fbpx

Αυτό είναι το σεξ που αν της το δώσεις θα της μείνεις …αξέχαστος!

Αυτό είναι το σεξ που αν της το δώσεις θα της μείνεις …αξέχαστος!

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι κάνουν καλό σεξ. Και γιατί να μην κάνουν άλλωστε και ποίος μπορεί αν πει το αντίθετο. Το θέμα είναι αν μπορείς να το κάνεις ακόμα καλύτερο. Τώρα θα μου πεις τι είναι καλό και τι καλύτερο. Ε,  για τον καθένα αυτό διαφέρει. Για άλλους το καλό σεξ είναι μια φορά στο τόσο με μεγάλη διάρκεια και για άλλους είναι το συχνό και από λίγο. Μετά περνάμε και στα επιμέρους- άλλους τους ερεθίζει τρομερά να τους… πιπιλάνε το αφτί ενώ άλλοι το σιχαίνονται. Εμείς αυτό που κάναμε είναι να συγκεντρώσουμε 6 tips που προτείνουν ειδικοί σεξολόγοι που κατά βάση μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος αν θέλεις να γίνεις επιτέλους «μηχανή» του σεξ!

 

Αρχικά  άντρες- γυναίκες με μια έμφαση στους άντρες καλό είναι να δοκιμάσετε και να αρχίσετε να κάνετε τις ασκήσεις Kegel. Είναι ασκήσεις που ενεργοποιούν τους μύες της πυέλου. Για να καταλάβετε ποίοι είναι αυτοί  γιατί και μένα στην αρχή δε μου λέγανε τίποτα φανταστείτε ότι θέλετε να πάτε τουαλέτα για… τσίσα αλλά πρέπει να κρατηθείτε και σφίγγετε. Αυτοί είναι λοιπόν. Οι συχνές ασκήσεις που περιλαμβάνουν σφίξιμό και χαλάρωση των συγκεκριμένων μυών βοηθούν στην στύση και τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης.

Το αλκοόλ θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει να φτιαχτεί μια κατάσταση. Την ποιότητα αυτής της κατάστασης δεν μπορεί να την εγγυηθεί κανείς όμως. Γιατί αν πιείς ότι βρίσκεις μπροστά σου ακόμα και σαμπάνια να είναι σε μεγάλη ποσότητα δε θα σε βοηθήσει. Σιγουράκι. Το παν μέτρον άριστον ισχύει και σ’ αυτή την περίπτωση. Λίγο ποτό να γίνει ατμόσφαιρα και ίσα ίσα να χαλαρώσετε είναι όσο πρέπει. Το παραπάνω δεν έχει καλά αποτελέσματα στα… υδραυλικά σου.

 

 

Αφού πάρετε το ποτάκι σας και φτάσετε σε ένα άλφα σημείο μην πέσεις με τα μούτρα στο κυρίως πιάτο. Πολλοί”,” άντρες και γυναίκες πάντα”,” έχουν δηλώσει σε έρευνες ότι η χρήση παιχνιδιών (δονητών και όχι μόνο) έχει βοηθήσει πολύ τη σεξουαλική τους ζωή και έχει αυξήσει τα επίπεδα ευχαρίστησης τους. Μη σε τρομάζει τίποτα και μην σε σοκάρει κάτι. Ο προστάτης είναι το σημείο G του άντρα με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται.

Μετά αφού περάσετε στο κυρίως… μην το κάνετε μονότονο. Ακόμα και όταν πραγματικά τρώμε δεν το κάνουμε μονοκοπανιά. Μια βούκα ψωμί μια γουλιά ποτό, λίγη σαλάτα που ξέμεινε. Λίγο απ’ όλα. Το σεξ δεν είναι μονόπλευρο. Τόσες αισθήσεις συμμετέχουν. Δοκίμασε να τις εξιτάρεις όλες. Και όχι μόνο της άλλης πλευράς αλλά και τις δικές σου. Δέξου να σου δέσουν τα μάτια π.χ. και δες πόσο πιο έντονα νιώθεις το άγγιγμα. Και προς θεού μην ακολουθείς ρουτίνα! Δοκίμασε διαφορετικές… δραστηριότητες.

 

 

Κατά τη διάρκεια σου προτείνουμε να είσαι πιο ομιλητικός. Βοηθάει. Όχι μόνο δίνεις στο σύντροφο σου να καταλάβει τι σου αρέσει και τι σε τρελαίνει (τα μουγκανίσματα αρκούν δε χρειάζεται να λες «ναι τι ωραία συνέχισε» αν δε σου βγαίνει φυσικά)  αλλά και για να δώσεις μια επιβράβευση στην προσπάθεια που κάνει για να σε ικανοποιήσει. Απλά αφέσου ελεύθερος και άνοιξε το στοματάκι σου και ότι βγει καλό είναι. Προσοχή όμως  στο όνομα…

Τέλος… κάτι πολύ σημαντικό. Τελειώσατε αλλά δε σημαίνει ότι τελείωσε τίποτα. Αγκαλιά φίλε μου. Είναι πολύ σημαντικό. Και για τους δύο σας. Το κουτάλιασμα  γνωστό και ως spooning στα αγγλικά  αυτό που αγκαλιάζεστε αλλά όχι πρόσωπο με πρόσωπο και τα κορμιά σας έχουν την ίδια θέση  έχει αναγνωριστεί ως αιτία για μια καλύτερη και πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Οπότε δοκίμασε το κι αυτό. Είναι όμορφο δε μπορείς να πεις…

Αυτά από μας. Άντε και καλό βόλι…!