fbpx

Αυτή την άνοιξη μπορείς να ντυθείς total black ή με αποχρώσεις του γκρι!

Αυτή την άνοιξη μπορείς να ντυθείς total black ή με αποχρώσεις του γκρι!

Τα κλασικά χρώματα έρχονται να δώσουν νέα πνοή στο look σου φέτος την άνοιξη συνδυάζοντας τα έξυπνα με άλλα χρώματα πιο μοντέρνα.

Αυτοί οι μοναδικοί συνδυασμοί θα σου χαρίσουν κομψότητα και στυλ. Το ανοιξιάτικο ανδρικό ντύσιμο, πρέπει να είναι ανάλαφρο και χωρίς γοητευτικό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Πάρε ιδέες και σίγουρα θα είσαι τέλειος σε κάθε σου εμφάνιση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κι όμως το ντύσιμο μετράει ακόμα και στη τηλεργασία – Μάθε πως θα είσαι στιλάτος!

 

Το γκρι χρώμα στα ρούχα είναι εξαιρετικά μοντέρνο αν συνδυάσεις μονοχρωμία σε παντελόνι και ζακέτα και παίξεις με το μπλουζάκι και τα παπούτσια. Για πιο μοντέρνο στυλ βάλε άλλη απόχρωση σε μπλούζα και αξεσουάρ. Για πιο διαχρονικό look επίλεξε ίδια απόχρωση σε παπούτσια και αξεσουάρ και παίξε με την μπλούζα σε μπλε, σκούρο πράσινο ή μπορντό χρώμα.

 

 

Το ασπρόμαυρο look ταιριάζει σε όλους τους άνδρες. ”Σπάσε” λίγο τον κλασικό αυτό συνδυασμό, ταιριάζοντας τον με το ταμπά. Μπορείς να το βάλεις σε παπούτσι, ζώνη πανωφόρι και να έχεις έτσι ένα διαχρονικό και κομψό ντύσιμο για κάθε ώρα.

Το ασπρόμαυρο ταιριάζει σε κάθε ηλικιακή ομάδα. Μπορείς να φορέσεις ένα ασπρόμαυρο μπλουζάκι με ένα σκούρο jean και να έχεις ένα όμορφο ντύσιμο που φοριέται από το πρωί ως το βράδυ.

 

 

Το μπεζ ταιριάζει τέλεια με το γαλάζιο και κάνει αντίθεση με το μπλε σκούρο. Φόρεσε τα μαζί και δημιούργησε ένα σικάτο ντύσιμο που εντυπωσιάζει. Μπορείς να το βάλεις και σε πιο επίσημες εξόδους όταν το συνδυάζεις με σακάκι αλλά και σε πιο καθημερινές όταν φοράς μπλούζα, τζιν παντελόνι και μπουφάν.

Το total black ντύσιμο, είναι κομψό και όμορφο κάθε εποχή. Έτσι και για την Άνοιξη δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα αγαπημένα μας. Φόρεσε μαύρη καμπαρντίνα ή ζακέτα με μαύρη μπλούζα/πουκάμισο και παντελόνι και σίγουρα δεν θα χρειαστείς πολλά για να είσαι σικάτος.