fbpx

Αυτοί είναι οι κωδικοί των αεροσυνοδών για έναν σέξι επιβάτη!

Αυτοί είναι οι κωδικοί των αεροσυνοδών για έναν σέξι επιβάτη!

Όταν επιβιβαστείς σε αεροπλάνο είναι βέβαιο ότι η πρώτη αεροσυνοδός θα σε υποδεχθεί με ένα ζεστό χαμόγελο. Αν είσαι όμως ωραίος τυπάς, στιλάκι και γυμνασμένος, τότε η …διαδικασία συνεχίζεται μεταξύ των αεροσυνοδών αλλά με …κωδικούς…

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το ήξερες αυτό; Να γιατί τα περισσότερα αεροπλάνα είναι άσπρα!

 

Ο λόγος είναι ότι οι αεροσυνοδοί είναι κυρίως γυναίκες και όπως φαίνεται εκτός από τις οδηγίες ασφαλείας τις αρέσει να βλέπουν ωραίους και στιλάτους άντρες. Έτσι λοιπόν επινόησαν κωδικούς τρόπους επικοινωνίας να δίνουν …σύρμα ότι μπήκε γκόμενος στο αεροπλάνο!

 

 

Το γυναικείο προσωπικό ενός αεροσκάφους, υποδέχεται σε κάθε πτήση δεκάδες, εκατοντάδες επιβάτες όλων των ηλικιών κλπ.

 

 

Αν μία αεροσυνοδός εντοπίσει έναν επιβάτη που θεωρεί ελκυστικό και θέλει αυτό να το μοιραστεί με μία συνάδελφό της το κάνει με τον εξής τρόπο. Αν υποθέσουμε ότι πρόκειται για τον άνδρας που κάθεται στη θέση 4D τότε λέει η μία στην άλλη ότι σκέφτηκε να περάσει τέσσερις μέρες στη Δανία (four days in Denmark).

Το μυστικό αποκαλύφθηκε από μία πρώην υπάλληλο σε εκπομπή στην Αυστραλία.

Όπως αναφέρθηκε επειδή όλοι γνωρίζουν τον αριθμό της θέσης δεν μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά. Έτσι λένε: «Σκέφτομαι να κάνω ένα ταξίδι επτά ημέρες στην Αμερική. Αυτός ο κώδικας σημαίνει πως ο όμορφος και αξιοπρόσεκτος κύριος βρίσκεται στη θέση 7Α.