fbpx

Αυτοί είναι οι 5 σοβαροί λόγοι για να τη χωρίσεις

Αυτοί είναι οι 5 σοβαροί λόγοι για να τη χωρίσεις

Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για του οποίους χωρίζουμε ο νούμερο ένα είναι ότι δεν θα μας αρέσει άλλο ο άνθρωπος που είναι δίπλα μας. Τι γίνεται όμως όταν την θέλεις πολύ αλλά πρέπει να την χωρίσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το μοναδικό καλό που γίνεται όταν μαλώνεις μαζί της

 

Παρακάτω σου έχουμε μια λίστα με του πέντε εξίσου σημαντικούς λόγους που θα προχωρήσεις στο χωρισμό ακόμα και είσαι τρέλα ενθουσιασμένος με την κοπέλα σου.

 

  1. Το σεξ δεν είναι καλό

Μερικές φορές τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία. Δυο άνθρωποι είναι μαζί γελάνε μαζί και όταν πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα συνειδητοποιούν πώς δεν υπάρχει καθόλου χημεία. Για εμάς όταν υπάρχει θέμα… στο σεξ είναι σημαντική αιτία που θα πάρεις την απόφαση του χωρισμού.

 

 

  1. Δεν σε συμπαθούν οι φίλες της

Μην το παίρνετε προσωπικά. Οι γυναίκες σπάνια «εγκρίνουν» το αγόρι κάποιας φίλης τους. Όπως έχουν παραδεχτεί πολλές γυναίκες μιλάνε πολύ για τις σχέσεις τους αναλύουν και κριτικάρουν κάθε στάση συμπεριφορά και τρόπο! Αυτό αποτελεί σοβαρή αίτια για την χωρίσεις και δεν σε αδικούμε καθώς όταν μπερδεύονται άλλοι στα προσωπικά ενός ζευγαριού τα πράγματα δυσκολεύουν και φτάνεις στο σημείο να θέλεις να μείνεις μόνος σου.

 

  1. Δεν σε συμπαθεί ο μπαμπάς της

Τι να σου πούμε εμείς πάνω σε αυτό. Πάντα ένας πατέρας βλέπει με καχυποψία το αγόρι της κόρης του! Εάν έπεσες στη περίπτωση ενός συντηρητικού και πιεστικού πατέρα “,” τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα σου κάνει τη ζωή πατίνι.

 

 

  1. Δεν μπορεί να αντέξει την απόσταση

Η απόσταση είναι μια σοβαρή και θλιβερή αιτία για να χωρίσεις. Είτε εσύ είτε αυτή πρέπει να αλλάξετε τόπο διαμονής μπορεί πραγματικά να σας αγαπά και την αγαπάς αλλά η λογική οδηγεί πάντα σε μία ρεαλιστική απόφαση.

 

  1. Η ζήλεια της δεν έχει όριο!

Όσο και αν μας αρέσει να μας ζηλεύουν όταν αυτό καταντήσει να είναι ανυπόφορο”,” μάλλον θα την κανείς με ελαφρά…. Και είναι απόλυτα λογικό κανείς δεν μπορεί να αντέχει να είναι με έναν άνθρωπο παράφορα ζηλιάρη. Μια γυναίκα όταν ξεκινήσει να μην σε εμπιστεύεται και να βλέπει συνεχώς αντίζηλες γυναίκες καλύτερα φύγε!