fbpx

Αυτό είναι το μυστικό σου όπλο στο φλερτ που σε κάνει ακαταμαχητό!

Αυτό είναι το μυστικό σου όπλο στο φλερτ που σε κάνει ακαταμαχητό!

Πολλές φορές στην προσπάθεια μας να δείχνουμε άντρες με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό κλπ κλπ, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να χαμογελάμε και καταλήγουμε να δείχνουμε συνοφρυωμένοι, θυμωμένοι και πιεσμένοι, κάτι που δεν είναι καθόλου καλό για την πρώτη εικόνα που δίνουμε. Και καταλαβαίνεις ότι δεν το θες αυτό.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το «μυστικό» που κρατά το πάθος ζωντανό μετά από χρόνια σχέσης!

 

Αν δεν χαμογελάς συχνά, τότε προτείνω να αρχίσεις να το κάνεις γιατί πρόκειται να σου αποκαλύψω κάτι που θα σε βοηθήσεις πολύ στις προσεγγίσεις σου: Αυτό που σου λείπει είναι το Χαμόγελο.

Το παιχνίδι στο φλερτ χρειάζεται τρία βασικά πράγματα: φαντασία, τρόπο και ισορροπία. Γιατί μπορεί να είσαι ο πιο ευφάνταστος άνθρωπος αλλά να μην έχεις τον τρόπο να διατυπώσεις αυτά που σκέφτεσαι. Η ισορροπία είναι εξίσου σημαντική. Πρέπει πάντα να προσέχεις να μην το παρακάνεις με τα σχόλια, τα «πειράγματα» και τα κομπλιμέντα. Να θυμάσαι ότι μπορείς πάντα να είσαι λίγο πιο διαχυτικός, αρκεί να μην ξεχνάς να τηρείς τους κανόνες ευγένειας.

Όσο πιο πολύ χαμογελάς τόσο πιο καλά. Το χαμόγελο, όπως και το γέλιο, είναι σημάδια ευτυχίας. Όσοι δεν είναι επιτυχημένοι στη ζωή, δεν χαμογελούν συχνά.

Ένα πραγματικό χαμόγελο δεν μπορείς να το αναπαράγεις. Δημιουργείται ασυνείδητα. Ο εγκέφαλος στέλνει μηνύματα όταν αισθάνεσαι ευχαρίστηση, και τα μηνύματα αυτά ενεργοποιούν τους μυς γύρω από το στόμα, τα μάτια και στο μέτωπο. Οι μυς αυτοί ενεργοποιούνται μονάχα με το πραγματικό χαμόγελο. Για αυτό κι ένα βεβιασμένο χαμόγελο είναι ένα χαμόγελο που μένει μονάχα στο στόμα.