ο οδηγός αγώνων ταχύτητας Denny Swift και ζει μαζί του μια ολόκληρη ζωή γεμάτη συγκινήσεις.

Τη διασκευή του σεναρίου έχει γράψει ο Mark Bomback (Unstoppable) και το σκηνοθέτησε ο Simon Curtis (Goodbye Christopher Robin).

Πρωταγωνιστούν οι Milo Ventimiglia (Creed II) και Amanda Seyfried (First Reformed), με τον Kevin Costner να δανείζει τη φωνή του στο σκυλάκο.