fbpx

Αυτοί είναι 5 καλά κρυμμένοι πόθοι στα μυαλά ανδρών και γυναικών

Αυτοί είναι 5 καλά κρυμμένοι πόθοι στα μυαλά ανδρών και γυναικών

O κόσμος των φετίχ είναι ένας κόσμος γεμάτος από κυριολεκτικά άπειρες επιλογές. Τα φετίχ είναι ένας τρόπος για να ανακαλύψεις το σώμα σου, να διευρύνεις τις εμπειρίες σου και να βιώσεις μορφές και εκδοχές της ερωτικής απόλαυσης που δεν είχες φανταστεί. Το κλειδί για τα φετίχ, είνι η συναίνεση. Χωρίς αυτή, λυπάμαι, αλλά είσαι απλώς ένας τύπος που κακοποιεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το βασανιστικό «blue ball» δεν είναι για …δοκιμές εκτός αν το γουστάρεις!

 

Επειδή οι επιλογές είναι άπειρες, βρήκαμε τα 5 λιγότερο διαδεομένα.

 

Age Play

To role play το γνωρίζεις ήδη. Το age play είναι παραλλαγή του, όπου η έμφαση δίνεται όχι στις διαφορετικές ταυτότητες που υιοθετεί κάθε παρτενέρ αλλά στις διαφορετικές ηλικίες. Οι σύντροφοι προσποιούνται ότι έχουν άλλη ηλικία από την πραγματική τους. Το κλασικό μοτίβο του «μπαμπάκα» και της ανυπάκουης κοπέλας είναι το πιο χαρακτηριστικό του age role. Ακόμα και η προσφώνηση «μωρό μου», μπορεί υπό προϋποθέσεις να πυροδοτήσει το age play.

 

Ηλεκτροδιέγερση

Ήρθε η ώρα να αναδείξεις τον μηχανικό που κρύβεις μέσα του. Η ηλεκτροδιέγερση είναι ένα φετίχ στο οποίο η ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιείται για να προκαλέσει σεξουαλική διέγερση. Προφανώς ένα ηλεκτροσόκ όσο ελεγχόμενο κι αν είναι δεν παύει να είναι επικίνδυνο, ωστόσο οι έμπειροι παίκτες του BDSM δεν το φοβούνται. Ειδικά μια καλά εκπαιδευμένη dominatrix το έχει εντάξει στο ρεπερτόριο των βασανιστηρίων της. Σε περίπτωση που θες να το δοκιμάσεις, τότε όχι μόνο θα πρέπει να έχει πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις, αλλά και να έχετε καταλήξει σε ένα safe word και φυσικά να είσαι σίγουρος ότι σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας υπάρχει συναίνεση.

 

Αντικειμενολαγνεία

Παράξενο, αλλά υπαρκτό. Ο αντικειμενολάγνος θέλει να συνευρεθεί με ένα άψυχο αντικείμενο. Υπάρχουν δε καταγεγραμμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες έχει παρατηρηθεί ακόμα και ερωτική έλξη ανάμεσα σε έναν άνθρωπο και το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου του. Η πιο ακραία υπόθεση αντικειμενολγανείας αφορούσε την ερωτική σχέση που νόμιζε ότι είχε ένας άνδρας με τον Πύργο του Άιφελ. Παρόλα αυτά, αν δούμε πιο ψύχραιμα το όλο ζήτημα, κάθε φετίχ εμπεριέχει την εμμονή ή και έλξη με ένα αντικείμενο. Μπορεί να είναι ένα υλικό, όπως το νάυλον, το οποίο αγαπούν πολλοί ποδολάγνοι. Μπορεί να είναι ένας τύπος εσωρούχων ή κάποιο sex toy. Άλλωστε, με την ταχύτητα εξέλιξη των sex robots στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον πάρα πολλοί άνθρωποι θα έχουν ερωτικές σχέσεις με άψυχα αντικείμενα.

 

Φετίχ με εγκύους

Απλό και κατανοητό, το φετίχ εγκυμοσύνης αναφέρεται στην ερωτική επιθυμία που προκαλεί μία έγκυος σε σε έναν άνδρα ή μια γυναίκα. Θα πρέπει εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μιλάμε για το σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το οποίο είναι κάτι που πολλά ζευγάρια το δοκιμάζουν, εφόσον υπάρχει η διάθεση και το επιτρέπει ο γιατρός, αλλά σε πιο περίπλοκες καταστάσεις, κατά τις οποίες κάποιος διεγείρεται από το σχήμα και το μέγεθος της κοιλιάς μιας εγκύου ή από την παρακολούθηση της της διαδικασίας θηλασμού, κατά τα πρώτα στάδια της μητρότητας.

 

Χειρολαγνεία

Η ποδολαγνεία και τα σχετικά φετίχ είναι αρκετά διαδεδομένα. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με τη χειρολαγνεία που αφορά την ερωτική λατρεία προς τα άνω άκρα. Ειδικότερα, το ενδιαφέρον των χειρολάγνων εστιάζεται κυρίως στα δάχτυλα των χεριών. Θα γοητευτούν από ένα κομψό μανικιούρ ή ακόμα και από τον τρόπο που κρατά για γυναίκα ένα τσιγάρο με τα δάχτυλά της. Τα χέρια άλλωστε είναι εξ ορισμού ερωτογενή. Η σωστή χρήση τους μπορεί να προσφέρει ικανοποίηση στον άλλο και φυσικά αυτοϊκανοποίηση στον «ιδιοκτήτη» τους: από τον αυνανισμό και το μασάζ μέχρι το fisting και το fingering, τα χέρια είναι απαραίτητα για να γεννήσουν ερωτισμό. Παρόλα αυτά, οι φετιχιστές των χεριών διεγείρονται και με λιγότερο ερωτικές χρήσεις των χεριών. Μπορεί για παράδειγμα να τα δοξάσουν καθώς τα παρατηρούν να διαλέγουν προϊόντα και τρόφιμα από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ ή όταν πλένουν πιάτα.

 

ΠΗΓΗ: Playboy.gr