fbpx

Αυτοί είναι οι 4 μοναδικοί λόγοι που θα την απατήσεις

Αυτοί είναι οι 4 μοναδικοί λόγοι που θα την απατήσεις

Η απιστία είναι μέσα στην ζωή και όσο να μη θέλεις να την απατήσεις αυτό μπορεί να συμβεί χωρίς καν να το καταλάβεις ή βασικά να το έχεις σχεδιάζει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 6 tips για να κάνεις το sex …πικάντικο αν βαρέθηκες τα ίδια και τα …ίδια

 

Συνήθως εμείς οι άντρες απατούμε επειδή θέλουμε κάτι, που δεν μας το δίνει η σχέση μας. Μερικές από αυτές τις ανάγκες έχουν σχέση με τον φόβο και την ανασφάλεια.

Αν θέλεις λοιπόν να μάθεις τι είναι αυτό που ενδόμυχα σε κινεί να την απατήσεις διάβασε:

 

 

  1. Για να νιώσεις αρρενωπός

Μπορεί να σου φαίνεται κλισέ, αλλά πολλοί άντρες θέλουν να νιώθουν σαν τον Superman. Να νιώσουν πως τους θέλουν όλες.  Αυτό βασικά ισχύει και για τα δυο φύλα, ωστόσο πολλοί από μας ζουν για την επιβεβαίωση. Το θέμα δεν είναι πως χρειάζεσαι την κοινωνική επιβεβαίωση από τους γύρω του και αυτό έρχεται όταν είσαι όμορφος και σε θέλουν πολλές γυναίκες.

 

 

  1. Για να νιώσεις εκτίμηση

Αν είσαι σε μια σχέση με κάποια που δεν σε εκτιμάει, τι θα κάνεις; Θα κοιτάξεις κάποια άλλη που θα σου προσφέρει εκτίμηση.

 

 

  1. Για την ασφάλεια

Εμείς οι άντρες συνήθως αναζητούν την ασφάλεια. Αν εκείνη σου έχει γεννήσει ανασφάλειες, αν σε πιέζει διαρκώς ή σε κατακρίνει τότε πολύ απλά στρέφεσαι σε μια γυναίκα που θα σου προκαλεί ασφάλεια.

 

 

  1. Για την έξαψη

Καταλαβαίνεις απόλυτα. Αν στο κρεβάτι δεν σε ικανοποιεί, τότε σίγουρα θα κοιτάξεις σε μια άλλη που θα σου προσφέρει αυτά που δεν σου προσφέρει εκείνη!