fbpx

Αυτό είναι το ντύσιμο της γυναίκας που σε ξεσηκώνει

Αυτό είναι το ντύσιμο της γυναίκας που σε ξεσηκώνει

Θα έχετε προσέξει πολλές φορές ότι οι γυναίκες όταν θέλουν να εντυπωσιάσουν έναν άνδρα ντύνονται σαν …μοντέλα στη πασαρέλα. Βάφονται και γενικά φορούν ότι πιο λαμπερό θεωρώντας ότι αυτό είναι που αρέσει σε εμάς τους άνδρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα αντιμετωπίσεις τα όσα σε …βασανίζουν μετά από ένα one stand

 

Όμως δεν είναι έτσι. Και η απόδειξη έρχεται από το γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό που κατανάλωσε αρκετές γραμμές για να αλλάξει άποψη στις αναγνώστριες της. Βασικά η ρεπόρτερ του περιοδικού έπεσε σχετικά μέσα σε όσα θέλουμε εμείς οι άνδρες. Δηλαδή ποιο είδος ντυσίματος της γυναίκας μας αρέσει και μας ωθεί στο επόμενο βήμα.

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με το Queen οι άντρες αγαπούν τα απλά πράγματα. Τα απλά μαλλιά το απλό μακιγιάζ και φυσικά το απλό ντύσιμο! Το να μπορέσετε να ντυθείτε σαν μοντέλο πασαρέλας τους αφήνει παγερά αδιάφορους και τις περισσότερες φορές τους διασκεδάζει κιόλας!

 

 

Σύμφωνα με το περιοδικό οι  κοντές φούστες είναι σε θέση να αναδείξει το γυναικείο πόδι να κολακεύσει την λεκάνη κι αν είναι και στενή και εσύ έχεις ωραιότατη θέα του πισινού της.

Τα skinny παντελόνια που αγκαλιάζει τις καμπύλες του γυναικείου σώματος. Βασική προυπόθεση φυσικά είναι οι καμπύλες να είναι σέξι και όχι υπέρ του δέοντως πληθωρικές.

Σε γενικές γραμμές το απλό ντύσιμο που αφήνει αρκετά σημεία του γυναικείου σώματος να δείχνουν διακριτικά και όμορφα είναι το ντύσιμο που αρέσει σε όλους εμάς!